23

Анонимен

преди 1 година

Хайде шизоик много се напъваш с русофибия, а иначе мълчиш като стане дума точно кой я бълва, хайде пикльо

22

Анонимен

преди 1 година

така са ги прихванали та 4ак антоновския мост е надуп4е заедно с тоя при нова каховка и гори авио база на 40 км от севастопол ))

21

Wc

преди 1 година

СЕВЕРНО КУРЕЙСКИЯ МУ ПРЕДЛАГА 100000 АРМИЯ....ПОГЛЕДА НА РОСССИЯ ОСТАВА ЗАВИНАГИ АЗИАТСКИ...ЛЕКО ДРЬПНАТ САС ЖЬЛТ ОТТЕНЬК.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 ДА.. ще се бия както срещу всеки враг се тая какъв е ДРУГИ въпоси хибрид ?

19

Анонимен

преди 1 година

До Pitanka "Руснаците подкрепят войната защото засега не са на фронта" Мда, възгласите на туристите в Крим докато гледаха гигантските експлозии, бяха красноречиви. Те си мислеха, че могат да ходят в чужда държава на плаж без сметка .... и са учудени. Скоро вече няма да са толкова учудени. Ще започнат да се сещат да не ходят на чужда територия все едно са си в къщи. Знаем, че цялата им история е един низ от такива действия, но ще им се наложи да се ограничат ....

18

Анонимен

преди 1 година

на изкелефер4ен старо скандинавски произнесено от угро фин... РОТЦИ или РОССЦИ общо взето от там идва ... зна4ение (гребци ) и по то4но гребна редица на кораб тип дракар ...

17

Анонимен

преди 1 година

За Веселин става въпрос Мирослав Блажев е.

16

Анонимен

преди 1 година

За Веселин става въпрос

15

Pitanka

преди 1 година

В случая се пита: " А колко хиляди етнически чисти руснаци се бият на страната на Расия: ??? Тая битка е битка на наемници и насилствено вкарани във войната хора@ И за двете страни! КОЙ ИСКА ВОЙНА ДА ХОДИ ДА СЕ БИЕ! Руснаците подкрепят войната защото засега не са на фронта. Но и това време ще дойде и ще ги видим колко са войнствени!!!

14

Анонимен

преди 1 година

14 нещо си си объркал името. Казваш се Атила или Мирослав Блажев и си от Севлиево

13

Българин

преди 1 година

Западът си вкара автогол с подкрепата за Украйна. Такава нация и държава няма. Просто временно отделена територия от покрайнините на Русия (окрайна), която беше умишлено финансирана, за да се нацифицира.

12

Анонимен

преди 1 година

русия е искуствена държава тип югославия ... а самото название руснак е доста фалшиво и общо нещо като сарацини

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Що е то Руснак? В целият си живот съм търсил етимологическото значение на думата "русия" и единственният пряко значим етимологически отговор намерих в изразителната френска дума "RUSE",което ще рече "ЛУКАВСТВО","ХИТРОСТ".СИРЕЧ ХАЗАРИ,ЗАГРАБИЛИ ЕДНА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ЗАЕДНО С БЪЛГАРСКОТО Й НАСЕЛЕНИЕ И ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ БОГ НЕСУЩЕСТВУЮЩИЙ.

10

Анонимен

преди 1 година

а руските хибридни ,,амб,,реа,жи специална операция

9

Анонимен

преди 1 година

А в Крим, в Крим какво става? Защо пушат на неразрешени места?

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

С всичкото си уважение към малкото чисти етнически руснаци,ще напомня,че дори и Путин е чуждестранен наемник в Руската армия.Но така то това с прекомерната горделивост,която се основава на заграбени Български История и Култура. Защото руснаците,в общият им сбор,са лицемери и лъжци,които нямат автономна руска кръв. Съжителството на повече от 54 нации и тяхното смесване ли е Русия? Да! Оказва се,че Русия е "нация",от смесени семейства,сред които фигурират всичките над 54 нации. Руски патриотизъм??

7

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка прави изпращане, моля заповядайте!

6

До 1

преди 1 година

В качеството си на специална анална част усърддно проституира по форуми и социални мрежи...

5

Анонимен

преди 1 година

Хихихи. Знае с точност до човек колко наемници има в украинската армия, но не давал броя на руските жертви от март месец. Можел да каже колко са напуснали, но не знае, че водача на хеликоптерния парад над Червения площад през миналата година, на 4ти август тази година напусна, и отиде на концерт на Кобзон. Може да фантазира на глас (американците вече му обясниха, че боеприпасите за Химарс не се държат на големи групи в "складове" по обясними причини), но мълчи като риба за ставащото в Крим.

4

BBC

преди 1 година

" Британското разузнаване потвърди ,че в помощ на украинските войски участват над 20 000 доброволци , в това число и британски военни ." Руснаците стават вече банални с тая пропаганда.