73

Реалист

преди 1 година

Пази боже сляпо да прогледа, няма какво друго да кажа...

72

Пенчо

преди 1 година

Имало и по зле от нас... що направо не отидат да се бият за Украйна? Не виждат ли , че от тази война само се печели?

71

и за това

преди 1 година

някой нации са уважавани в цивилизования свят, други не са

70

путлер капут

преди 1 година

истината е ,че путин веорятно няма да успее да задържи и Крим. Надигра се сам. Оказа ,се че от руските складове липсват 2 милиона калашника и 1.5 милиона униформи. Много корупция има в руската армия.

69

мдаа

преди 1 година

много време ще ни трябва да стигнем единството, доблестта и решимостта на чехите.По време на руската агресия през 1968г много момчета се самозапалиха в знак на протест и дадоха кураж на народа си. Сега се осукваме като шафрантии за да не наречем нещата са истинските им имена, а именно фашисткя агресор стремящ се да реанимира една умряла империя.

68

taschunka witko

преди 1 година

Някои печелят от бръкмите на Варшавския договор.Скоро ще е 5300 за скраб.

67

Анонимен

преди 1 година

До Кръстьо Когато фашисто казва на другите фашист и се издава, че е фашист като дели човеците на хора и нехора, значи имаме нагъл и *** фашист, опитващ се да прикрие идеологията си до момента в който успее да получи така дългоочакваният реванш за реабилитация и възраждане на фашистката идеология. Само че казано накратко няма да им се получи, защото точно тези които ги подкрепят в момента, точно те ще ги унищожат, защото те водят тази игра и то точно с тази цел: разкриване и унищожаване.

66

Кръстьо

преди 1 година

До До 69 От няколко милиона години, а ако си вяращ - от около 7 хиляди

65

пуйката

преди 1 година

"Модерният танк" е версия отпреди 50 години.Като имам предвид,че най-добрите нови са по 4 милиона,този ще е доста модерен.Иначе е бърз и маневрен с висока скорострелност,само дето е малко неудобен за екипажа от трима,тесничък е вътре.

64

Анонимен

преди 1 година

11000 русофоба събрали 1,2млн.евро. Това вече е нещо демократично и естествено за демократичните общества. Нека нашите русофоби също се организират и да съберат два пъти повече, десет пъти повече, сто пъти повече, но да не намесват целият народ и държава в кравароробията си. Ако им стиска да отиват и да се бият на фронта, още повече, че зомби нацитата са на привършване, особенно след вчерашната им офанзива, когато руснаците само с един ракетен удар унищожават 250 зомбита. Много ли искам?

63

до 55

преди 1 година

Пич туку що говорих с приятел в Холандия. Няма протести там. Миналата седмица имало малко. Обаче негови приятели които са в Англия му казват че там в момента полудявали и имало протести и разправии. За останалата част от ЕУ, като Италия и т.н., незнам.

62

Анонимен

преди 1 година

тва трябва да си мноо ограничен да дадеш пари за нещо което ще убива хора. чехите са пълни шмат ки

61

Анонимен

преди 1 година

чехия е мега яко, който не е ходил и не се е махал от тоалетната която ни надробиха комунистите, не знае какво е нормална страна

60

Мечтите са безплатни

преди 1 година

До Банкеръ Няма, няма. Те и Хаймарсите нямаха смисъл. И Джавелините. Абе, нищо нямаше смисъл, трябваше да се предадат на руските терористи. Еееех, мечти.

59

Анонимен

преди 1 година

АХ БЛЯЯДОВЕТЕ, ПРЕЧАТ НА пУТИН ДА ОСВОБОЖДАВА...

58

Банкеръ

преди 1 година

Интересно кой ще го кара тоя танк и накъде?Танковете са лесна мишена инямат никакъв шанс срещу авиация,ракетни комплекси и артилерия.Русите още не са летяли над Киев,дано не им се налага,защото разрушенията и жертвите ще са нечувани.Засега се водят маневри напред назад с минимум жертви сред цивилното население.

57

Разлика

преди 1 година

Чехите кефят. Затова страната им е градина, а нашата опоскана от руските слуги и под руския ботуш на митрофановици, решетниковци и радевци.

56

Анонимен

преди 1 година

рубляците вият на УМРЕЛО!

55

Анонимен

преди 1 година

Браво на поляците за подаръка. Ние какво да му подарим, кученце вече му дадохме, сега един паметник да демонтираме и пратим да си го сложи да стърчи пред бункера.

54

Анонимен

преди 1 година

До Шпек - 2 бона на ден + екстри? Пхх, аз за кви по-скапани сделки съм си рискувал живота - де да се запиша?