42

С корнела

преди 1 година

Ще изчезне. Тя е троянец на СДС, а с това и на ГЕРБ. Унищожи Партията. Не предлага ляво идеи, а популистки. Обещавам нещо за здравеопазването- нищо. За децата, посещаващи частни детски градини-едни 180 лв са нищо , в сравнение с парите, които плащат родителите. Ако се бори за лава идея трябва да се бори за работниците. По времето на социализма заплатите на работниците бяха далеч по-високи от тези на администрацията. Сега е обратното.

41

Анонимен

преди 1 година

Е как да не е ясно, БСП си е БКП и трябваше да бъде забранена със закон още през 1991г. Каква демокрация правт ПП като са в комбина с комунистите. От своя страна пък БКП, опс извинете, БСП само гледат да гризнат кокала, опс, властта и да крраднат.

40

П.К.

преди 1 година

Какво ще прави ли? Тази и цялата крад-лива и нека-дърна черве-на кохорта ще се реди на опашката на трудовата борса. Там им е най-доброто място. А може би още по-доброто и заслу-жено място е Централ-ния Софийски?

39

Хахаха

преди 1 година

Г-жа Лъжа, ако беше казала и направила като слави....ако кирчо не се договори с газпром излизаш от коалиции щяхме да ти повярваме!!!!!!!!!! А ти лъга за оръжията, лъга, че правиш нещо въобще за хората и само се държеше за шлифера на кирчо и до последно се бореше да се задържите с тях!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

как какво?! отново ще почнат с протестите и обвиненията срещу бойко..

37

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 22 Е не чак така..На северния полюс има бели мечки.

36

Така е ..

преди 1 година

Единственото спасение е правителство на ГЕРБ с БСП.Ако не стигнат гласовете и ДПС.Само тогава народе ще бъде единен. Това си партиите на статуквото у нас.Всичко друго е шкарт.

35

Ясно е

преди 1 година

Каквото бедните според Асен Василев.

34

Съвет от дядо

преди 1 година

Закриване му е майката.Стига с тия национални съвети.

33

КВО ЩЕ ПРАВИ ЛИ?

преди 1 година

ДА НЕ Я МИСЛИМ ! НИЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? НИНОВА ИЗКАРА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ БСП, ОТКОЛКОТО ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТРАНСИМПЕКС, ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР И БУЛГАРТАБАК.

32

Анонимен

преди 1 година

Трябва да изгонят Нинова, но не да сложат другия агент на американското посолство Зарков

31

ДОРИ 100 ДА ОСТАНАТ

преди 1 година

НИНОВА ПОЖИЗНИН ПРЕДСЕДАТЕЛ!

30

Анонимен

преди 1 година

Може би, ще седне да напише мемоарите си "Когато бяхме във властта".

29

Анонимен

преди 1 година

Ще мине в опозиция, където й е мястото. Там Нинова ще има възможност все тока всеотдайно, да "работи за хората".

28

баба мара

преди 1 година

не искат избори защото няма да влязат повече къде отидоха едни 200 000 леваот касата на позитано нищо не се чу повече за тях оставка и всеки си има бизнеспри тях няма гладни и жадни

27

До 27

преди 1 година

Ааа това само боко "може" даго направи...хахаха

26

перко

преди 1 година

БСП толкова много направи, че още чакаме дърва по 65 лв. и олио 2.80.

25

БСП и икономика

преди 1 година

кака какво - ще пада и то.

24

Анонимен

преди 1 година

Тия така и не стана ясно какви са-социалисти или капиталисти, русофили или фоби...Въртят се според слънцето. Заради мазното кокалче и с дявола влизат в съюз.

23

Анонимен

преди 1 година

Дойдат ли на власт позитанковците-ясно е какво се случва. Помнят се още станишевци, лукановци, виденовци, орешковци, лиловци...Мизерия и разсипия. Най-доброто е, че изчезват бавно, но със сигурност заедно с електората си.