116

Тотална чистка в кат

преди 1 година

Защо говорите все едно е само този? Полицията ни не само не всява респект, а е респектирана от такива. Та те стават свидетели на агресивни шофьори и НЕ реагират. Могат само да тормозят обикновени хорица за забравени светлини и пр. Кат и полицията трябва да се изринат до дъно. Там престъпниците са пуснали корени и чадъри. Никакви закони няма да променят нещата. Ставински, Милен Цветков, момичетата, това ще е ежедневие. Обществото е нодорасло. Парите са над всичко. Този е докладван десетки пъти.

115

Даам...

преди 1 година

Толкова е просто - има ли алкохол или наркотици, да се счита за предумишлено. Точка. Какво ми увъртат че не можело, нямало как, мн.трудно било и не знам си кво си. То е ясно, държат отворена вратичка за неслучайни хора... Смешници!!!

114

Анонимен

преди 1 година

Друсалката-шофьор се казва Георги Семерджиев, внук на Семерджиев.

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Тва сериозно ли?? Унака на другаря генерал, Семерджиев? Ми той същински бащичко!

112

Анонимен

преди 1 година

Ами унука на генррал Семерджиев. Кво друго да очаквате от мамина лепиларка. Пускайте го на народния, пардон уличен съд и ще си получи точно по мярка истинското правосъдие, а не онова корумпирано от клатибюрници.

111

Анонимен

преди 1 година

Не е ли редно законодателя да въвъде затвор месец два за неплатени 10 глоби за сериозни нарушения. И такива самозбравили се "наркоманчета" със скъпи коли поне ще се стреснат

110

Erik USB

преди 1 година

До няколко дена ще е на свобода!!! Той с толкова провинения не зад решетките ....и сега няма да влезе

109

Българин

преди 1 година

До Анонимен Колеги на Жорката тия дни протестират в Скопие - против ЕС и България...Та сещайте се на КОЙ е човек тоя пrимат!!! И КОЙ му стои зад гърба...

108

Анонимен

преди 1 година

Явно е човек на някой, щом след 49 нарушения е на свобода, може да е син на некоя важна клечка, знам ли :)

107

Анонимен

преди 1 година

"МУТРИ ВЪН!" Помните ли? Уж щяхме да освобождаваме България от мутрите...пък то какво стана?

106

Анонимен

преди 1 година

До Тоя е ясен Вероятно е някоя луксозна ***** и някак си, не е политкоректно да и се споменава името! Все пак, Мата Хари и Мутрите все още са на власт!

105

Анонимен

преди 1 година

Хората говорят, че случайно минаващите били излетели от колата. Някой вижда ли на камерите тези момичета наистина ли вървят по тротоара преди катастрофата? Две жени са викали давай да бягаме, така, че има подозрения да са две жените в колата на Георги.

104

Тоя е ясен

преди 1 година

Нямате ли информация коя е жената ,която е била с него??? Имало жена,ама коя е не се знае,или не трябва да се знае,залагам на второто :)))))) мамина златна и тя до живот ще ги сънува тия момичета,ако има съвест де,но сигурно е *** Като него! Животни!

103

Мм

преди 1 година

Жалко за момичетата. Пълно е с дебели със скъпи коли и т. Н. Болно общество което само иска още и още. Не е проблем да караш джип, а как и кой ти позволява да мочкаш хората.

102

Анонимен

преди 1 година

Той е имал защита лично от рашков!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Много медии гледаш братле, и малко си се смахнал май! Айде лека и успех!

100

Анонимен

преди 1 година

Умопомрачения дрогиран рецидивист мутро-милиционер има адвокат в коментарите. Спори настървено, опитва се да обори всяко обвинение хвърлено по адрес на неговия клиент.

99

пак до 115,116,95итн

преди 1 година

Не споря , че е карал с такива обозначения, което впрочем се вижда на доста клипове дори в този сайт. Да проблем е! Други въпроси?

98

Анонимен

преди 1 година

Адвоката на наркомана сега ще ми отговори пак, но няма кой да му обръща внимание вече.

97

Анонимен

преди 1 година

Медиите казват, че едва ли не е направил само една катастрофа. Ами не баш... направил е рецидив от криминални деяния. Превишена скорост, каране под въздействие на наркотици, злоупотреба с полицейски обозначения, бягство от местопрестъпление, укриване на доказателства и още много може да разберем, стига да покажат повече кадри от камерите и ако изкарат пр0cтитутката, която е била в джипа. Това не е едно престъпление. Не е просто една катастрофа. Нещата не свършват просто до тук.