61

Анонимен

преди 1 година

От Евреин нищо хубаво не очаквайте Явно някой през 1939 се е сетил

60

НДЗ

преди 1 година

Изгодата няма цвят господине.

59

Лопе

преди 1 година

40 сребърника с лихвите ли са?

58

Анонимен

преди 1 година

Лорер, от вашите един увисна на клона, щото за едни 40 сребърника предаде една вяра, тъй че не лъжи и клевети с отровно, лъжливи слова!

57

Анонимен

преди 1 година

Ей, плъх подъл умишлено ли ЦЯЛА ЕВРОПА купува и купуваше евтина газ от РФ и Газпром? Еврейски номера предавай на събратята си ако ти вървят, не тук и сега, когато ножът е опрял до кокала и джобовете са ни издънени! Не е време за експерименти, че може много да пострадате ти, семейството ти и котилото роднини, шуро-буро и кумци, кумици, кумуве и любовници...

56

Анонимен

преди 1 година

Всички много дрънкат, ама никой не ни е докарал евтин газ. Накрая да не останем съвсем без газ. Тогава ще сме съвсем независими.

55

Тея ПП

преди 1 година

Си нямат партия, вече успяха да забият държавата и дъното, па и разправят че така било добре, правилно и независимо - горори ми на портфейла, чичко!

54

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска международни плащания в рубли а да пкати в евро или долари и руснаците ще си ги обърнат в рубли щот имат достойнство и ди държат на рублата ъова го каза Татяна Дончева много отдавна туй че ние си затриваме левса е българска черта и няма нищо общо с плащането за газа

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59, проблема е че руската рубла е свалена за търговия от всички международни платформи, е даже отгоре ако погледнеш фиксинга на БНБ рублата е = 0, фактически това означава, че дори и да извършиш някаква подобна операция, няма как дори и да я осчетоводиш, сега частни компании, които имат клонове в други страни могат да направят някаква врътка, обаче за държавна компания това е невъзможно

52

Анонимен

преди 1 година

Превалутиране от една валута в друга (независимо каква) е съвсем редовна (проста) банкова операция, която става за секунди. И да претендираш за доставка без да платиш е абсолютно безумие.

51

Анонимен

преди 1 година

В момента Египет изпитва остра нужда от зърно, в същото време имат и газ и терминал за втечнен газ и между другото са отправяли искане към нас в началото на март за суапова сделка газ срещу зърно, която Киро и Асен са отхвърлили ама май не е изгодно проблема да се реши на междудържавно ниво, без фирми посредници нали Лорер:)

50

питащ

преди 1 година

Няма ли да спреш да ръсиш про...стотии, евреин гаден. Махай се и не пречи хората да получат това което искат. Про..дажник.

49

Анонимен

преди 1 година

Добре бе Лорер, приемам че си прав, Газпром са нарушили договора, тогава питам защо досега не е заведено арбитражно дело, вече повече от 4 месеца, и още питам, защо след като Газпром са нарушители, ние продължаваме да транзитираме техен газ до Сърбия, защо Лорер?

48

Въпрос

преди 1 година

ако се Заселя в Израел, пардон, Окупирана Палестина, дали ще ме НаПравят Министър някога, о, чайкай там да ти дадат Виза/Гражданство се иска ДНК тест за да Докажеш, че си БогоИзбран...

47

Аргатин

преди 1 година

Умишлено се купуваше евтина газ, вместо да се помисли за скъпи доставки от САЩ. Лорер, направо отчайващо признание!

46

Анонимен

преди 1 година

До Направете си извод! "заменят руската зависимост с американска" - не е вярно. Втечнен газ може да се купува от всякъде. Танкерите тръгват кактоот САЩ, така и от Катар, УАЕ, Кувейт, Нигерия и където и да е по света. От друга страна тръбите на Газпром водят единствено към Русия.

45

До Анонимен 50

преди 1 година

Ти като плаща евтини горива и газ ти беше юлар, сега, като са няколко пъти по-скъпи и пак от Газпром, вече си "свободен", нали? Някои ще си изгинат от простотията.

44

Направете си извод!

преди 1 година

Писах, че тия сега искат да заменят руската зависимост с американска и веднага ме изтриха...

43

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...ако "юлара" е ЕВТИНИЯ и СИГУРЕН газ,то ДА!..Точно това желаят българите,НЕ МИЗЕРИЯТА,която Урсуската им НАЛАГА!

42

Анонимен

преди 1 година

Българите си искат Газпром да им сложи юлара на врата.