229

пуйката

преди 1 година

Бойко за пръв път ще ками резултатът си на тези избори след 12 години спад.Втори ще са ДПС.Тези две партии имат най-твърдия електорат.Останалине са на приливи и отливи,а и избирателната активност ще е около 30% като слушам как всеки втори като види променените цени в магазина на глас се зарича,че няма да гласува.Бойко ще реди кабинета,ако има такъв,защото при останалите е като плаващи пясъци подкрепата.

228

Анонимен

преди 1 година

щом е така тогава що да одиме да гласуваме ???????????

227

анонимен

преди 1 година

всички за възраждане! - да им покажем на янките че сме народ а не под-логи!

226

Анонимен

преди 1 година

Само геб бе ***

225

Анонимен

преди 1 година

Хаха, да бе, ДБ да качат, и ПП да имат 19%... а Възраждане няма как да нямат поне 18%, така че лъжете като ***

224

Анонимен

преди 1 година

Ако Герб се върнат, това ще е трагикомедия!! Откъде сте сигурни?? Будните хора няма да позволят мафията отново да се върне на власт! Тези прогнози се правят от техни социолози.

223

Много интересно

преди 1 година

И в банановите републики не гласуват с машини. Вместо да се харчат пари за тази пародия, наречена избори, най - добре да се приеме закон да признаваме изборния резултат в САЩ. Може да ни номерират 52-ри краваро - говажди район.

222

Анонимен

преди 1 година

Стакмистикта е в ход , не познавам никой който да гласува за герберастията.

221

Мадуро

преди 1 година

Стакмистикта е в ход , не познавам никой който да гласува за ПП

220

Анонимен

преди 1 година

Тия наистинали си верват че Възраждане е пета. Абе ей стъмистите кои питахте тези от жълтите павета ли. Това ли е народа на БГ бе. Къде ни забравихте нас които на всички избори ходехме за гъби. Този път няма да ходим за гъби а ще гласуваме за Възраждане те ще оттърват народа от айдуците евро гейците и краварите. А да ви кажа май важното. Ние които не сме гласували сме много това броители го. Или сте свикнали всеки път на едни и същи цифри за по лесно.Този път ще останете с пръст у газ. .

219

Анонимен

преди 1 година

До 253 Реалният проблем на ЕС е че вече на него самият малка част от Европейците му вярват! От Икономически и проспериращ за Европа съюз,се превърна във военен съюз подкрепяш Америка! И " играят" заедно! ЕС никой Не го е упълномощавал от наше име,д оплюва Русия изпраща оръжие за Украйна! Това си е Лично решение в Брюксел,на шепа Чиновници! Не подкрепям " политиката" на " ЕС"!

218

Копейкин

преди 1 година

Не одобрявам това изследване!!!

217

Готви се

преди 1 година

Управление на ПП и ГЕРБ. За целта ще махнат Бацо, та сватбата да не изглежда пълно порно. Така е разпоредил Задокеанският Господар на колонията.

216

Анонимен

преди 1 година

257 Ха,ха, това шега ли е? Шуробаджанаците от порнопартията ПП, ли? Никога вече. Голямата фамилия на тарикатите с дипломи, е история. АйТи сектора да си гледа бизнеса, голямото лапане се отменя.

215

Фалш

преди 1 година

Април 2021 г., когато Слави беше 2 социологическите агенции му даваха 7-8%, а БСП я водеха втората партия, тя стана пета, тогава гласувахме с хартиени бюлетини. С тия машини върнаха комунизма.

214

А свръхумните

преди 1 година

Гласуват за Възраждане, защото знаят, че умнокрасивите са глобалистки сатанистки слуги.

213

Много по

преди 1 година

Интелигентните хора знаят за кого да гласуват! То се знае, че това е ПП!

212

Анонимен

преди 1 година

До 248 Русия и свобода- това са две напълно изключващи се неща!

211

Анонимен

преди 1 година

Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой ще има нужда от употребената мома България?

210

Меги Ангелова

преди 1 година

Абсолютно цялата ми фамилия, приятелите ипочти всички комшии решихме да гласуваме за Продължаваме промяната. За да получи пълно мнозинство в парламента.