29

Намирисва на Кризис

преди 1 година

Ще ни дойде на есен с песен нови опасни вируси нови локдауни и Жан Кики Петковата Зимата ще ни дойде и никой няма да пожали.

28

Анонимен

преди 1 година

Свалих температурата я с аналгин който намалява броя левкоцити и от там минимализира възможността за цитокинова буря и белодорбни усложнения.Сега съм прав здрав и с вечен имунитет от това.

27

Рунтава Мамуна

преди 1 година

Важното хората да спазват хигиена, дистанция и да не правят секс щото нарушават мерките за дистанция и също върлува и Маймунската шарка която се предава сексуално.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако човек се замисли, може да умреш от всичко, във всеки един момент, даже и от безобидни и нелепи неща. Тази загриженост за нашите животи, защо не я пренесат, към опазване на животите на тежко болните деца, които наистинат имат нужда от пари и лечение, а не да се харчат милиарди за тестчета и маски, докато те умират понеже нямат пари. Всички в тази схема дано си платите с лихвите!

25

Много П-р-оЗт народ

преди 1 година

Тия шушумиги с минусите тука да навиват ръкавчето за 6ти шприц!

24

Мяу

преди 1 година

Александрова, загрижи се малко за собственото си здраве, че като те гледам има нужда. Много болести са в следствие на наднормено тегло, *** ти от де да знаеш.

23

Анонимен

преди 1 година

За хора с шеста степен на затлъстяване не е.

22

Анонимен

преди 1 година

Тая да се скрие някъде

21

Анонимен

преди 1 година

Говори се за бъдещо ендемично съжителство с вируса. Нещо подобно като с грипа. Добре, но възникна важен въпрос. Откъде да зная, че Коко 19 не е живял ендемично в нас още от 2015 година или дори и още преди това? Просто приложиха в индустриални мащаби тестове за определен вирус и го намериха в нас. А какъв е произходът на вируса? Нищо не се говори по този въпрос. Професоре, защо не намерите произхода на Коко

20

Я се таковайте отзад

преди 1 година

"доколкото хората, които смятат, че имат нужда, ще продължат да ги ползват"Теб специално те искам с маска винаги! Аз маска повече не слагам!

19

Анонимен

преди 1 година

Чухте ли? Наученото от Ковид да сме го прилагали и за грипа? Тъкмо се чудех защо същите тези плашила години наред по това време предупреждаваха колко страшен грип щял да дойде по нова година и задължително да сме си поставили ваксинка. Ама сега ново 20-маски и за грип!?!

18

УжасТ!

преди 1 година

Злото и грозно чудовище Бонго-Бонго пак изпълзя,ама вече никой не му обръща внимание!

17

Леле мале

преди 1 година

На тая мъжа как спи до нея как него задушава спалнята трябва да е 4 на 4

16

Анонимен

преди 1 година

Като не е безобиден как човек да узнае,че именно от омикрон се е разболял,а не от някой друг като оликрон за което трябва с тест да се докаже,а не само приказки,че всички са нападнати от омикрон за трети пореден сезон,че още четвърти по приказки на светила и т.н,и отпреди 2 год. все тъй приказки,но човек не може точно да узнае от кой е пострадал,а от приказки му се вменява,че от този,а не от някой друг и за това тъй го лекуват по тази пътека и лесно чрез ваксина да няма задръстване по пътеката.

15

Анонимен

преди 1 година

Тая не е ли чистачката на Чарли от Двама мъже и половина?

14

Zdravniq ministur

преди 1 година

Г-жа тлъста бъчва уволнена сте за говорене на лъжи веднага си съберете багажа и отиваите на магистралата да печелите пари

13

да знаете

преди 1 година

Това, че някой те нарича ПРОФЕСОР, не те прави автоматично умен.......и кака Рада го доказва........а и не само тя!

12

Анонимен

преди 1 година

Много е тежък, температура от 5 до 7 часа, която свалих с един парацетамол. После умора през деня, а на следващия ден вече бях на плажа!

11

тлъстугер

преди 1 година

Джабата как е захапала ковид кокала, с щанга не можеш да й отвориш челюстите.

10

До 8

преди 1 година

Аз също!Да висят и да трият а не само да дремят на стола!Хихи