156

Анонимен

преди 1 година

Не напразно има предупреждения `пушенето убива` на кутиите за цигари. Вижте на крайцера какво става, сега и тук - лоша работа .Добре че тук е забранено да се пуши на закрито

155

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление че една част от платените русофоби тайно им се иска Русия да спечели и малко ги е яд че не се получава за сега. Мога да ги успокоя

154

Анонимен

преди 1 година

Крайцера,,Москва,,им потопиха, Антоновския мост и сега летището,но не признават.Точно по комунистически-такова нещо няма!

153

Питали радио Ереван

преди 1 година

-Нато кога ще се включи във войната със военна сила? - Никога, то е икономическа а не военна организация!

152

Анонимен

преди 1 година

Много се пуши в тая руска армия и е крайно време Путин да забрани тютюна в РА, защото туко виж взривили и някоя атомна бомба.

151

Анонимен

преди 1 година

До Радиото, е сега НАТО и САЩ като основна страна вече се включиха. Факти.

150

Анонимен

преди 1 година

До Българин "Предвид това къде се намира базата и това, че е строго охранявана военна база, най-вероятно е инцидент." Супер, значи въпросът е приключен. Да се надяваме, че няма да чуваме повече спекулации от руските власти. Да си разследват кой от техните хора е предизвикал инцидента.

149

Българин

преди 1 година

Загадка?!? Да викнем тези от Досиетата Х? Предвид това къде се намира базата и това, че е строго охранявана военна база, най-вероятно е инцидент.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 155 Навсякъде има всякакви хора. На човек, който избира да рови по кофите, не му е проблема, че не може да работи, а че не иска. Няма човек, който физически да може да рови по варелите и да върви с километри, който да не може физически да работи нещо нормално.

147

Анонимен

преди 1 година

В България има клошари. Съжалявам за този факт. Има и много бедни хора без да е имало война от 77г. , а от 32г. уж сме в демокрацита освен че сме в ЕС но то и в САЩ ги има.

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 Защото не е само въпроса откъде произхожда, ами и как е получено. Великобритания връща на Нигерия артефакти, които са добити посредством ИЗЗЕМАНЕ, т.е. чрез принуда. Пътя на въпросното евангелие въобще не е такъв.

145

Питали радио Ереван

преди 1 година

- Kак върви войната на Путин срещу НАТО в Украйна? - Руснаците загубиха 2000 танка и 40 000 войници. - А НАТО? - НАТО още не са се включили във войната.

144

Анонимен

преди 1 година

До колегата. Ей на сега чета че Великобритания връща артефакти на Нигерия. Ами защо не вземе да върне на България т.н. Лондонско четвероевангелие, което си е сто процента българско. Нещо двоен стандарт защищаваш май. Каквото са ти написали на опорките само това знаеш.

143

Анонимен

преди 1 година

Когато България има поне 1/100 от природните ресурси на Русия тогава ще пишеш, че и в България има клошари.

142

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 "Човек трябва да е честен" Ами, следвай съвета си, не се криви, и не смотавай истината.

141

Анонимен

преди 1 година

Аз имам стари учебници от 70г но имам и от преди войната. Мога да сравнявам. Сега историята най много е изопачена. Да знаеш това момче. Човек трябва да е честен. И в България има смачкани от живота хора не само в Русия, където е имало поне война, а тука без война виж колко клошари и малцинства.

140

ДДРОнег

преди 1 година

Причината е пределно ясна и стара като Масква - някой пиян рашист е пушил цигара до бомбите :) :) :)

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 151 ."Знам си много добре историята." Значи знаеш, че Русия по всякакъв начин е мачкала българската държавност и се е опитвала да изличава културното ни влияние навсякъде, където може.

138

Анонимен

преди 1 година

Знам си много добре историята. Сорросоидите сте много заблудени. Историята не е нито физика нито математика. В историята има тълкуване на факти. Аз живях 30 години в България в стария строй и 30 години сега. Всеки строй си има своя политическа история. Сега в Бг се котира НПО история.

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138 "Каква държавност си имал през май 1877 г., че да се налага да ти я мачка? И кой, ако не Русия, изгражда твоята държавност през 1878-79 гг." Че те са започнали да я мачкат точно, за да я няма. ТАЙНОТО Райхшадско споразумение има за цел да гарантира, че няма да има силна България на Балканите и е било в основата на ИЗМАМАТА със Сан Стефано. Дръжавност се изгражда, когато дръжавните институции работят за ТВОЯТА национална идентичност, не за тази на ОКУПАТОРА Русия, какъвто е случая