68

OTGOWOR

преди 1 година

Защото си имат смартфончета и си показват задниците в тик-ток онлифенс посещават социални мрежи и живеят в измислени светове.

67

Нане

преди 1 година

До лаврентия берия... А знаеш ли, че твойте идоли краварско оФчи ингилизки почти изравниха софето през втората световна без никва наша агресия към тях... ===)))

66

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Нане - не отричам. Нито Генерал Владимир Вазов, нито Генерал Георги Вазов с това което е сторил на Одрин. Всеки българин воювал за България е велик и заслужава да бъде запомнен. Аз обаче попитах, защо тачим Максим Горки но не и Генерал Иван Колев? На въпроса с въпрос по арменския способ е лесно!

65

Нане

преди 1 година

До лаврентия берия... Щом знаеш за генерал Колев... Я ми разкажи нещо за Генерал Вазов... Колко чистокръвни английски бели агресори оставиха костите си при Дойран... ===)))

64

Анонимен

преди 1 година

Не е за всеки. Аз съм се опитвал но просто не ми доставя удоволствие явно нямам въобръжение.

63

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Нане - Нане, ти нещо за Максим Горки знаеш ли? За направеното от него за България? Бъди така добър, подскажи! Аз мога доста да ти разкажа за Генерал Колев? Но ти несъмнено си чел Йордан Йовков и знаеш, нали!

62

Анонимен

преди 1 година

Аз слушам аудио книги по ми е удобно на път за работа.

61

Анонимен

преди 1 година

Защото има Интернет. Егати въпроса. А и в днешно време имаме по-интересни занимания от това да си седим вкъщи и да четем. А пък достъп до информация имаш на един клик.

60

12

преди 1 година

Чете се, но електронни книги - по-удобно, по-евтино, по-голям асортимент. За съжаление, библиотеките постепенно западат. Не знам какво ще бъде бъдещето им, при положение че точно библиотеките и читалищата са събуждали българина. Това са новите времена и ние се адаптираме.

59

Нане

преди 1 година

Бегай да апнеш малко афроамерикански калмари са поуспокоиш малко... Превъзбудена ми са чиниш лаврентия берия.. Между другото ти знаеш ли кой е тоз човек и кво точно е вършил... ===)))

58

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До Лаврентий Берия 75 - е, тогава за теб верни читателю, ще се постарая!

57

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Нане - продължаваш да доказваш тезата ми за калъпа по който сте формирани феновете на руското блато - нагли, неграмотни, агресивни и умствено неспособни. Очевидно малката ти главица не може да роди нищо друго освен това с "фонтанелата". Това е за добро разбира се! Идола ти ще те употреби да подскачаш малко за него, ще си купи още една къща и ще те забрави. Но пък, дали фен на варненския швед Костадинов като теб заслужава повече?

56

До Лаврентий Берия

преди 1 година

Трябва, щом се правиш на интересен, трябва...

55

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До 60 - трябва ли всяка умишлено допусната с цел ирония грешка да увеличавам за да удоволетворя високата ти култура? Май не, като се замисля!

54

Анонимен

преди 1 година

При качеството на съвременните български автори. Напоследък няма какво.

53

Анонимен

преди 1 година

Чалгаджиите четат ли книги?

52

До 60

преди 1 година

Евтин се пише с В. Казвам ти понеже на сръПско, си увеличил П то, но на "ефтин", не си, което ще рече, че си неграмотен, който се присмива на другите, че били неграмотни.

51

Име

преди 1 година

До Анонимен 3. Така е, прав/а сте, аз лично предпочитам на хартия.

50

Лаврентий Берия

преди 1 година

Я да питам нещо русофилите - преди години предложиха училище "Максим Горки" в София да бъде прекръстено на училище "Генерал Колев"! Разбира се, беше съботирано и не го приеха. Някой от вас ще ми каже ли, какво е направил Максим Горки за България? Питам от любопитство!

49

Учител

преди 1 година

Ами, щом може един *** като Про100 Киро, който няма и диплома , да стане дори премиер на България , то за какво да четат младите хора ? Всички ще станат политици, дупетати, министри..... без да са отворили и една книга ! Все пак България е държавата на държавници, които газят Конституция, закони, морал...!!!! Всичко долно е България днес !