44

Анонимен

преди 1 година

"Адвокатката на Любенов посочи, че това е инцидент в живота на Димитър" аха ,а тия 29 глоби от Пътна полиция ,сигурно и те са инциденти .

43

Анонимен

преди 1 година

След 20- 30 години като излезеш от панделата ще се грижиш за майка си ако е жива още, да си мислил преди да се качиш пиян и надрусан с 200 в панамерито дето било на кайма а хората от другата кола кучета ги яли

42

Анонимен

преди 1 година

НАП дали ще се заинтересува откъде са му доходите на тоя?

41

Север Македонов

преди 1 година

Ям пържоли и кюфтета всеки ден. Колям по едно животно всяка седмица... иначе съм веган....

40

анализатор

преди 1 година

Промена на законодателството,и такива *** с минимална присъда от 30 г.

39

мдаа

преди 1 година

Батките са така, когато е в чьорна панамера дръпнал и смукнал е БОГ летящ с 200. Той е свикнал да лети с 200 и да не съобразява с някакви закони, наредби,знаци и други простосмъртни движещи се по пътищата.

38

Анонимен

преди 1 година

Имал той жена и майка! Ами френците, и те са нечии майка и баща. За майка му трябва да го разберем, а за жената, дето бере душа и не се знае, ще оцелее ли, некви французи там, голяма работа. Мисля, че тепърва ще види какво значи некви чужденци тоя пишман патриот!

37

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Нагъл ! *** ! Затвор ! До живот !

36

зер

преди 1 година

Думите на човека в такъв момент издават що за морален компас има. Да не се покаеш пред безрасъдната си постъпка с тежки последици, а вместо това да лъжеш че не си пил е меко казано психопатско. Човек като този няма място на свобода сред обществото.

35

Мразя Радев и ГЕРБ

преди 1 година

Това са тези децата на прехода на тези които направиха България такива тези които окрадоха приватизираха корумпираха всички в държавните институции които се назначават не по знания а по линия на шуробаджанащина и със пари. Докторът взима 1000 лв а държавните служители по 4000 лв. Сбъркана държава. Всичко е корумпирана клика на всякъде в България. Няма осъдени всички си плащат и излизат невинни

34

Анонимен

преди 1 година

Изглежда в мозъка на този завършен психопат изобщо не се е появила мисълта, че е убил човек. Не показва да изпитва вина или състрадание. Мястото му е в затвора. Доживот без право да управлява МПС. И психиатрията да си го заведе на отчет, защото все някога ще излезе от кауша, а с тази тежка психопатия е въпрос на време да навреди на други хора.

33

Анонимен

преди 1 година

винаги съм се "възхищавал " на такива като този! Егати мисленето.

32

!

преди 1 година

Съжалявам за близките, че ги изложих??? А за убития човек и берящата душа жена?!

31

aZ-ът

преди 1 година

Плачел милия... Продукта на демокрацията ни... В Южна Америка знаят как да се оправят с такива ... С чукчето - в ***... И повече няма да гази хора .

30

Мразя Радев и ГЕРБ

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС и ИТН дъното. Единствено ПП тръгнаха срещу мафията корупцията в България със магистралите тунелите евро фондове и програми и обществени поръчки и търгове и конкурси и веднага мафията олигарсите замесени в магистралите тунелите и всичко останало което носи пари бутнаха правителството. ГЕРБ ДПС са едно гласуваш за Боко получаваш Пеевски недосегаеми пазени от Каскета

29

Мразя Радев и ГЕРБ

преди 1 година

Това е наследството на 12 години управление на на най корумпираната държава. Всеки си плаща и си заминава никой не носи отговорност и на никой не му се търси отговорност. Държавните служители почти всички са на заплата и пенсия заплата 3340 лв и пенсия 2500 от 1.10.2022 година. Всички държави служители са електората на ГЕРБ и ДПС. Трябва всичко да се измете. Единствената държава където пенсионери могат да получат и заплати и пенсии. Съсипаха тези даржавата

28

Анонимен

преди 1 година

Мда, според адвоката му това е просто инцидент. То остана пък да е системна практика да блъска коли пиян и дрогиран с 200!!?

27

Анонимен

преди 1 година

Какво рекъл на, свидетеля ти патриот ли си заради един дърт чужденец си се развикал семейството на, тоя французин искам до дупка да го съди

26

Този ...

преди 1 година

Този "наглец" - дори не искам да обиждам наглеците трябва да лежи доживот!!!!!!!Да се разбере кои са фирмите му, за да им се направи ПЪЛЕН БОЙКОТ, да няма какво да яде!!!!!

25

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Типично за жените ревът. Правят се на мутри и като ги натиснете ревът. Слаба държава съдебната система и всичко останало трябва да се реформира този е такъв защото никой не го контролира. Държавата е пропаднала прогнила и абдикирала. Смяна на всички лица които не си изпълняват задълженията. Заплати 3500 лв и пенсия 2500 лв толкова взимат служителите в МВР и съдебната система и ДАНС и прокуратурата и всички останали даржавни службички.