7

Анонимен

преди 1 година

Протестиращите също са допринесли за презастрояването. Но едва ли го разбират....

6

Бай Тошо

преди 1 година

Тия са селяци всичките, да си ходят на село! Там е зелено!

5

До 3

преди 1 година

Перник са виновни, навремето като са избирали столица са държали столицата да е близо до въглищата.Така са избрали София като град с възможност за разширение и еблизко до Перник.

4

179

преди 1 година

Номер 3 бъди спокоен. Ще дойде и това време в което хора от провинцията въобще няма да идват към София защото едните няма да ги има вече а другите ще са в чужбина. Като видиш цял квартал полупразен на 3тият ден ще те е хванала паниката и ще пишеш как държава била пуста и нямало хора. Радвай се и на това време защото все пак човек е социално животно , където е ,,стадото" там е и той.

3

Анонимен

преди 1 година

Преди 30 години Младост беше страхотен - преди Бизнес парк Младост да стане реалност.Сега е общежите масово на служители от прованса. НЕ,че имам нещо против провинцията, но не може всичко живо в София да дойде. Онзи ден един автобус самокатастрофира и цяла София беше ЗАДРЪСТЕН, ЗАТАПЕНА.... Усрана работа

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ще дойде...време,когато багерите ще...събарят бетонни блокове, за да има...въздух за останалите...живи жители на тези бетонни гета. (пророчество на баба Ванга)

1

Анонимен

преди 1 година

Смелчаци ей,борци за правда. А къде бяхте когато бай чекмеджан старият строящ сикаджия и гешефтара сготвиха Иванчева и я водиха напред -назад с пранги,бокаи и топуз, понеже тя единствена им се опълчи.