50

Анонимен

преди 1 година

То и Христо няма да има място в следващия парламент

49

Колко

преди 1 година

...ли е заработил Христо Иванов-Маджото по време на протестите, че вече ги счита за крайна инстанция? А бре Ристьо, най важни са изборите , а не колко "гориво" е налял Черепът на жълтите павета! Хубаво е, че се цункахте с болшевиките от Позитано ,че ви лъснаха червените З*ци! И това че ти и Корнелия надали ще видите повече власт, говори само добро за мислещите българи!

48

Случаен минувач

преди 1 година

Ицо, ти си един пишмaн юрист, завършил с тройки, по втория начин. Кой те знае дали и не си плащал за изпити. Безспорно си връзкар, защото и бате Гойко те направи министър на правосъдието... Ти удобно забравяш това. Както е казал Радой Ралин: Колкото по-***, на толкоз по-висок пост! Така е тука! Но какво реално можеш да вършиш? Да, можеш да караш лодка. Ами стани лодкар! И не се изказвай неподготвен, защото пак ще станеш за смях!

47

Мда

преди 1 година

В твоя кабинет наистина няма да се съберат, няма толкова място !

46

Анонимен

преди 1 година

Много точно казано. И кво ...

45

Анонимен

преди 1 година

Гений! Гений роден мамин! "Граждани (Бобокови, ало да, Маджо, ало да, България, Прокопиев и компания, слушам, гусин Борисов, веднага, гусин Борисов) изразиха волята си по отношение на предишното статукво"...

44

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС не се събират с Маджо, Буйкикев и Бобоков.

43

Анонимен

преди 1 година

56 Йорданова и Хр.Иванов говорят странно, по един и същи начин. Имат сходна лексика и често вмъкват "и ДА",..."и НЕ,"..." Направо е комично.

42

БРОКЕРЧЕТО

преди 1 година

БРОКЕРЧЕТО НА БГ ОЛИГАРХИЯ- .."АЛО, МАДЖО..." В ЕФИРА НА БНТ И В ЧЕРНАТА ДЖИПКА НА БОБОКОВ ПРЕД НС В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ В ПОДКРЕПА НА МАРИОНЕТКИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА...ТА КОЙ НЕ ГО РАЗБРА ТОВА

41

анонимен келеш

преди 1 година

Бойкикев си иска пак коалиция с другарите от Бекапето Румен Овчаров,Румен Гечев и Корнелия Нинова

40

Анонимен

преди 1 година

Огледалце, огледалце ... Я кажи!

39

Анонимен

преди 1 година

Голям праз! Никой не го интересува какво казал Христо Бойкикев. Той изобщо не е капацитет да казва кое трябва и кое не трябва. Нали уж на избори се решава кой ще прави кабинет? Или машините на Мадуро вече са настроени да манипулират вота?

38

Бай Х

преди 1 година

Комикът от Росенец голямо самочувствие има, с някакъв мижав процент доверие, казва кой има и кой няма място в кабинет. Не съм за Борисов и няма да гласувам за него, но мнозина други са и ше гласуват а Христо ще си остане отново играч от отбор от дъното на таблицата.

37

Анонимен

преди 1 година

нямам нищо общо с турските българи ,по произход съм чиста българка,но този път ще гласувам за ДПС.заради ПП и точно този екземпляр.

36

Брр

преди 1 година

Киро събира алчни неадекватници като него, близки и роднини , за да Ни " управляват" по американския модел!!! Шут народен малко ще му е!

35

Анонимен

преди 1 година

Брех, бе, рече го един, избран в обединение с още две партии от 300 000 на партия, за която по принцип гласуват над 600 000. На какво основание тези последните нямат право на място в кабинет? Изобщо, тия хубостници, като вземат да се харесват и нехаресват, все едно не са пратени там да работят, ами да се женят.

34

Анонимен

преди 1 година

И как е безработен като е депутат в НС. Безработен е Бойко Борисов. Той от къде взема пари да ходи по градове и села?

33

Анонимен

преди 1 година

В Гугъл пишат, че Надка Йорданова живее на семейни начала с Христо Иванов. Любовница била на Христо и се пъне да го прави Главен прокурор

32

Ицка,

преди 1 година

А как си купи апартамента с гараж в Брюксел като си безработен, бе? Кажи и на мен!

31

Ми555

преди 1 година

Христо вие на умряло щото знае, че Не влиза в следващото НС!!!