15

Анонимен

преди 1 година

ВВС-то си правят ПР с някакво учебно самолетче... ХАХАХАХАХА

14

Анонимен

преди 1 година

то не е тестване ами който не е решил той не е минал границата, разорана ниво без контрол. Същото е и със самолетите. Сгеа очаквам да обвинят Путин. Държавата се разпада и сме на ниво Сомалия

13

зер

преди 1 година

До Асан - защото не сме *** да стреляме на месо.

12

Do 15

преди 1 година

Ти като представител на джуджето ли се явяваш?

11

Мъгла...

преди 1 година

Някои си правят учение. Пращат стар самолет, че да го свалим....или да го дадем на братчедите- роми за вт. суровини..

10

Луна президент

преди 1 година

Обаче летящата чиния, която мина снощи, не са я прихванали. То да не е като гешеф да гони руски шпиони, противоградните ракети един облак не могат да уцелят, обаче на приказки и хвалби сме големи.

9

Какво

преди 1 година

и кое да ни тестват бе? Няколкото жалки самолетчета или слабо подгответите пилоти? Или F-ките за които платихме и за които ще пием една студена вода? Стига глупости!

8

Анонимен

преди 1 година

Дебнете на височината на нарушителите, дебнете и пазете! Ама да знаете, че "Белите лебеди" летят на доста по-голяма височина, та дебнете и там, моля!

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Бе нямало да има за останалата част. Планинският релеф и опитите да дупчат Стара планина за някакви си "тунели" предполага, че руснакът ако бомби ще е с с нещо между 5 и 10 мега тона, докато камък върху камъка не остане, иначе те ще иат подобна съдба.

6

Ужас

преди 1 година

Стар дву моторен самолет прелита над 7 натовски страни и нищо не му се случва и каца у нас,никой не знае какво и колко превозва все още?!И няма уволнени чиновници и служители.

5

Анонимен

преди 1 година

Това самолетче "Чесна" можеш да го валиш с прашката и някой по голям камък. Да се молим да нени нападне някой със истински самолети че тогаз ще ядем хурката.

4

ЗПУ-4

преди 1 година

Добре де, веднъж тест, втори път тест, при третият тест, нека бъде свален летателният апарат!

3

АНонимен

преди 1 година

Къв е тоя експерт, руснаците ни нападат с Чесни ли хахаха

2

Анонимен

преди 1 година

Тестването? Ама да не си мислите, че руснаците ще прашат изтребители в нашето небе. Да ви видя как ще ловите фишеците летящи със свръзвукова скорост към София, Варна, Пловдив, Бургас и всяко населено място с население над 20хил души.

1

Цирк нато

преди 1 година

Теста е успешен първият самолет си кацна никой не разбра колко,къде и какво са превозвали и до сега никой нищо не знае.