16

Глупости

преди 1 година

Лято е! 20 % от българите са по почивки в чужбина , а туристите тука си стоят в курортите и не пазаруват като луди , така спад няма изобщо

15

Albi

преди 1 година

А прехвалените уж фермерски магазини още по-зле. Всякакви залежали стоки пробутват, само дето са с претенции за био, еко на по-високи цени. Може да има качествени, но не ги намирам нещо.

14

Анонимен

преди 1 година

Малко е! Трябва да спаднат с 30%! Така ще изпълним плановете на ЕС и евроинтеграцията.

13

Анонимен

преди 1 година

До стъкмистика---- От поста ти не се разбира, от какво се възмущаваш - лъжат, че е спаднало потреблението, че е спаднало с толкова малко или че лъжат по принцип?

12

Българин

преди 1 година

Това е част от солидарността ни към потъващия ЕС. Както ще намалим топлината в домовете си тази зима, за да им е гадно един ден в Русия. Така и ще се лишаваме от храна ... пак защото ЕС така иска. Ама за сметка на това един ден в бъдещето ще живеем много добре.

11

Albi

преди 1 година

Ще ядем по-малко. Тези магазини вече прекаляват. Инфлация, разходи имали.Слагат надценки колкото искат, едни и същи продукти с голяма разлика ги виждам. Персонала само се звери, нямат никакъв контрол.

10

Анонимен

преди 1 година

А не може ли да помислите,че починаха много повече хора и затова да има спад в потреблението?Има усилен морталитет и никъкъв наталитет.В превод много умират и малко се раждат.А тези които се раждат 50% са от бедните малцинства,които според конституцията на България не съществуват.Абсурдна държава и абсурдни медии.

9

нема а се плашите

преди 1 година

до есента има време , тогава спада ше е 30% , а ако промянаджиите спечелят спада ше е 70%

8

Анонимен

преди 1 година

До До 1"Тия с апартаменти за 300 бона не пазаруват *** от веригите." ..... Смяташ, че сами си гледат зеленчуците и животните в хола на скъпия апартамент?

7

Данчо

преди 1 година

Камелия, докато стигна до края на статията и заспах. Заслугата е изцяло твоя, поради начина на поднасяне на информацията.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3..... Първото нещо, на което те учат в университетите напоследък, е да четеш и пишеш, а не това сложното, което си написал.....

5

Анонимен

преди 1 година

До стъкмистикаНапротив умнико, народа наистина сви потреблението. Логично е. И да иска не може да пазарува повече, доходите същите,цените летят.

4

До 1

преди 1 година

Тия с апартаменти за 300 бона не пазаруват *** от веригите.

3

Анонимен

преди 1 година

До стъкмистика 1 - Тая селска думчики спри да я позлваш, защото ставаш смешен и излагаш всички ни. Първото нещо, което те учат в университета е, че личният ти пример, както и ограниечените ти контакти, не са нищо повече от анекдот и е гешка да базираш представата си за общото цялото, на базата на лимитираната си среда.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя салам как може да го снимате - оцветена мас и транжорни отпадъци, гнус, от глад да умирам тая мър ша няма да я близна.

1

стъкмистика

преди 1 година

Пълна стъкмистика - като влезеш в магазина и си личи потреблението, всички стоки на промоция са изчерпани, другото си седи по рафтовете и чака промоция, за да се изкупи. Ама иначе сме богати и купуваме апартаменти по 300 бона евро със спестени 20 стинки от мляко и 25 от газ