116

Нонстрадамус

преди 1 година

Този искам лично да го чипирам. При това без упойка

115

…!!

преди 1 година

Да дадат пример, първо те!

114

Учен

преди 1 година

Хората ще се опълчат рано или късно срещу такива където си мислят, че могат да господстват на Земята!

113

Анонимен

преди 1 година

Егоцентрик. Защо си прекарва сателитите само вечер, когато е тъмно? За да се говори за него. Може да си ги придвижва и през деня, или през късната нощ, ама не вечер около 10 часа и хората гледат една редица светещи тела в небето и се чудят какво е това. Реклама, реклама...

112

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи къв селски вестник е тук. Без добро обяснение за нищо и как се играе със страховете на бедните селяци на които единственият достъп до нещо западно е някакъв жълт сайт, защото незнаят друг език или няма нормална Българска медия. Mъск никога не е казвал нещо подобно и ако сте го взели от някъде то е от някакъв западен или китайски жълт вестник на което сте бледо копие. За хората които стоят в този *** сайт. Хора не ви помагат такива жълти медии, а само си играят със страховете!

111

Звучи грубо

преди 1 година

Но тези проекти най вероятно са много напред сигурно подобни чипове се използват във разузнаване и прочие ,във началото ще изместят дебитни и кредитни карти ще дават предимства на ползвателите после нещата ще стават все по обхватни и след 10-тина поколение всеки навършил определена възраст със трепет ще очаква да бъде чипиран . Вместо да гледаш във навигацията тя ще ти е във главата ,ако все още има коли ,а не се лети ? Няма да казваш на лекаря къде те боли ,а те ще знаят всичко и там ..

110

Дзивко

преди 1 година

Е как няма да иска, нали половината му бизнеси са финансирани от правителството на САЩ, половината му идеи са подслазани от разузнаването

109

Анонимен

преди 1 година

Я върви на май.... та си ,бе мъска. Чипирай децата си ,другите не пипай, сатанист келяв.

108

умен хитър каУнь

преди 1 година

мене вече ме чипираха с ваксина ;) ама тва друг - Бил Гейтс

107

L@eno

преди 1 година

До 165 кармен или там както си се именувал/лаКакво общо имат евреите с Мъск не е ясно,щото не можеш да обясниш!Нищо което не отърва на група ниско интелигентни хора се казва-Евреите са виновни!Нацизма отдавна е мъртъв,но тук поддържате духа му жив!!!!После комунистите са виновни...то той и комунизма умря другарчета!Българите верно сме много проато порода ***,не крави,не лъвове,не и мишки!***!

106

Киро чипа

преди 1 година

Охоо ше има саждиииии лииииии

105

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ли ви ясно Мъск от кои е

104

По същество

преди 1 година

Почваме с Мъск. И така може и електрошок да му сложим. Като тръгне да лъже и краде да го бие ток. Ама то така ще го изпържим още първия ден.

103

читател

преди 1 година

То, ако е трябвало ГОСПОД БОГ щял да го предвиди !

102

Сорос Дявола

преди 1 година

Явно нанотехнологиите във така наречените "Ковид ваксини" не дават желания резултат и са нужни чипове за тотален контрол над масите. Сори.... няма сделка.... дори козата ще тръгне да те мушка с рогата ако я притиснеш в ъгъла и няма накъде.... всеки в човешката история който се е мислел или правил на господ е приключвал безславно земния си път с малко събиране, хапване на жито и толкоз :)))

101

999

преди 1 година

По - добро бъдеще за кого?Китайският социален рейтинг спря ли да дава резултати?

100

Говедо

преди 1 година

Ела у БГ да ти изиграем един винкел

99

От Вселената

преди 1 година

До 155 Възраждане .. За да се Възроди народът трябва Възраждане да отиде при другаря Путин и да го помолят "Чиповете да са без плащане в Рубли и да са във Вид на Червена Петолъчка" и да се чипират отпред на Челото с Гвоздей, като се използува Теслата на Никола Тесла, а не на Мъск, за забиване на гвоздея така, че гвоздеят да влиза между двете полукълба и мозъка да продължи да функционира! Червената Петолъчка на Челото ще научи младите как се държи Червеното Знаменце и как се Маршерува!

98

Анонимен

преди 1 година

Мъск, Гейтс, Безос, и др подобни олиг-френи кукловодите ги назначават за милиардери и "важни" клечки за да ни се подиграват на нас. Направили са си цяла свита от такива палячовци на които им се дава голямо поле за "изява" по всички медии. Чисто и просто се подиграват с обикновените хора. Най бруталния пример беше с онова *** Стивън Хокинг дето го изкарваха най голям учен физик и не знам си какво едва ли не най умния човек на планета дето знае отговите на всички въпроси. А той зеленчук.

97

Анонимен

преди 1 година

Много е *** тоя. В главата му е пълна чорба и само някакви *** идеи. Гледал съм доста интервюта с него. Прави впечатление че дори не може да говори нормално и да се изразява. Речта му е несвързана което е характерно за ***.отите. От далече се вижда че е подставено лице. Кукловодите нарочно назначиха такъв индивид за най богат човек за да изпратят силно послание към масите. Един вид да ни кажат колко ние сме глупави че ги търпим и ако решат и най големия *** могат да го направят цар