44

Аййййй.....2022 праи

преди 1 година

Все ми е едно. Сякаш пък той мисли за моето здраве. Болшевиките да си го пазят...

43

Анонимен

преди 1 година

Путин е пътник, след него и Русия.

42

Анонимен

преди 1 година

Да Путин е болен фанала го е к у л о дървицата и пере наред евро гейци.

41

Сибирстан

преди 1 година

До да е жив и здрав. Това колко пъти ще го напишеш? Няма да стане по-жив, нито ти по-умен. А кога ще оправи собствената си страна? Примерно кога *** ще направят модерна кола, телефон, битова техника, мебели, дрехи? Кога? Нещо нормално, а не само кинжали и сармати.

40

Демократ

преди 1 година

До а-zадникът. Ей това не могат да разберат съветските каппути като теб. Че в демократичните държави няма особено значение дали президент е някой 40 годишен мачо или 100 годишен дядка с деменция - политиката е една и съща. Докато ако ***...кин умре (щото там друг демократичен вариант за смяна няма) и дойде друг нещата може коренно да се променят.

39

Путлер

преди 1 година

И с психичното здраве ли? Хи-хи-хи.

38

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Недей така да тъжиш, че не станахме 16-та република на СССР. А да станем 50 и някакъв щат на САЩ нямаме НИКАКЪВ шанс. Така че споко!

37

анонимен

преди 1 година

Незабавно да се уволнят и да изпратят в каторгата всички отговорни за пускането на климатика на много студено. Както и този виновен за това, че в Техеран температурата беше +38. Ето до какво води подобно безхаберие-настинал е човекът.

36

aZ-ът

преди 1 година

Но не и с Байдън. Ха. Ха. Хо. Хи. Хи. Хи. Хо.

35

Ясен Желязков

преди 1 година

Е, че той в по-добро състояние не е бил никога. И ще живее вечно в главите на марксистите, ленининистите, СТАЛИНИСТИТЕ, комунистите от България, и много други, които обичат пролетарския ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ и мразят световния ИМПЕРИАЛИЗЪМ , фашизъм и ОЛИГАРХИЗЪМ. Наистина си заслужи място в мавзолея ЛЕНИНА. Да помнят вечно граждани советская Россия какой достойной руководитель ест. Направи им война от нищото, в която, разбира се, ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ. Да здравсвует Великий Советский Союз!

34

Анонимен

преди 1 година

АБе назе ни интересува как е Борисов слънцето?Кът тоа Путин ся

33

Тримата

преди 1 година

Президенти в една ковид палата.

32

Стига глупости

преди 1 година

До АнонимеН: Пак ли се залови да ръсиш г'лупости?

31

Д-р Гълъбов

преди 1 година

До Д-р Гълъбова: Не вярвам някой да се тревожи за Байдън освен семейството и близките му. В САЩ демократите вече мислят как да го изпратят в девета глуха.

30

Д-р Гълъбова

преди 1 година

Пиже,не се тревожи за Байдън!Недей! А Путин си е добре,но ще се оправи.Ти също.

29

Да е жив и здрав

преди 1 година

С каквото се е заел Путин, не се е провалял. Включително и там където САЩ са се провалили. Чечения, Сирия, конфликтът Армения-Азърбайджан, опитът за преврат в Казахстан. Сега дойде ред и до Украйна. Готвеха в Киев една бърза военна акция срещу Донецк и Луганск с подкрепата на САЩ, не не би. С Путин не е така лесно, както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин.

28

бай Иван партизан

преди 1 година

Минавайте на ток.3 Daikin висок клас за всяка стая по един,денонощно на 23 градуса плюс бойлер,печки,200 лв ток на месец зимата в София!

27

toti

преди 1 година

Господ ще реши съдбата на всеки от нас,ако и да се казва Путин Бойко или Стойко...!! Няма безсмъртни !

26

Боко Шлангмсйстор с

преди 1 година

кръвно лежа, а Папа го гали по празна глава!

25

Рони

преди 1 година

До АнонименА другите българи *** краката на Путин и се наричат патриоти Истинските кои са,анонимнико?