330

Анонимен

преди 1 година

От каквото и да се отказва, правителство няма с кого да направи. На драгия гласоподавател ясно беше казано: Или ПП и ДБ правят правителство, или РР и Гълъба. Ама искаме ГЕРБ пак да ни гази. Румен ще ви гази вместо Бойко.

329

герп са на власт

преди 1 година

Почнаха ли да сторят магистралите вече ?

328

Анонимен

преди 1 година

Защо бензина не е 2 лева вече? ГЕПИ спечелиха!

327

Анонимен

преди 1 година

Вече не ми пука. Забавлявам се. Какво на този свят е сериозно? Само да сме здрави, другото са глупости.

326

Обективно

преди 1 година

БЕЗ ДПС И ДБ - НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО. ТОЛКОВА Е ЯСНО. ДБ ДА НЕ ИЗВИВАТ РЪЦЕ, ЩОТО ЩЕ ПОСЛЕДВА НЕЩО ДРУГО ПРЕЗ МАРТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА.

325

Анонимен

преди 1 година

Борисов очакваше предното правителство да падне някъде следващата пролет но Слави дръпна шалтера по-рано, А ГЕРБ нямаше как да не поиска при тази ситуация вот на недоверие.. Сега Борисов ще гледа да пробута вината ако не се състави правителство на ПП, а избирателя видяхте какво направи ИТН

324

Анонимен

преди 1 година

ББ:Нека купуването на депутати да започне сега!

323

Вера

преди 1 година

До АнонименТака е...добре ,че се върна Боко месията да ни спаси от мъките...Боже, Боже колко мъка има по този свят ...

322

Анонимен

преди 1 година

Ром от село Буковлък заплашва българите от екрана на НОВА тв: " Ние ще правим още повече деца, запомнете го от нас. Тази депресия, дето ни наречохте така " като динозаври". Ние, "динозаврите", ще се размножим още повече. Да знаете."

321

Истукан

преди 1 година

ГЕРБ отново няма да имат подкрепа и ще върнат мандата. ПП отново ще съставят нестабилно правителство.

320

Анонимен

преди 1 година

Изключително го мразех и ме дразнеше, но по-добър няма. Е, тва е. С това разполагаме.

319

КИРО + ХАЗАРТА = ПП

преди 1 година

ПРОМЯНАТА.. АЛООО....... НАДРУСАНИ КЕБАПИ..... НИКОГА КОАЛИЦИЯ С НАДРУСАНИ.!!!!

318

Анонимен

преди 1 година

Къв Бойко,дека го видя ,уж печелят а ги нема Свърши се таз герберска помия ,дет капне всички манджи разваля

317

Анонимен

преди 1 година

Ако в ДБ има хора, които наистина милеят за дясното и за напредъка на България, ще подкрепят ГЕРБ. Алтернативата им е отново да се пришият към ляво управление на ПП и БСП - с увеличаване на дълговете и разсипия, непокриване на критериите за еврозоната, неадекватна външна политика и всички останали злини, които вече видяхме от ПП-БСП.

316

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е българският Чърчил, само той може да оправи бакийте на променените пустиняци, представящи се за финансови експерти. Тези двамцата Киро Коня и Асанчо Опуления са само и единствено да крадат България в промишлени размери.Добре, че е Бойко, да им охлади мръсните мераци на тия никаквици мародери.

315

Анонимен

преди 1 година

Отдавна мутробизнеса се старае да си засенчи корените. Затова се търсят постоянно някакви алтернативни партии за слугинаж. Иначе ще сепочнат едни въпроси, а после тояги. Когато Гешев посегна на едно провинциално милионерче /Бобоков/, лично Фуражката излезе на стъпалата на Президентството да размахва юмруци. Не знам каво щеше да размахва ако Гешев беше повдигнал обвинение на Р.Овч и Гергов.Сега с толкова пари зад гърба все ще скалъпят нещо, само и само Б.Б да няма реална власт - щото за тях лошо

314

Коалиция Събинка

преди 1 година

Събинка предлага коалиция между ГЕРБ и ПП...

313

Анонимен

преди 1 година

Даа , коалицията е възможна , ГЕРБ-ДПС-БСП , като виновни винаги ще бъдат ,---мандаЛоносителите , а управляващите на практика ще бъдат ДПС , старата практика !

312

Анонимен

преди 1 година

Коалицията е гУтовЪ , герб и БСП ще бъдат управлявани отново от ДПС , от втора позиция , като за напред / както е доказано на практика / , виновни за всички не успехи ще бъдат герб и БСП !Герб-БСП-ДПС !

311

Анонимен

преди 1 година

Защо да прави компромиси? И без това 12 години червения бизнес / 80% от ресурса на държавата/ му извива ръцете. И въпреки това държавата се движеше бавно, но напред. Когато се понатрупаха активи и започна да сритва мутромилионерите да плащат данъци си му спретнаха преврат. Сега е ясно, че без ГЕРБ държавата потъва .Въпреки всичко манипулацията на изборните нагласи е в ход. Медийна помия до дупка. Нека се изчака още един цикъл на избори, нека държавата пропадне още и тогава ако не дойде акъла ???