32

Аз промяната

преди 1 година

БКП ЛУСТРАЦИЯ НАЛИ ВИ СВАЛИХА ЗАЩО ПАК СЕ НАПЪВАТЕ ПОЗОР СТЕ БКП БИЛИ ПРОМЯНАТА УУУУУУУУУУ

31

Анонимен

преди 1 година

Що триете бе, со роси? Мигар ората не знаят, че купувате партии и политици...

30

П.К.

преди 1 година

Този, брутално изхвърления от СУВЕРЕНА за къде се гласи? Първо. Дали оголените до костите и жалко показвани и анатемосвани от ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД несъвместимите със световните хилядолетни порядки и правила на баламурниците имат минималния "шанс" отново да яхнат ИСТРАДАНА БЪЛГАРИЯ? И по-нататък- дали този, изхвърления, има минимален "полезен ход" да се промуши между калабълъка пре-датели? Да поживеем, да гледаме поредния сеир...

29

ноятс

преди 1 година

Баджанака е "Както каже шефката"! - Всякакви компромиси в името на народа (щото за тях народът е кокъла (кинтите)) !

28

Българин

преди 1 година

Не само тези ги е страх от нови избори. Българите станахме като италианците. Избори след избори, правителства след правителства. Започнахме да ядем пици и спагети. Само дето си нямаме Марио Драги и мафия като сицилианската. Въпреки че, в парламента се обиждат на мафия.

27

Анонимен

преди 1 година

1% на изборите ще хванете ли бе, предатели?

26

Структура на ДСК !

преди 1 година

Най-подходящата комунистическа структура е на ДСК ! Държавна спестовна каса (ДСК) .

25

Анонимен

преди 1 година

До 19 ------ Възраждане минимум ще си удвои резултата . Има много гласове да обира - националистическия вот , протестен вот , от БСП / ако продължава Нинова с простотиите/ . След всички изцепки на КП , спокойно може Костадинов да вземе и 15-18 процента

24

Анонимен

преди 1 година

До 15 точно така е. Следователно колкото по-малко власт има правителството, толкова по-добре. Защото то освен поразии друго не прави. И не говоря само за това последното. Всичките са такива поне от 1944г., а вероятно и от преди това. И колко по-често се сменят, толкова по-добре. За това дано да има избори на есен.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако Петков е номиниран за министър , Корнелия пак ли ще подкрепи кабинета ?

22

19

преди 1 година

Какво *** бе товарищ, то не се знае дали ще сте над чертата, ти бълнуваш 40 %. Ама пийте ги тия хапове бе.

21

Анонимен

преди 1 година

Само страхът, че я влезли, я не в парламента при едни избори, ги гони тия. Дали си вярват, че ще направят стабилно правителство?

20

п.п.

преди 1 година

змията като и смачкат главата удря с опашката, още една седмица ще удря - не се учудвайте ако утре пак има някоя голяма простотия като "руските шпиони"

19

Анонимен

преди 1 година

А на мен Другарю структурата ми е ясна още от сега. Ще ви кажа как ще протече Агонията. Останалите партии ще ви бият шута вие няма да можете да купите още 6 човека и отивате на избори. На изборите ще има изненада. Възраждане ще спечели с най малко 40 % защото такива като мен които не сме гласували от първите избори на 90-те години ще дадем гласовете си за Възраждане. А ние сме много повярвай ми. А вие с пинокио отивате на бу ни щето на историята.

18

Анонимен

преди 1 година

До вторник - сряда купуват още депутати. Гешев, спиш ли?

17

Свиленски

преди 1 година

Важното е да има кеш

16

Анонимен

преди 1 година

Позор,БСП до рушителите на съвременна България-костовистите,срам нямате ли...Или викате ваши хора са..Червени б....ци до един.През комунизма го мъчихте тоя народ,а сега направо му видяхте сметката.Че не е жив Г.Димитров да си види партията след 100г.Ако знаеше какво ще се превърне сигурно нямаше да иска да излезе от германския затвор.

15

Анонимен

преди 1 година

Какво събира русофоби и русофили в един кабинет освен парите.Нищо друго.И не само този кабинет е така...

14

Анонимен

преди 1 година

Комунист кръв повръща власт не връща. Уж поставили червени линии, а накрая нищо налице. Нинова е донор на Възраждане. Зорлем си праща електората във Възраждане. Прегърна се с харвардските мошеници и не и пука, че БСП е срутище. В следващото НС може и да не влезе,за това сега бърза да гепи милиардите. Само от комисионните за доставка на оръжие, в Гугъл пишат, че комисионните са 20 милиона. Не се наяде. Не се накраде. Срам и позор за работническата партия. Накичила се с перли и златни очила.

13

Анонимен

преди 1 година

На Радев баджанака цял живот подскача като зайче и едно министерско кресло не можа да заеме.