100

Истината 2

преди 1 година

За да не каже някой, че съм американофил, ще посоча, че и Щатите нарушиха международното право, когато през 2003г. атакуваха Ирак без да имат необходимото мнозинство в Съвета за сигурност към ООН.

99

Истината

преди 1 година

Договор против разрастването на НАТО не съществува. Твърди се, че уж имало устно споразумение, но черно на бяло няма нищо подписано. Може би визираш Будапещенския меморандум от 1994, според когото Украйна се задължава да се откаже от ядрените си оръжия, а Русия и САЩ трябва да гарантират териториалната ѝ цялост. Да, но през 2014г. Русия наруши този договор и показа, че не зачита никакви международни норми.

98

До демократа

преди 1 година

Като цяло американците са ясни . И руснаците не оправдавам. Ще кажа на слава Украйна нещо което е факт , аз съм от морето , да видят само какви коли карат украйнците , лексус инфинити, Порше , да живее демокрацията . С мой съсед украинец разговарях още в началото на лятото , и го питах как се добрал до тук наши има забрана да напускат мъже, а той се смее и вика на границата си плащаш тогава е дал 800 евро сега чувам таксата е нараснала. Патриотизъм ) и демокрация А тука ние да си обсъждаме

97

До 101

преди 1 година

Точно.Един познат зъболекар бачкаше дълги години в Либия. Същото разправя.Ама то да е само Либия. Демонократите превърнаха целия арабски полуостров в клоака. В Сирия където 3 религии съществуваха и живееха в мир сега е всичко разруха. Ирак пък поне още 50 години ще е дупка.... да не говорим колко просперираха пък южноамериканските страни през '80 под звуците на американска демокрация.Афганистан...20години окупация и талибаните са пак номер едно там...

96

Анонимен

преди 1 година

Е как руснаци напускат, нали там украинци живеят дето са окупирани от Русия? Що не напускат към уркуайна....

95

Анонимен

преди 1 година

От клипа се вижда, че РФ има по добри пътища от БГ иначе задръстване както в БГ!

94

До демократ

преди 1 година

Сега ще се обадя на адвоката си да го намери. Да се разтърси който му е интересно в интернет. Мисля че годината не е 97- а 94г. И още нещо ще добавя за феновете на демократична Америка , някой да си спомня за Либия ? От първо лице ви казвам , как беше. Страна която не се плащаха данъци, за къщи , ток , данъци никакви . Царство, бедност нямаше , криминалност въобще. Дойде Америка да ги освобождава от тази диктатура , и стана пустиня , глад и мизерия в момента...

93

....

преди 1 година

Ако Украйна имаше оръжия от самото начало на войната , нямаше да има толкова много невинни жертви от страна на украински народ.

92

До 99

преди 1 година

Фейк. Я дай да го видим тоя договор.

91

До демократ

преди 1 година

Ще ти кажа така през 1997г има сключен договор между Русия и НАТО да не се разгръща повече , както се досещаш това не спазено , с твоя пример От балтийдките държави. ) Америка освободи Афганистан от талибаните сега дойде да оправя демокрацията на Украйна )

90

Анонимен

преди 1 година

До: номер 93 (Новини за локална) Ми що не идеш ти лично в Крим да провериш? А? Нали е руско? Значи е "убаво"?

89

Реалист

преди 1 година

До 93. Ами то всичко това е в ход и предстои.

88

Демократ

преди 1 година

До до демократ. Пак казвам, че писанката ти е глу.пава и разумният човек е разбрал, че този път си е избрал украинският народ. Ами то и в балтийските републики има бази на НАТО, тях какво чака русия та не ги напада, на границата й са, нали?

87

ФЕКАЛНИ НОВИНИ!

преди 1 година

"масово напускат територията" - това ще го направят НАТО граждани. Руснаците масово ще станат доброволци.

86

Анонимен

преди 1 година

Абе що се плашат руснаците в Крим като никой не ги напада? Просто руските войници много пушат. И си хвърлят фасовете по снаряди и ракети!Така казаха официално от Кремъл!А от Киев потвърдиха, че не са украинците!

85

Анонимен

преди 1 година

До 82. Колкото и да се правиш на интересен, не става само с плюнчене по сайтовете. Хубаво е и да се информираш повечко, а селищата са точно 53. Можеш и сам да го провериш, а не просто да си драскаш

84

До демократ

преди 1 година

Казах теоритично нямам аргументи. Разумния човек разбра примера )

83

Оплескхме я

преди 1 година

Не съм казал никъде че американците са или имали военни бази в Украйна . Но явно е било въпрос на време и това да стане. Защото както си спомняме Президента Зеленски в началото силно молеше НАТО да ги приемат, След като НАТО твърдо им отказа , с предтекст че армията не е обучена по натовските стандарти. Той реши че няма да влизат в НАТО , и ще останат неутралитет. Много грешни негови решение едно след друго...Политиката е сложна ние няма да в оправим)

82

Ала-бала

преди 1 година

Ха-ха-ха, как си личи комплексарският плач на путинистите тук, след като получиха хубав шамар от украинците. И типично за кремълските диваци коментарите са как това не било нищо, как сега те ще видят какво ще им се случи, как сега почвало всичко. Деййба и смешните русофили деййба, кога ще излезете от средновековието?

81

Демократ

преди 1 година

До оплескахме я. Много са ти смешни аргументите. Руска военна база в Мексико може да се открие АКО МЕКСКИКАНСКИЯТ НАРОД Е СЪГЛАСЕН.