8

Анонимен

преди 1 година

Безнадежно е защото има американски НПОта които развалиха хубавия живот който имахме и довлякоха/домъкнаха изключително недостойната си култура която не знам защо наричат ценности. Мразя ги безплатно.

7

преди 1 година

На този свят няма нужда от обучението защото каквото и да правите строите върху нестабилна почва и върху плаващи пясъци, в които потъва всичко, можете само да забавите, но биологията няма да го позволи. Единственото което ви трябва да знаете е да не вкарвате нови жертви в това, защото те ще тръгнат да обикалят света, ще натрупат опит и точно когато се научат как да живеят ще се наложи да умрат, в което няма никакъв смисъл. Вселената няма нужда от нас. Безнадеждно е.

6

Анонимен

преди 1 година

Имах вземане даване със СУ и смело мога да заявя че е сборище на НЕКАДЪРНИЦИ с ментални проблеми. В никакъв случай не е университет - 70% от преподавателите в Биологическия например нямат научна публикация в последните 10-15 години. Не е и топ 500 на университетите в Света. Ако мислите да си губите времето там - по-добре ще ви е без диплома.

5

Анонимен

преди 1 година

Да го закриват този университет, а сградата да става МОЛ.

4

Анонимен

преди 1 година

И да правят нови дисциплини и да не правят, пак ще си останат с ниските заплати, а на учителите непрекъснато ги вдигат и пак нивото на идващите ученици е свръх ниско.

3

Анонимен

преди 1 година

Каквито и програми да обявяват, при 53 ВУЗ-а у нас няма толкова кандидат студенти за всички. Затова даже и СУ взе да пуска *** и Пульо без изпити само за да запълни бройката и пак не може. Няма толкова материал, както се казва. Така че при такъв прием не е чудно че и в СУ нивото на обучение вече е много ниско, дет се вика и магаре да запишеш, пак ще завърши

2

Анонимен

преди 1 година

Хората се усещат и не следват във висше.Няма да има студенти като преди.

1

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде едно и също-глупост след глупост.Грешките се поправят с грвшки.