27

Анонимен

преди 1 година

До 26 - А за правописа помага ли или ...

26

От Вселената

преди 1 година

И ето: Вярата дава устийчивост и убива унинието. Енергията прогонва изкушенията и прави човека способен да помага. Бдителността пази Свободата на Дyхa и дава тишина на целия Вътрешен живот. Съсредоточаването ражда сигурност на постъпките, речта и мисълта. Мъдростта разкрива на Дaха вътрешните бездни.

25

От Вселената

преди 1 година

И ето: Вярата дава устийчивост и убива унинието. Енергията прогонва изкушенията и прави човека способен да помага. Бдителността пази Свободата на Духа и дава тишина на целия Вътрешен живот. Съсредоточаването ражда сигурност на постъпките, речта и мисълта. Мъдростта разкрива на Духа вътрешните бездни.

24

Анонимен

преди 1 година

Лошо няма! ЕС напечата много пари и хората трябва да ги спасят някак си при тази ЕС инфлация, а в ЕС друга алтернатина няма. В противен случай ЕС ще си ги вземе обратно. ПП. Той пак ще си ги вземе чрез високи данйци.

23

Анонимен

преди 1 година

Поредната измислица, хората искат, но възможностите им намаляват.

22

От Вселената

преди 1 година

До 23 Космонавт.... То затова ли биткойните паднаха долу? Идва най-големият биткойн - "КОНОПА - HEMP" Биткойниците да си вложат парите не в имоти, а в следващата идваща революционна индустрия на Индустриалния Коноп, която ще спаси света от нафтовите продукти!

21

От Вселената

преди 1 година

Учи се да познаваш широките пътища на човешкото страдание и ти ще разбереш, че страданията се раждат от Желанието. Страдаме, когато желаем и не постигаме желанието. Страдаме, защото не знаем какво желаем.

20

От Вселената

преди 1 година

....Мрежата е Изкушението!... Вихърът е Грехът!... Отражението са формите на долните области... А Сърцето да стои над всички области!...

19

Анонимен

преди 1 година

До До 17..... Хората са социални животни и не им е присъщо да се учат от грешките, възприемани за такива от социума след години. Животните живеят за мига, и личната амбиция е по-важна. Иначе човекът не би бил човек.

18

От Вселената

преди 1 година

Калта е видимото!... Прахът е създаденото отвън!... Сенките са създаденото отвътре!

17

До 17

преди 1 година

За съжаление е така, хората не се учим от грешките, и затова не можем да изградим стабилна система, където всички да живеят нормално. В един млмент алчността и корупцията надделяват и стабилитета отича в канала.

16

От Вселената

преди 1 година

Веднъж попитаха Господаря на Смокиновото дърво: "Как се постига различаване?" "С взиране" - отговаря той. "Взира се онзи, който има чисти Очи. И тъй, братя Българи, пазете чистотата на Очите си. Пазете очите на Сърцето си от Кал, Прах и Сенки. Пазете ги от Мрежа, Вихър и Отражения."

15

Анонимен

преди 1 година

До До 15....... Вярно е. Но не знам, доколко е смислено - след време пак се стига до същото положение.

14

До 15

преди 1 година

Я познай на коя група им падат главите при революции, народен съд и тем подобни цивилни мероприятие по време на криза.

13

Анонимен

преди 1 година

До Милиардер"това брокерите на недвижими имоти живеят в паралелна вселена" ........ Има много такива паралелни вселени. Едни обсъждат минималната заплата във форумите, други си работят и печелят. Тези от втората вселена въобще не пишат тук. Вероятно и не четат.

12

Търсете

преди 1 година

Абре балъци, търсете до 100 милиона, какво е това до 1 милион, вие бедни ли сте кви сте?

11

Мощен купувач

преди 1 година

Аз търся 3-етажна къща с подземен гараж за 5 автомобила около Докторската градинка. Не давам повече от милион! Моля, всички агенти на недвижими да се свържат с мен, за да разгледам наличните оферти.

10

Милиардер

преди 1 година

Хахахаха, това брокерите на недвижими имоти живеят в паралелна вселена, хахахах

9

Митьо предприемач

преди 1 година

И аз търся, нещо в Иван Вазов или Долен Лозенец, поне 200 квадрата с два гаража. Нагласил съм милион евра, ама брокерите все мв водят по гетата - манастирски ливади и кръстова вада и ме калесват, че било топ локация....

8

Анонимен

преди 1 година

Купуваш имот между 1 и 2 милиона лева с очакванията да реализираш доход от отдаването му под наем!? Този имот със сигурност няма да е жилище. Колко пък наем да можеш да получиш за жилище, било то и мега лукс или къща в затворен комплекс? Кой ще го наеме за прилична възращаемост от 6-7% годишно (при 17% инфлация днес?) Това е наем от 5-10 хиляди лева на месец? Кой ще ти ги даде дългосрочно за 20 години? Хайде стига приказки за наивници!