240

Анонимен

преди 1 година

Този неадекватник говори абсолютни дивотии! Лъже на поразия,мислейки народа ни за де-би-ли,а той е за психото! И има наглостта да дава акъли,"да не сме изпускали питомното"! А питимното Кокорите зорлен го зарязаха по поръчка на краварските си господари! В момента няма нито питомно,нито диво и новите ще търсят михаля,заради престъпното поведение на антибългарската Кокоро-Корнела клика! И дори да се появи нещо ще бъде на много висока цена! Виденовата зима я докараха българомразците Киро-Кокоро!!!

239

Честито

преди 1 година

Зимата ще бъде европейска ,благодарение на Сащ командирите.

238

Анонимен

преди 1 година

Ще има Радева зима,нали я искахте!Ще я получите.....

237

до 340

преди 1 година

До ДО: 334Добре и аз така на руснаците (дето нямат влияние в Бг) и на американците също не давам да ми бъркат информационно в мозъка или чрез министри да ме маипулират както е кеф на американските интереси.

236

с ъ б р а н и е

преди 1 година

Всички америкофили да се съберат на КРЪГЛАТА МАСА ,Байдън ще им говори и ще им дърпа ушите.Участва и Урсула като разтривач ,масажист на петите на шефа -Байдън .Вход 1 долар за маняци на американският долар и БЕЗПЛАТНО ГОВОРЕНЕ ОТ ТРИБУНАТА за похвала на американската империя и съюза на евро -робите .

235

Набабатифърчилото

преди 1 година

Асеновидке ококорена какво друго ти вещаят звездите на райета ?

234

Анонимен

преди 1 година

Готови ли сме да си дадеме последната риза на америка за българия и на европа за америка ? Аз НЕ ,а ВИЕ

233

до 327

преди 1 година

Не съм 300 но ти отговарям. Психодиспансера е отворен за болни мозъци като вас .Вярващи във светлото бъдеще предначертано от ПП ,ГЕРБ и тем подобни ............к о к о р ч о в ц и

232

Анонимен

преди 1 година

Ако искате още 32 години демокрация и да сте бедни гласувайте за статуквото от всички десни партии . Лъгаха ви и ще ви лъжат още 32 години. Предлога е Запада ,но никога не е това целта.Целта е унищожението на нацията ни.

231

Анонимен

преди 1 година

След Тодор Живков страната е управлявана само от предатели, с едно-единствено изключение - Жан Виденов

230

до 306

преди 1 година

Точно така е ,подляха му водата на Виденов и го използваха за "пешкир" (решенията когато долара стана 3000 бяха от корумпирани БЕСЕПАРИ) Този който ни предаде на Сорос беше следващият премиер Иван Костов -СДС . Най-големият предател .След него имаше още многоооо....

229

Анонимен

преди 1 година

Характерно за нашите политици е , че или са *** или завършили Харвард . Това , по което си приличат е , че всички са продажни

228

Анонимен

преди 1 година

Нали става дума за природния газ- плащаш, получаваш! Както правят други страни членки на ЕС!Какви ги мътите и забатачвате. Поне не пречете!!

227

Анонимен

преди 1 година

Жан-Виденова зима може да има, но причината е заради пагубното 32- годишно управление на корумпирани политици

226

до 297

преди 1 година

Става Набор ми е 1971

225

Анонимен

преди 1 година

Много говорят за Жан Виденовата зима.Само да кажа ,че Жан Виденов не се продаде на Сорос и затова му направиха протестите и го свалиха .Той е единствения политик ,които не злоупотреби с власт и не се облагодетелства.

224

Анонимен

преди 1 година

натискат турците*

223

До 292

преди 1 година

Странен цитат, имайки предвид, че точно руснаците натискат да окупират Румелия. Още повече, че съм оригиналната страница от вестника с мнението на Аксаков.

222

Анонимен

преди 1 година

ЕС ни донесе негативи, останем ли в ЕС България изчезва като нация. Вече 17 години ни използват и си играят игрички с нас - това го заяви някога преди време в прав текст дори Борисов. Бъдещето на България е с Русия в Евразийския икономически съюз - там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

221

Анонимен

преди 1 година

При Жан Виденов нямаше обедняване, нямаше студ. Обезцениха се парите, покупателната способност не се промени, доходите не намаляха. Единствено спестяванията се стопиха, и кредитите на кредитните милионери се стопиха. Но покупателната способност не е намалявала. А сега за няколко месеца покупателната способност падна с 40%.