27

До 30

преди 1 година

Пенсионер съм с три пенсии - от САЩ, Острова и от България. Получавам и трите пенсии в пълен размер. Никой никога не ми е намалял сумата от която и да е пенсия.

26

Анонимен

преди 1 година

До Да - 100% си и..ди... от Да...

25

ну , давай

преди 1 година

турците се радват , рускините доволни :)

24

Ненормален

преди 1 година

Накрая в Русия ще останат само ония от ДУМА и главните джуджета. Браво на Турция за тарикатското унищожаване на Рассия чрез източване на младата генерация.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако работиш в Белгия и се прибиреш в България, пенсията ти я намаляват, ако си в Белгия ти е в пълен размер, имат и други способи, тези по-на-запад не са вчерашни ,знаят как те да източват колониите, а не те тях

22

Анонимен

преди 1 година

1Турциа пидкрпа нацизтити

21

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се изнасят от РФ с бесни темпове. Направо се учудих колко много рускини са дошли в България с децата си. Хванали самолет до Истанбул и оттам - до България. Истанбул им е транзитна точка, от него се пръсват по целия цивилизован свят.

20

!

преди 1 година

До Да турците са смел народ но политиците им са слаби. Ние изгониха руските дипломати и са противопоставяме на газпром и аерофлот а турските политици ги е страх. Ако в Турция имаше истински политик като баязит сега щяхме да живеем в една 100 милиона държава и да сме членове на ес а не губерния на раша.

19

МАЙОРА

преди 1 година

До до мАйораПортрет на руския трoл: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия !

18

до мАйора

преди 1 година

Абе, Ефрейтор, като живееш толкова добре, какво ти пука как живеят в Русия, че си тръгнал да им "светиш" под одеалото??? Няма да те питам защо сме най-бедната държава в ЕС, нито защо ръстът на емиграция в Бг е толкова висок, ти и сам го знаеш!

17

МАЙОРА

преди 1 година

До Ох Никой не се е изнесъл от България! Ние сме в ЕС, можем да си работим в 27 държави! Можем да си ги сменяме и да си се прибираме в Родината, когато поискаме! При руснаците не е така! Там бягат! Бягат от Северна Корея номер 2!

16

Mopcku_

преди 1 година

Че не е глупав Ердоган е известно. Той е турското подобие на Путин с едната разлика, че е в НАТО и че армията която ръководи е огромна. Ердоган леко се усмири с преврата. Следва ли да си зададем въпроса добър дипломат, или троянски кон в НАТО е Ердоган?!? Един Господ знае какво са се договорили за 4 часа среща в Сочи с Путин.

15

Да

преди 1 година

Турците са смел народ - не ги е страх да застрелят руския посланик и руския самальот.

14

Анонимен

преди 1 година

До Ох Сакън да не кажеш някоя лоша истина за росия. Веднага няколко глупави Матросовци се хвърлят на амбразурата.

13

Е

преди 1 година

Турците застреляха руския посланик, ние не. Турците свалиха руски самолет, ние не. Като станем като рурците - ще се оправим

12

Смятай с мен

преди 1 година

120 полета х 200 човека в самолета са 24 000 туристи само за ден. Ако всеки от тях остане за 1 седмица и харчи по 300 евро на ден (след като летят със самолет в чужбина очевидно ще харчат нашироко) това са 50 400 000 евро от всеки турист или над 100 МИЛИОНА ЛЕВА НА ДЕН, ако бяха дошли у нас. За 4 месеца туристически сезон 120 дни х 100 милиона дневно в българската икономика можеше да влязат 12 МИЛИАРДА ЛЕВА тази година!

11

Ох

преди 1 година

Оооооооооооох, кво ревете на чужд гроб? Руснаците се изнасяли от Русия. Ми то в нашата България не останаха хора. Имаме на 2млн. в чужбина, дето никога няма да се върнат.

10

Анонимен

преди 1 година

Не щем руска газ, ама я плащаме по-скъпо на турците. Не щем руски туристи и те се пренасочват към Турция. Не търгуваме с Русия, но Турция изнася всичко нататък.

9

МАЙОРА

преди 1 година

Ботокс Шеломов да затваря границите, че половината в тия полети са с еднопосочни билети! Младите руснаци масово се изнасят от фалиралата болшевишка ***!

8

Анонимен

преди 1 година

*** с метафорите е скаран. Ни се ядат, ни се доят.