27

анонимен

преди 1 година

Хораааа, не виждате ли на къде вървят нещата - от лошо към нетърпимо. До кога бе с този робски манталитет ? Това ли беше желаната промяна ?

26

анонимен

преди 1 година

Още някой няма ли да се появи, който не е разбрал как да получат газ без санкции, мнооооого умни всичките. Давзема една дряновица и всичко ще ви поясня.Опитвате вие да протакате време за нещо/на каква цена ще излязат танкерите пр./, ама време няма,минута е много

25

Анонимен

преди 1 година

Странна е ситуацията в България след 1989 година - партии много, а няма за кого да се гласува. През 2021 след 12 години управление на мутpите, хората казаха стига и гласуваха за партии, които казваха, че са против мутpите. На първите два избори главно за ИТН, но те не разбраха какво искат от тях хората и затова на третите избори гласуваха главно за ПП. За съжаление изчегъртването на модела Бойко Борисов спря, Борисов още не е в затвора и на следващите избори ПП ще последва ИТН, а друга партия пр

24

анонимен

преди 1 година

Какво ще питате ЕК. Германия, Италия , Гърция ,Унгария, Словакия питаха ли ?, а сигурно в бъдеще и други от ЕС ще си подновят договорите. Но със сигурност малко им е пукало какво мислят в Брюксел, а ги е интересувало какво мисли населението и как да си спасят икономиките. Жалко е, че нашите управници нямат грам дипломатичност, за сметка на излишна , дори прекомерна сервилност към определени властимащи.

23

Анонимен

преди 1 година

Добре, имате договор, плащанията не са спрени, но има нови условия за плащане. Ако искате договора да продължи да функционира ги спазвате и газта продължава да тече.

22

Реалист

преди 1 година

Каквито и да са Продължаваме промяната, пак е в пъти по-добре, отколкото мутpите пак на власт.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма безплатна газ, както искат тези, които твърдят, че Русия нарушава договорите.

20

невъзможно

преди 1 година

с руснаци това е невъзможно. Тия северо-източни npuмати обичат сами да си cepam в устите като нарушават всяка дума която са дали. Нарушават всеки договор който са подписали.

19

пешо

преди 1 година

Рибарски, рибарски...рибарски. Вие се оказахте много прости екземпляри.

18

Мноо си тъп Сашеееее

преди 1 година

Аз ли само не разбрах? Всички държави продължават да си купуват от Русия газ по старите цени, само ние не можем. Плащат в евро, но преди да им пратят газта еврата ги превалутират в рубли по съответния курс, т. е. сделките не са за количество, а за стойност. Само ние обаче се нахендрихме. И сега се чудят лайнометите как да излезнат от положение.

17

Анонимен

преди 1 година

От какви санкции се плаши тоя?! На никоя европейска държава, която плаща по новия начин, ЕК не е наложила санкции! Май ви е страх повече от Херо и американците? Да не ви разлюбят ли?

16

аха

преди 1 година

разбра ли бе, кокорчо, каква *** са европейския съюз, и не да се периш срещу руснаците, а да си плащаш като поп!

15

zeus

преди 1 година

ЕС на две скорости, ние на задна, ама задната я включихме сами, за да угодим на новия Голям брат.

14

Анонимен

преди 1 година

Незабавна ОСТАВКА и протести с нови избори. Самонекадърнимошенници идват на власт в тая пропаднала държава и крадат като за последно

13

1-n

преди 1 година

На въпроса с каски ли да дойдем, отговора винаги е с каски

12

Анонимен

преди 1 година

Сетили се!?

11

Никой

преди 1 година

Не е казал, че Промяната ще бъде към по-добро.

10

Know how

преди 1 година

Много думи, нищо казано

9

Слепи сте

преди 1 година

И нищо не виждате. Заслепени от преданост към американските си господари. Поне да ви хвърляха по някое кокалче...

8

Анонимен

преди 1 година

Искал! Аха, ще и налагаме санкции на Русия, ама от нея ще искаме. То пък ние кви ли санкции можем да наложим, като ни ликвидираха и едното селско стопанство. Били сме изостанала земеделска държава. Вече нищо не сме.