40

не така , не така

преди 1 година

защо допускате такива статии ? ние сме първа икономическа сила в Европа ( нинова ) инфлацията няма да е двуцифрена ( асенчо) вдигнахме стандарта на живот до непознати висоти ( кирчо )

39

Кандидат милионер

преди 1 година

Вах мамy, ако Киро и Accaн бяха останали 4 години, дали щяха да ми направят заплатата 10 000 лв. = 100 хляба? Поне се опитаха хората!

38

Анонимен

преди 1 година

Странно е защо в ЕС сме на пето място по инфлация след като сме първи по бедност? Би трябвало като най-бедни да сме с най-висока инфлация.

37

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от инфлацията се дължи на неизчегъръания модел Бойко Борисов, но все пак основното е, че инфлацията в ЕС е много висока - над 11% средно за ЕС, а в България е 17,3%, което е очаквано. По-бедните държави усещат по-силно инфлацията от по-богатите, а благодарение на ГЕРБ сме най-бедни в ЕС.

36

Българин

преди 1 година

Сега при Радев инфлацията "Спря да се вдига". Газта "Стана по-евтина". Чакат ви розови дни.

35

Анонимен

преди 1 година

Добре, че Борисов не е премиер, че инфлацията щеше да е доста по-висока от сегашната.

34

Ало-Ало

преди 1 година

Ако Борисов беше премиер, инфлацията ни щеше да е 2 пъти по-ниска от европейската, което значи, че Киртаците са 4 пъти по некадърни да управляват от него! Ама един *** народ, като си намрази портфейла ...и го хвърля през терасата на първия ало-uзмамник, който се прави на нещо дето не е!

33

Анонимен

преди 1 година

Партия Продължаваме Поскъпването ни ликвидира като държава!

32

Чук и Гек

преди 1 година

Тук имате поне 4 пъти повече спекуланти! Самата държава е спекулант! Имате и много заспал народ! Мафията си има народ и съд и прокорор и партии и всичко! Само запетайки си няма да постави където трябва! Осмели се Асен Василев да посочи някой народен изедник, хоп, независимият съд определя, че изедника има право, а Асен е за прокурор!

31

Куролацията

преди 1 година

Това не може да е истина, Кирил Петков, най-успешният премиер каза, че няма никаква инфакция и България е по-добре от САЩ.

30

Хмм

преди 1 година

Само да вметна и че нямам против еврозоната. Даже обратното :)

29

кико & корни

преди 1 година

не е верно !

28

каква ли е целта

преди 1 година

Като се раздават пари на неработещи / включително държавна администрация, държавни предприятия и учители/ е така - много свободни пари и голяма инфлация.

27

Хмм

преди 1 година

Добре де, не разбрахте ли каква е схемата..... всичко е заради еврото. Едно време тук ако нещо беше 1 лев, в Гърция беше 1 евро. Сега в Гърция е 1 евро тук е 2 лв. Т.е. Ако Гърците са имали 100% инфлация, ние имаме 200 за да можем да сме готови за еврозоната. За да няма от днес за утре 1лв = 1евро просто го направиха 1-2 години по-рано за да могат после да кажат - Ето видяхте ли, че не бяхте прави като казвахте, че като минем на евро цените ще се оскъпят двойно. Толкова е елементарно и ясно!

26

Анонимен

преди 1 година

Така е , В Европа като прднт нашите тук се нсрт.

25

Анонимен

преди 1 година

Винаги инфлацията в развиващите се страни е няколко процента по-голяма от тази в развитие. А тук допълнително за по-високата допринасят и картелните споразумения между създадените последните 20-30 години монополи и олигополи. Липсата на адекватна политика и слугинаж на Запада толкова години по въпроса с животновъдството и земеделието. Монопола при горивата. Липса на диверсификация при газа. И още много и много неща, които не са само от сега от Кокорчо и Кирчо, а още от Боко и преди него

24

Радио Ереван.

преди 1 година

От една известна полититическа сила, заявиха че няма да променят името на партията си на Продължваме Инфлацията.

23

Известна фраза

преди 1 година

За Бога, братя, не купувайте!

22

Меди Доган

преди 1 година

Идваме, чакайте ни, почнах 3ти и 4ти сарай за около 400 милиона лева, искам финансиране, като двата сарая и ТЕЦ Варна, една стотинка няма да дам от себе си, вие ще ми ги платите

21

Ха

преди 1 година

"икономисти" без стаж в реалната икономика, но първи да дават интервюта.