126

999

преди 1 година

Част от отговора е публикация в друг сайт от тази сутрин : ,, Всички във Великобритания на протест."

125

Малко за политика

преди 1 година

Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Трудна задача за политиците от ЕС и САЩ. Готов ли е електората да плаща по-високи сметки, там е проблема.

124

хм

преди 1 година

Русия няма как да спечели дългосрочно от подобна конфронтация със Запада. Колкото и да е трудно и бавно, Европа ще си пренастрои енерегийната система и след 2-3 години ще е ок, а Русия тогава ще страда. Друг е въпроса, че всичко това ще е с огромна цена за обикновенните хора в Европа и тях никой не ги пита, дали са склонни да обеднеят и да им се понижи стандарта на живот, за да може някой зад океана да си постигне геополитическите цели.

123

Булгаристанец

преди 1 година

Голям автогол за ЕС,въпрос на време е от съюза да не остане нищо,ние както винаги пак сме набутани към губещата страна,защото решенията отдавна не се взимат от народа

122

Барба Ганьо

преди 1 година

Бълхите обявили икономическа война на кожуха на мечката !!!! Идва студ , глад , тъмно и страшно .... Бълхите умират една по една , мечката си сменя козината и и дреме на *** .... Както еди Български гении е казал ... " ..смешен плач ... " , поклон пред Хр. Ботьов ......

121

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявай за технологиите. В Китай има всичко, хем на достъпни цени..

120

Анонимен

преди 1 година

Благоденствието на европа винаги се е дължало на колониите, а в последно време на евтини енергоносители. Е, това вече свърши..

119

однако

преди 1 година

Мнооого букви, но рефренът е еднозначен "Европейският съюз обяви икономическа война на Русия, но се изложи като кифладжия. Не печели, а губи катастрофално". Акушерката е пълна скръб. Да си ходи дома, да си гледа внуците.

118

Анонимен

преди 1 година

Аз от два месеца вече спазвам санкциите срещу ФАЩ! Не пия уиски..., не си купувам Американски стоки- минах на български , турски и китайски :). Не им гледам Американските филми , френското кино винаги е било различно :) и аниметата стават..! Та така - дори и държавата да не въведе санкции срещу ФАЩ, ние можем! Не купувайте нищо от тях, не им работете в колцентровете!

117

Щерю

преди 1 година

- Печели я, ами! Урсула фон дер Лайен кой знае в кой екзотичен курорт се търкаля и си пие цитрусовите коктейли...

116

Анонимен

преди 1 година

Първо Европа колонизира САЩ, после САЩ неоколонизира Европа хаха кръга си затвори!

115

Слава ЕС и НАТО

преди 1 година

Братушките все повече тънат в мизерия! Без технологии и западни фирми русия се връща 100 години назад!

114

Анонимен

преди 1 година

САЩ неоколонизира Европа, но не им е достатъчно искаха да неоколонизират Украйна, Русия и..Китай! Путин каза Нет!

113

Сусо

преди 1 година

Това е наследствената омраза на европейските алчници към Русия и руските природни дадености! Да се обърнат към близката и далечната история, и ще разберат как ще завърши всичко това!

112

Анонимен

преди 1 година

Аз санкционирах държавата с втори пакет като е напуснах и плащам данъци другаде!

111

Чичо Сам от Тексас

преди 1 година

Аз санкционирам държавата с пакет от мерки включващи - укриване на доходи и осигуровки, кражба на вода от кладенец със собствен дебит и неплащане на акциз за спиртни напитки (ракия). Ако държавата не престане да ме подтиска с жената обсъждаме втори пакет от мерки

110

Анонимен

преди 1 година

ЕС печели наградата Дарвин! Присъжда се на хора, които са направили услуга на човечеството, като сами са се премахнали от генетичния му фонд.

109

Анонимен

преди 1 година

Евро.гейския съюз печели на геврека дупката. Честито!

108

Анонимен

преди 1 година

В ЕС за са избегнат граждански пазмирици и протести раздават помощи за тази зима, за да не ппемине границата на страданието. Ние европейците трябва да пращаме и страдаме, но да имаме достатъчно колко за храна и да оцелеем. Е тази зима, ще ппеминем тази граница! И никакви временни помощи на правителството нама да помогнат! Ще има бентове!

107

gogo

преди 1 година

аз пък няма да гласувам на изборите за Европарламент, защото не е Евро, и защото Джамбазина като беше досега там какво свърши.