60

защо

преди 1 година

Ех, Скупщино и за тебе требе да се биеме!

59

Лелее!

преди 1 година

Няма такава наглост - Македония, Албания, Украйна - те поставят условия, а са страна която се нуждае от помощ и приемане. Ще видиме дали наглостта се лансира и е вървежна. Ако е така, значи ни е време и ние да изнаглееме!

58

Анонимен

преди 1 година

Ковачевски не е в позиция да поставя условия. За него е по-важно да не загуби властта, вместо РСМ да започне преговори. Не направи нищо да обясни на северновакедонците историческата истина, страхувайки се, че ще бъде линчуван политически от сърбоманското върхушка в РСМ. Още не се е родил лидер в Северна Македония, който да поевме отговорност и риск, да стане непопулярен, но да преведе страната си по трудния път на прехода от митовете и фалшификациите, към реалността.

57

От Вселената

преди 1 година

Представителя на България, от трибуната на ООН: - Когато българският цар Самуил, с цялата си войска се върна от Охрид, след битка с византийците, през 1004г. край Скопие, ние си свалихме дрехите и се хвърлихме в езерото, за да отмием натрупалия се прах от дългите походи. Когато излязохме от водата, видяхме че македонците са ни свили всички дрехи. Скача представителя на Македония: - Протестирам! Нас тогава изобщо ни е нямало там. Българския представител: -Благодаря, ето това исках да докажа.

56

Диана

преди 1 година

До Гиб Мелсън Те нямат друг избор - агресията им прикрива престъпленията им...

55

Гиб Мелсън

преди 1 година

Какво самочувствие само имат македонците. Все едно те командват ЕС. А като си спомня ние като се гласяхме за ЕС бяхме по ниски и от тревата и се съгласявахме на всичко само и само да ни вземат в ЕС.

54

Анонимен

преди 1 година

"Ковачевски нарече България "държава, която е решила да се върне в миналото" и категорично заяви: "Предложението в такава форма, каквато е в момента, е неприемливо".- Кво общо има България с предложението на Чакарон фенски? На Макарон му се смеят пустинните лисици в Мали, а РСМ се затъжили за Запада. РСМ да си турят печат европеец на челото и да се засилват към складовете в Холандия да пищят свобода по 2 пъти на ден преди да се напушат и да блеят като телета в една точка на поточната линия по 8ч

53

Диана

преди 1 година

За съжаление, процесите в света се развиват във времето..Ако Ковачевски смята, че това не е така, си е негов проблем, но македонците определено нямат загубени 1300 години от историята си на Земята! Ковачевски казва че България искала да се върне в миналото в момент, когато именно РСМ и Сърбия връщат македонците с 1300г. назад в миналото, изрязват от историята им 1300г. Това е фалшификация на историята с цел промяна смолочността на цял един народ и това е недопустимо!

52

ББ

преди 1 година

ама не ми плющете минуси бре,прошляка рама с интереси,приема Българите да сме ограбени от макетата,приема "съветите"на сърбите внушени му от раша да сее раздори...и сее обиди...хаос...позор...ами чий търсиш бре...у сибир,рама дължи извинение...или майната му!аман от ц.г.н.та с тъпани налагащи ни "ценности"!!!обиди ни и политиците ни се държат като женки...ало резиденто къде си???

51

бай Даньо

преди 1 година

След отказа на РСМ става все по важно България ДА ПРИЕМЕ френското предложение като знак за доброжелателност, добронамереност и проактивно отношение да се търси решение(на проблеми който не са създадени от нея). След македонския отказ има само една опция -разделяне на РСМ и Албания. Честито на албанците, въпреки че не го заслужават защото дори те от слабата си позиция се опитваха на натиск към България. Македонците да се сърдят на себе си остават с брачата сърби да висят на оградата на ЕС от вън

50

ББ

преди 1 година

уау,ЕС ли иска да станат македонци и албанци?за крепостният на раша ..майната му!ЕС е първо ценности..въпреки,че рашите опитват да ги разбиват през веберовци,борисовци,унгарският безбожник,ЕС финансира враговете на ЕС като гореспоменатите,дава им пари да владеят и манипулират хората,Албания също ще има вето заради обидите нанесени от мафиота рама,ако не се извини на Българите..Вето!!!не бързаме за никъде!!!ЕС кой нормален вкарва в дома си..зли и крадливи?кой финансира откровенни обслужващи раша?

49

Анонимен

преди 1 година

От 2007г. насам цъфтим, докато си вървим по пътя пари събираме. Да влизат, доволни ще са!

48

Ама

преди 1 година

Чакай сега, тия кандидати ли са или.. щото гледам все условия поставят !

47

вето

преди 1 година

Мскедония наложи вето на влизане на ЕУ в съюза им а албанците.

46

bg

преди 1 година

Вето и за шиптърскапан.

45

Анонимен

преди 1 година

Направо да си помисли човек, че България ще я приемат в Европейския съюз и трябва да изпълни 5 македонски условия. Дали не трябва да им правят тест за дрога след такива неадекватни представления?!

44

Анонимен

преди 1 година

Барем БЮРМ поиска да изхвърлят България от ЕС. :)

43

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ще поставят условия. Ако благоволят да влязят в ЕС и Луната (изконна накедонска територия) ще стане част от ЕС

42

ЧЕШЕК ПАЙКЕР

преди 1 година

КОЙ ВИ ПИТА,КАКВО ИСКАТЕ? ЕВРОПА ЛИ ЩЕ СТАВА ЧЛЕН НА ИЗМИСЛЕНАТА ВИ ТЕРИТОРИЯ?НА ИЗМИСЛЕНАТА ВИ ИСТОРИЯ И ЕЗИК?С ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ,ОШЕ 100 ГОДИНИ ЩЕ СТЕ ТЕРИТОРИЯ,НЕ ДЪРЖАВА,НО ИМАТЕ ИЗБОР С БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ...И ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА,ЧЕ,КОЙТО СЕ ОТРИЧА ОТ РОД И РОДИНА НЯМА ДА ПОЛУЧИ ПОКОЙ НА ДУШАТА СИ...ПОКАЙТЕ СЕ РОДООТСТЪПНИЦИ...

41

Анонимен

преди 1 година

Да извикат Турция, Украйна и Молдова и тях на среща на върха.