53

Анонимен

преди 1 година

И ние по подобна причина не ги приемаме гласно че ше ни спретнат един референдум и на нас

52

Анонимен

преди 1 година

На евросъюза ли се надяват? А народа какво мисли?

51

Анонимен

преди 1 година

Това е глобален стратегически конфликт и за да спечели някой трябва да се освободи от емоциите. Запада е тотално откачил и нервите го тресат. Там емоциите надделяват и затова ще загуби. Победата на Русия е абсолютно гарантирана и не може да се поставя под никакво съмнение..

50

Анонимен

преди 1 година

До АдмирацииСпокойно бе, това може да е съгласувано с Русия. И без това само негативни последици ще има от едно такова признаване а и да признаят няма никакво значение. Руснаците знаят и без това какво ще последва. Не им е проблем.

49

Анонимен

преди 1 година

Този свят трябва да се изчисти от запада.Къш, къш, къш.... Не само не ни произвеждате благини, за нищо не ставате. Янки, гоу в Армения и Тайван заедно с Нанси Пелоси-дъртата вещунгерка.

48

Адмирации

преди 1 година

Сръбски предатели! Русия ви даде Македония, Източните покрайнини, даде ви господство в района, а сега нож в гърба! Ще стоите на студено и вие! Имаше шанс, след като Русия превземе Европа, да останете извън състава на РФ, но загубихте този шанс!

47

Анонимен

преди 1 година

До 44Референдумът е волята на хората)))))Само където повечето хора се изнесоха от тези области.Донецк от милионен град са останали не повече от 150 хил., същото е и в другите градове в окупираните територии.

46

Анонимен

преди 1 година

До Германец Важното е, че Сирия, Венецуела и Северна Корея...Объркал си се . Не Венецуела а Еритрея. Когато ООН осъди руската инвазия в Украйна, само четери държави гласувха против : Беларус, С.Корея, Сирия и Еритрея.Китай, Сърбия и всички други, "приятели" на Русия не гласуваха против осъждането

45

Друже Миленкович

преди 1 година

Глупавите сърби и този път си извъртяха "задниците" към чичо Сам,като си въобразяват че за в бъдеще ще могат да си върнатотново Косово с . . . благословията на Запада !?Представи си, колко са жалки горките !

44

Анонимен

преди 1 година

До Таня " Лека полека на джуджето ще му останат само Ким, Лукашенко и Орбан"Орбан е най-голямата лека жена. Първи ще му забие нож в гърба.

43

Анонимен

преди 1 година

А такааа.... сега и "братският сръбски народ" предава Путин. Уж му носят портретите из Белград, пък се оказва, че са на страната на ЕС. Те сигурно не подкрепят и мобилизацията??

42

Истината

преди 1 година

Що не публикувате цялото изказване, а не само отделен цитат?! Въобще не е казал такова нещо, напасване си както ви диктуват.Аз пък признавам референдума, всеки има право на самоопределение.

41

Анонимен

преди 1 година

Зеления гущер обеща референдуми като се кандидатираше. Има го черно на бяло. Демокрация, референдуми ииии....нищо подобно. Сега Путин осъществява неговите идеи. Чо се дърпа като магаре на мост?

40

До: 42

преди 1 година

Ми плюй и дефекирай щом те влече, то и без това през твоя жалък живот не можеш да вършиш нищо полезно освен да плюеш и дефекираш.Може като наториш почвата с екскрементите си от нея да поникне нов живот - в природата нищо не се губи!

39

Германец

преди 1 година

Важното е, че Сирия, Венецуела и Северна Корея, все стожери на демокрацията, признават референдума. И най-вече nyтинопитекус булгарикус. Венсеремос!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Референдумът е волята на хората. Що не сте съгласни с хората? Това ващо е диктатура.

37

Анонимен

преди 1 година

Аз също приемам резултатите от референдума, на който има и Европейски наблюдатели.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Значи няма проблем . В една Херсонска област украинците са над 80% от населението . Няма как да мине референдума , щом гласуват само руснаци

35

Анонимен

преди 1 година

Да признаят САЩ, амииии....само Бидона пак да не обърка посоките, че нещо се смотоляви и не може да се намери

34

Анонимен

преди 1 година

Ко се радвате? Очаквано беше. Сръбетата да признаят Крим, означава да признаят Косово. Не са се научили да лицемерят като САЩ - едното да го признават, а другото не. Спокойно, ще се научат и да лицемерят. Да не е патент на Кирчо и Кокорчо...