218

Анонимен

преди 1 година

Въртят някакви далавери.

217

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво нещо на ЕС е че може да живееш и работиш в която държава си поискаш. Мисля да се възползвам от тази възможност и да се махна от блатото България.

216

АНОНИМЕН

преди 1 година

Е, без заплата кой ти плаща сметките като не работиш?

215

Отговор до 220

преди 1 година

До *** 220: Не става дума да съм IT- не не съм. Ама с 1000 лв след приспадане на данъци остават малко над 700 лв. Дай идеа, как с тези пари да платя ток, вода и храна за детето??? Мре ми се вече, да се свършва този ад.

214

Що така бе?

преди 1 година

абе то и украинските пришълци не работат ама спят на хотел и папкат безплатно,че са вече и здравно осигурени за твоя сметка,ти който току що прочете написаното.Ако те боли зъб,искат ти пари за лечението.Ако си украинец,безплатно е.

213

Отговор до Почти мил

преди 1 година

"В момента нуждата на пазара на труда е поне за 200 000 кадри в почти всички сфери"-къде г-н Първанов, аз от 4 мес. съм безработна, с висше образование и два западни езика? Лъже безпардонно - само изказванията му: "Първанов уточни, че има нулева безработица в София"- или той не е на себе си или аз съм от Луната. "В днешно време пазарът на труда е доминиран от търсещи работа, а не от работодатели"-ало, за какво говорим, аз ли съм луда или ти си проветряваш устата? Статистика има- ама колко вярна?

212

Георги

преди 1 година

Браво на тях !Ако можех, и аз така щях да правя .Защо да работя!?!Работещите хранят една голяма част неработещи и хрантутници.

211

рубладжия

преди 1 година

и броят им ще расте, защото не от всеки става ИТ ! а за 1000лв 8 часа никой не иска да работи като вързано куче.

210

Споделям

преди 1 година

През лошия социализъм на последната страница от документа за самоличност на всеки имаше печат от предприятието където работи. Като те спре полиция гледа имаш ли печат т.е. работиш ли или се шляеш. Ако нямаш печат ти намираха работно място още на другия ден. Затова много днешни търтеи - политици реват с пълно гърло срещу онова време. Тогава не ги оставяха да си развяват байрака. И побийваха малко в МВР -то и вкарваха много заблудени овчици в пътя.Ама минало заминало сега крадат не работят .

209

Анонимен

преди 1 година

това си сигурно "интегрираните"

208

Антоанета

преди 1 година

България последните 20 години работеше като руски клозет. Много хубаво беше за около 5-10 човека но всички останали мигрираха към Германия или САЩ.

207

Захарова

преди 1 година

Най-работните и най-умните бягат от България. Познайте защо. На Калотина да сложат надпис: Република България - Надежда всяка тука оставете!

206

Винету

преди 1 година

има недостиг на бели роби. черни не се търсят защото те не искат да работят.

205

Начко

преди 1 година

какъв недостиг на кадри като няма икономика? основната индустрия в България е самозадоволяването.

204

Киров

преди 1 година

реално не си струва да се работи в България. 50% от заплатата е за данъци за да може да се спонсорират безработните роми. корнелия нинова иска да накара българите да работят насила като ги бие с камшик.

203

Пешо

преди 1 година

защо да учат като българските университети са корумпирани и раздават дипломи на килограм? нищо няма да научат в българските университети.

202

Спорттото

преди 1 година

Който не работи , ПИЧЕЛИ !!!

201

Преди да дойде

преди 1 година

пандемията една сподели, че бг работодател й предлагаше работа за 800 лева, когато е видяла договора - заплатата беше за 500 лева месечно! Отиди и работи после...

200

Щото българите са

преди 1 година

много " умни" и " работливи", защо стоките и продукцията по магазините са вносни?!

199

Да не говорим, че

преди 1 година

"колегите" гледат по всякакъв начин да отстранят кадърен работник. Кадърните и работливи работници не биват зачитани нито от "шефовете", нито от техните колеги, у-та-й-ката, във всяка една нормална работа се прави на " работлива " за сметка на труда на кадърните работници