439

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. И аз някак си не го вярвам. То и САЩ миналата гофина по това време безславно избягаха от Афганистан и оставиха оръжив за 85 млрд. долара но НПОтата си мълчаха тогава все едно нищо не е станало.

438

некъфф

преди 1 година

И трябва да вярваме на тая шитня....

437

Ти да видиш

преди 1 година

До Я руски - Сериозно се бъркаш. Времето на изкопаемите въглеводороди изтича.. войната на фашиста пуТин само ускори този процес. Шолц декларира, че Германия е готова да се справи бе9 руССки газ и петрол. Става интересно за бензиностанцията с ракети

436

msm

преди 1 година

До Слава на Украйна - има една стара поговорка от тези земи там - когато изгрее слънцето на Киев, слънцето на Москва ще залезе. Не е само военни успехи, а и държавно устройство, политическа система, икономика, демография, просперитет и стандарт на живот.

435

msm

преди 1 година

До Пикая на Русия - да се чуди човек как този промит от руССка идеология и МИГове човечец, се намъкна в армия на НАТО и стана президент на държава от НАТО. Много скрити руССишики клетки и рубли под масата има в нашата България. Време е за генерална промяна на настоящето и бъдещето ни, имаме съюзници, които ще ни подкрепят в тази трудна задача

434

Анонимен

преди 1 година

НПО са наели трролове от малцинствата , от селата , от безработните, малои мотните и неграмотните. Те пишат някакви лозунги които не разбират и от няколко месеца все едни и същи. Не коментират статиите, дори не могат да репликират.Всичко е някак много обидно за хората , които пишем мнения и коментари. Относно войната. Това е война свързана с ресурси и пари. Който има пари и Ресурси ще спечели. Може да ми слагате колкото си искате минуси.

433

Анонимен

преди 1 година

НПО са намерили *** от малцинствата и от селата и от групата на безработните, малоимот ните и неграмотните хора. Те пишат някакви лозунги които не разбират и от няколко месеца са едни и същи. Не коментират статиите, дори не могат да репликират.Това е много обидно за нормалните хора които пишем мнения и коментари. Относно войната. Това е война свързана с ресурси и пари. Който има пари и Ресурси ще спечели. Може да ми слагате колкото си искате минуси.

432

Анонимен

преди 1 година

В Русия три дена имаше избори. То се вижда къде е демокрация и къде диктатура където те застрелват в гръб за едното нищо.

431

Анонимен

преди 1 година

То няма жив човек в Харковска област какво са превзели едни празни села и дюкяни ха ха ха.

430

Анонимен

преди 1 година

Прочетох няколко глупави коментара. Ще ви кажа едно. Войната ще бъде спечелена от който има Ресурси. Има инфлация и парите нямат значение. Трроленето по форумите няма значение. Тоя номер вече приключи.Троловете ще печелите все по малко. Постепенно ще отпаднете. Ресурсите са най важни.

429

Zеленски

преди 1 година

Показват най-доброто от себе си!

428

Анонимен

преди 1 година

Скоро руснаците и техните пионки от цял свят ще бягат към Масква.

427

Пикая на Русия

преди 1 година

Деградирали Ко му ня ги като Нинова и Радев...кво сте очаквали

426

Анонимен

преди 1 година

Лекоатлети олимпийци.

425

Мъка

преди 1 година

Путин дали вече е разбрал какво глупост направи с тази война ? Извади Русия от световната икономика.

424

Анонимен

преди 1 година

Ами рашките не е като да не са яли шамари. Не им е за пръв път.

423

Анонимен

преди 1 година

Жалка работа брат. Сега идва glad to meet you за многото фенове на Лилипутен.

422

Слава на Украйна

преди 1 година

Малкия Мук скоро ще се крие зад Урал на задната седалка на Москвич.Украйна резвенча мита за руската непобедима армия.

421

Я руски

преди 1 година

Проблема е на Запада все по пренаселен мързелив без ресурси енергия и в безизходица.

420

до 449

преди 1 година

Абе , без значение дали ми харесва или не - факт е че и пари и технологии и всичко идва от западна европа и америка. Така е от 500-600 годии насам.И къде е текло пак ще тече!Ни сибирската империйка , ни китайската могат да направят каквото и да е.