42

Анонимен

преди 1 година

От години гледаме едно и също - все по-тежки наказания в закона и все повече катастрофи и нарушения на пътя. Толкова ли няма разумни хора, които да разберат, че с по-тежки наказания не става?

41

Анонимен

преди 1 година

Животното го попитали любезно и то отказало! Фарс!

40

Анонимен

преди 1 година

С престъпниците трябва да се действа твърдо, а нашите закони и институции действат меко, ето защо и се стига до тук, разни социопати да си правят каквото си искат.

39

ФЕРДИНАНД

преди 1 година

"Българина обожава разбойниците,и иска да е като тях!Ама е страхлив и кротува!"

38

Анонимен

преди 1 година

Отказал бил, а кой и защо го пита? При положение, че има два затрити живота от тоя, що не му се и помолят. А, ако не ще, направо да го пуснат да си ходи да се наспи. Аман от права, само дето престъпниците ги имат, а жертвите - не.

37

Rеее

преди 1 година

До В една друга държаваколко си прав, убиеца на балетиста от Варна - дрогиран, избягал и тн - го пуснаха точно след толкова 3-4 години

36

Samo minavam

преди 1 година

А на бас, че ще го пуснат. Работи за батювците.

35

СЪДЕБНО-НАКАЗАТЕЛНА

преди 1 година

система в България НЕ РАБОТИ. Необходими са масови протести с искане за радикална реформа и тежки наказания както и осъждане по бърза процедура. Не може това безумие да продължава.

34

Анонимен

преди 1 година

Бг-юнак е човеко.

33

Анонимен

преди 1 година

Момче на Брендо, значи на баце, а щом каскета е прокурор ще го оправим на лек режим в Казичене - все пак нали е наше момче ;))) Доказан войник - колко пари е направил за хазната,колко амфета е продал-не е честно да лежи наравно с цинннгите.ТАЯ ВИНА НЕКА ЛЕЖИ НА СЪВЕСТТА на МеВеРе,ГЕШЕров и всички патрули които от страх си затваряха очите.Още преди 10г.имахте основание да го заключите тоя дилър!!! Вие МВРе убихте тия деца.Вие! А не Жорко...Той е просто ваше творение.

32

Анонимен

преди 1 година

До В една друга държаваВ България правораздаването се свежда до едни безкрайни процедури и ако някоя процедурка не е извършена като по учебник, съда не приема доказателствата, макар да е кристално ясно кой е извършителя на престъплението. Ето защо тези дела умишлено се протакат с години и накрая завършват без осъдителни присъди, извършителя бил неизвестен. В САЩ делата се гледат по съществото, изкарват се всички доказателство и съдебните заседетели решават кой е виновен.

31

Анонимен

преди 1 година

До В една друга държава, не случайно всичко живо напира да живее в САЩ. А сега да нправим аналогия в БГ, тест за алкохол 3 дни след произшествието, заличени следи на пътя=4-5 пътни тех. експертизи *6 месеца минимум всяка, 5-6 отлагания *3 месеца, адвоката ще се поболее, престъпника и той, 4 еспертизи от психиатри, 3-4 от лекари и накрая към 2029г. присъда. Следва обжалване и повторение на горните. После 3-та инстанция, пак повторение и те така 2044 г. осъден, ама вече излежал присъдата.

30

Смешно

преди 1 година

Направо, като прочета рецидивис отне живота на млади момичета....... Ало правосъдие, полиция, какво правите беее. Как не се промени един закон, защо такива като тоя *** все живеят с чувство за недосегаемост и нямат страх. Още колко жертви трябва да има заради такива, като тая нагла отрека.

29

ПОВРЪЩА МИ СЕ

преди 1 година

от тая абсурдна държава и тоя заспал народ.

28

До 6

преди 1 година

А дали Иванчева не е на свобода от над година? Чудя как е възможно при толкова много доказателства съд и прокуратура да не могат да вкарат в затвора опасни престъпници като Иванчева и Семерджиев? Истината е че в нашето общество хора с престъпно поведение са издигнати в култ, те са много добре защитени от закона, накрая винаги се оказва че са жертва на обстоятелствата.

27

Мен

преди 1 година

НИой не пише обаче, че този човек няма как да прави тези неща САМ - около него има хора, които са го пазили, осигурили са му полицейски атрибути, които не може просто ей така да си ги вземеш, имал е достъп до огромно количество пари, фаливи номера и дрога.

26

Хахахаха

преди 1 година

Абе още вчера ви казах.... Жорко преди беше млад и нахакан футБАлер, изкара три мача в БотевПлд. и набързо го изритаха,имаше талант ама нямаше дисциплина,отиде в Своге и го арестуваха за уредени мачове и тото.В кв.Х.Димитър караше мерц W200 S500,после отиде при брендо в Люлин.За писледно го вудях с G-classe фейслифтова преди 5г.вече си беше татуирал кръст и gsm номера на лицето.Дилър на брендо.МВР да не се правят на луди!Те са виновни.ДА-чадър имаше!!!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20, каква застраховка бе пич, този е карал без книжка, без номера, дрогиран, избягал от местропроишествието. Няма застраховка, която да му покрие безобразията. От тук натам отговаря с живота си и цялото си останало имущество.

24

Анонимен

преди 1 година

Ами той може и да откаже да влиза в затвор! Какво правим тогава? Смешно закони, смешни полицаи, а и донякъде смешна държава!

23

anonimen

преди 1 година

Щом е отказал - максимална присъда !