12

Анонимен

преди 1 година

До ДДРОнег Ти не се притеснявай, работи се по въпроса. Ще чуеш като му дойде времето.

11

Анонимен

преди 1 година

Биков и ти си същия като Томи Амебата. Цял ден ни заливате с ГEPБepacтка смpaд.

10

ДДРОнег

преди 1 година

Ако има нещо нередно и престъпно в деянията КирилПеткови, защо не сигнализирате в каскетовата прокуратура, ами само лаете по медиите ?!?!?!?___Явно всичко е наред с управлението на ПП !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Много просто защо Петков не е подписал договор- защото каквото и да беше подписал, останалите от мутрите в парламента все щяха да го обвинят в национално предателство, както направиха по въпроса с Македония. Така че той е договорил газа и джентълменски предложи на парламента да разгледат офертата и да подпишат, ако условията ги устройват. Обаче те отказаха, защото искаха да подновят договора с Газпром. И сега Герб имат наглостта да го обвиняват,

8

Анонимен

преди 1 година

А вие защо 12г не свързахте тръбата с Гърция?Вашият вожд нали каза, че сме имали пълна диверсификация. Защо се оказа, че освен руски газ нямаме никакъв?Биков?

7

Xaxa

преди 1 година

.... Договори "но не с Газпром", а с кого бе? Може би ще се съберете дружно Герб, Пп, Дб, Итн и Бсп и ще направите фабрика за газ - да ви сложат по една тръба отзад и да ви отвеждат газовете, и без туй го правите постоянно.

6

Анонимен

преди 1 година

Само в уж 'европейска и демократична' България институциите са бухалка над бедните от богатите. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - когато богат сгафи, бедните го отнасят. Ама не само за да оправдаят заплатите, причината е много по-мрачна. Целта е цензура от богатите да се затворят устите на бедните, за да не се разбунтуват. Брюксел се затваря очите, щот беден значи евтина работна ръка. И ето това е реалността в която живеете 32 г.

5

Защо си със шапка

преди 1 година

Г-н Биков, нали ако бяха подписали, щяхте да ревете, защо са подписали. Защо всички вие се водите по плиткоумния си фюрер? Имате претенции да сте много умни-измислете нещо по-стойностно да ги обвинявате. А с плиткоумните си тъпотии наистина помагате само на ПП. Пожелавам ви да дерзаете все така! До голямата победа на Промяната!

4

Анонимен

преди 1 година

мвр, и не само, правят 'акции' само когато е сгафил 'наш чуек' и винаги обект на проверка са невинните и кокошкарите. целта е този 'чуек' да се прикрие и да се забрави от обществото, щот мвр, и не само, имат господари които трябва да пазят. но вий вервайте че не живеете в пребоядисан комунизъм!

3

Анонимен

преди 1 година

Е па щото Харварда толко си може! За приказки и фантазии ако го търсиш, веднага ще ти се заусмихва и ще ти ги разказва на някакъв странен завален български, ама за работа по-добре не го търси...

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Въпросът за газта не опира до русофилия и русофобия,а до прагматизъм. Има магазин,плащаш,получаваш,пазиш касовата бележка инрекламираш в случай на проблем. Геостратегически България има нужда от руска газ,защото съществува изградена структура.Саудитска арабия не става.

1

Ликвидатор

преди 1 година

Айде, всички герпер юхи се разквичаха. Някаква възбуда усетиха от 480 кинта. Отдавна нямат чист приход.