44

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак двоен стандарт! Украинците в България защо НЕ ИСКАТ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?!? Даже им беше разрешено да си направят училища, в които децата да учат на украински по украинската учебна програма и им преподават украински учители!!!! За тях всичко може, те не са нашественици. Ах, да не забравяме и гостите на Меркел - за тях имаше брошури и надписи на арабски, повечето след 7години /от 2015/ още не знаят немски език! Но за тях може!

43

Явно

преди 1 година

До КориКакто и в България, така и в Русия има *** шебеци и умни хора какъв е коефициента между едните и другите.прдполагам за виси в кой град/село ще се проведе статистиката.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако Узбекистан не спазва правата на дошлите руснаци да говорят на руски, Путин ще дойде да ги освободи.

41

Анонимен

преди 1 година

Защо ги пуснахте? Учете сега руски, а Путин ще дойде след тях.

40

Руснака

преди 1 година

До Анонимен 38 So .. I see your IQ score, where is low than 75, that is the reason where you stay primitive life form in this country with your pity existence This is the reason, where you never gone to live like free human being in your own country!

39

Оня

преди 1 година

Всички pycopoби при Дугина и крайцера масква !

38

Анонимен

преди 1 година

Не, узбекците просто знаят и говорят английски, а наште русо - поклонници (които са сигурно 60-70% от българите), откакто са учили руски в училище при соца, не са си размърдали мозъците да учат друг чужд език. Даже и руски не знаят като хората, а разчитат, че е близък до нашия. Което доказва, че русофилите нямат много умствен потенциал.:)))

37

Анонимен

преди 1 година

Там всички знаят руски но са националисти и няма да им уйдисат. Объркали са държавата. В България има руски училища и гимназии и никой от по-старото поколение не отказва да говори на руски. Руснаците по-добре да бягат към България.

36

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаа! Това не е гейропата, драги ми ра6исти. Тука няма да ви влязат в положението. Ще учите узбекски. Не6тасници

35

Кори

преди 1 година

До Jas, Дж. Белфорт (Вълкът от Уолстрийт) в автобиографичните си книги колоритно описва една рускиня, негова кандидат-съпруга. Последната мис СССР, общувала с Елцин, Горбачов, Нанси Рейгън. От 9 години живее в САЩ и не знае че има пълен член и множествено число в анг.ез. Не е стъпвала в Русия през тези години, но непрекъснато обяснява колко е велика Русия. Американците знаеш ли защо не са стъпили на луната? Защото е невъзможно, то ако беше възможно, руснаците първи щяха да се качат.Това е нивото

34

Предложение

преди 1 година

Ами да забранат узбекистанския език в Узбекистан. Нали вече забраниха българския в окупираната част на Украйна.

33

Дончо

преди 1 година

До Анонимен 29. Ааа, не. По-нагли от украинците не съм виждал.

32

Анонимен

преди 1 година

Заглавието не отговаря на това, което се пише в съобщението. Никой не настоява да се говори на руски, а жената пита, дали може да се откаже да учи узбекистански език. Има основание, ако не смята да се преселва за постоянно.Украинците също не учат български.

31

Кори

преди 1 година

Какви училища? Учат се хора, които имат капацитета да се научат. Руснаците и най-високо образованите формално, елементарни неща не знаят и не схващат. Руснакът на училище колкото да се научи да срича, за да може да чете разлепените заповеди на началника на резервата.

30

Мужик

преди 1 година

Ами като не им харесва..... чемодан, вокзал и нааборотно в петролната локва!

29

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново. Почти всичките са такива, даже и войната не им пречи, ама не искаха да ходят. По-големи фашисти от руските ватенки няма. Супер нагъл народ.

28

Jas

преди 1 година

Как се наричаха ония два руски филма отпреди 10-15 г.? "Особености на руския лов и риболов". Който ги е гледал, знае за какво става въпрос. Руския менталитет се познава от километър разстояние. Смятат се за вишша раса и особено по-тъпите да убедени, че навсякъде по света само чакат с отворени обятия да пристигнат руснаците и да ги освободят. Доста често въпросът е от кого и какво, но това вече руснаците не ги интересува.

27

Анонимен

преди 1 година

Тази "новина", разбира се, е смехотворно нелепа, но по-интересно е колко народ се е вързал и в коментарите по-долу съвсем сериозно я приема за истина.

26

Йово

преди 1 година

Голямо чудо, тук и нашите украински приятели искат в училищата на техните деца да се преподава на украински или английски а не на български защото официален език на ЕС е английски.

25

Анонимен

преди 1 година

Айдее, Нела Христова пак е хванала баданарката... Че те в Узбекистан така или иначе всички си говорят руски, *** Нело, и училища с руски има навсякъде, вземи се поинформирай малко, преди да копи-пействащ с Гугъл-преводач безмозъчните пропагандни тъпни. Ама че гнусен сайт.