50

пътна карта

преди 1 година

Едва ли "колосалната" сума за адвокатска фирма е равна на 3-те милиарда, които подарихте на Газпром за турската тръба. Нагли сте! Ама помним, че 10 години се мотахте с гръцката тръба, а сега що Киро не я направил за 6 месеца? НО, успокойте се -както я кара служебното на Радев, газ скоро няма да потече по тази тръба...и те милеят като вас за интересите на Газпром! Дай пътната карта, лелко! Стига си я крила. С какво ли и там си ни заробила и затова я криеш?

49

мак

преди 1 година

Аз пък чух, че е емало един документ, който изчезна яко дим и теменугата не го споменава. А ми...сир..ките не я питат.

48

Хахаха

преди 1 година

Тази тетка съвсем изтрещя ... хем Петков отрязал Газпром, хем платил за преговори ...ГЕРБ и всички русофили изтрещяха, че България независи от Газпром.

47

Пена

преди 1 година

На Темерутка Петкова всяка втора дума е лъжа, а всяка трета е оригване.

46

Иван

преди 1 година

Борисов ще го пратят в Афганистански затвор където ще работи като *** и дупка за всичко. Американците са му казали: ти си руски памперс и никога повече няма да видиш власт. А без властта Боко е загинал.

45

mazen

преди 1 година

я бегай в затвора

44

Дедо Гочо

преди 1 година

Кажи къде е газовата карта Цвете ***

43

Анонимен

преди 1 година

Цялата политика в България може да се опише с две думи - индийски сериал. И вместо да се плюят едни други да си стиснат ръцете и да поработят малко най-накрая за народа, а не за себе си. Не знам от всичките интервюта и коментари дето дават кога им остава време да поработят...

42

Анонимен

преди 1 година

А пък Петков по телевизоро кажа, че готвят дело срещу "Газпром" за неизпълнение на договора от тяхна страна. Та това дело кой ще го води? И как сте направили всичко за връзката, като 13г. не я построихте? А до колкото знам, а и вие трябва да го знаете, нали 90% от депутатите сте все адвокати и/или икономисти, тия кантори вземат процент от стойността на иска. А сделката с "Газпром" не за малка сума, вие знаете колко е, нали вие я сключихте.

41

На борисов мутрите

преди 1 година

Женска мутра в мутренски сайт на мутри

40

Jjsndk

преди 1 година

Тази непоцинкована кофа защо е още на свобода?

39

Анонимен

преди 1 година

Ние чухме, че ти Теменужке си взела колосална сума от руското посолство за да защитаваш путиновата обвързаност на България въпреки, че си куха лейка и нищо не разбираш от енергетика.

38

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Само Бойко Борисов е в състояние да спаси България от огромните кризи, създадени от Перков и Василев

37

Анонимен

преди 1 година

Тая кака що не хваща мотиката и на село, не разбра ли, че енергетиката не и е силата.

36

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков хвърли България в лапите на Газпром и Русия!!

35

Анонимен

преди 1 година

Цяла България се убеди, че единствено ГЕРБ-ДПС начело с Бойко Борисов са в състояние да управляват успешно държавата!!! При Борисов всичко беше ефтино!!

34

Анонимен

преди 1 година

Боже и тази беше такова недоразумение, тя до ден днешен не знае какво е това енергетика. Един елементарен икономист не знаещ дори мерните единици, това киловати, мегавати са и тъмна индия. Жалко, че се слагат политически лица, а не специалисти и експерти в областта. Имаше времена в комисията по енергетика бяха доктори и защо не върви, ами трябват енергетици, инженери. Икономиста вижда само върха на химикала, той няма всеобхватно виждане, гони едни цифри и до тук, яма дали е осъществимо и разумно

33

анонимен

преди 1 година

До Анонименпитайте журналиста или редактора- как се пише диверсификация.

32

Анонимен

преди 1 година

девирсификация - без коментар ми си рки!

31

Анонимен

преди 1 година

Тъй, тъй, Теменужка е счетоводител, от енергетика не знам дали разбира, но от пари със сигурност. И научих нова думичка - "девирсификация", пък все си мислех, че знам как се пише.