12

Пффффф

преди 1 година

Нито е смешен, нито забавен , а сега вече 100% лузер. !

11

11

преди 1 година

Баххххти и джурналята, пълно с правописни грешки. Авторката, освен другите грешки, явно постоянно си мисли за напълнен член.

10

Анонимен

преди 1 година

СССР ли нахлу в Чехия, Полша, че и Франция. За Югославия и Гърция да не говорим. ------////------ Глу пендер, докато Хитлер е нахлувал в изброените страни, Сталин е нахлувал във Финландия, Прибалтика, Бесарабия, Китай. През това време Велика Британия е воювала с Хитлер, на когото Сталин е помагал.

9

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

"Дядя" на руски означава "чичо". Дядо е дедушка.

8

IQ 3.14

преди 1 година

войната придоби некв конвенционален облик и всички помагачи изпълзяха изпод камъните да приберат по неко лев, че така се не живеа. от въргала през тил от рамщайн до крайно левите антифа джендъре от джинджер, всички се наредиха да монетизират човешкото съчувствие. а белким си купат свещи тия пари.

7

Анонимен

преди 1 година

Българските икони за подражание са всички с някакви прякори Шишето, Курбана, Въргала и.т.н. Западнала нация с ниско косен уличен речник! З да не ме разбирате погрешно Въргала е само като пример даден, без да го познавам. Искам просто да изразя, че и уличния език в България е под колана!

6

Анонимен

преди 1 година

Значи да не го мислим... 2 племеннички по 40лв са 80кинта на ден. 2400 ги прибира Въргалчето. Пък може и на някое хотелче безплатно да намаже покрай тях. Я на Златните я в Паничище.

5

Анонимен

преди 1 година

Защо няма новини от Киро , да не го прибраха в Карлуково

4

Анонимен

преди 1 година

Може да ги осинови че и друго. Няма лощо ако станат и баджанаци.

3

Хахаха

преди 1 година

Оффффф и тоя се чуди как да напомни за себе си... Тия двете девойки ги изтипоса и в черешката на тортата и там също за малко да пОсна една сълза... Та в същото предаване му слагат хубава домашна ракиия, нашиО се чуква за наздраве и само я мирише- даже не близва... Егаттти и демонстрацията- Видите ли ме вече съм нов и не пия!!Хахаха пич- не ти е виновна водката, а количеството. И аз пия ама знам кога да спра.За капак и заряза жената дето му роди и изгледа децата.Не му се смея- по скоро ми е жал

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя цър вулда не ще прави и той партия че го рекламирате?

1

Петров

преди 1 година

Дядя Владя Водката.