64

Анонимен

преди 2 години

След Кирил и Методий поне ни остана азбуката.Какво ли ще ни остане след Кирил и Кокорий?

63

до П.К

преди 2 години

Ти в пещера ли живееш още та не си разбрал, че всеки е свободен да мисли свободно ? Путин ли ти казва, че имаш право да забраняваш на другите да говорят каквото пожелаят ? Що за ко'м'ундури с пещерни "реакции" се развъждат все още в България ?

62

бл

преди 2 години

До Анонимен "Аз си спомням първите ДжиЕсЕми когато пишехме СМСи на латиница. Идеално се разбирахме и без творението на солунските братя. И защо са солунски въобще не може ли да са български?" Аз пък си спомням когато идеално се разбирахме и без творението GSMи. И, о чудо, някои от нас все още го могат.

61

П.К.

преди 2 години

Този, който и сам не знае какъв е по националност, няма право да говори и да се произнася за ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИЦИ.

60

bl

преди 2 години

До Анонимен "Стоян Михайловски, защо като е бил "българин" се е писал Михайловски, а не Михайлов.Коментиращите обяснете този факт, моля." Защото, необразовани, драги мой, до съвсем скоро в исторически план имена с окончания "ов", "ски" и "ич" са били чисто български.

59

Анонимен

преди 2 години

Я кажи пак какво и защо ти викаше папата вчера?

58

емигрант

преди 2 години

Ето вече един бушмен на ГЕРБ вече отрече истината в 55 коментар и веднага заби минус ! Много сте ппрости бе, колкото и да отричате истините, те не могат да се променят, както не може да се промени и ппростотията ви, затова сте симпатизанти на Тиквата, защото сте непроменимо ппрости като него ! Сега слагайте палчета каквито искате, от тях нищо не зависи, нито пък ще поумнеете !

57

Кире,

преди 2 години

Качвай се на "редовната" самолетна линия до Скопие, занеси им я докато не проговорят книжовен български да не си помислят за ЕС.

56

Ментора бай Иван

преди 2 години

Ооо българския Зеленски получил прозрение , след като дал урок на Русия с което ни остави без газ , без нефт и т.н.

55

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да я научиш, да не се излагаш като снощи-" кат са убединим...."

54

Даскала

преди 2 години

Тоя американски гуру , който иска да заменим православието , което ни обвързвало с Русия, с католическата вяра, сега се сетил , че и ний сме дали нещо на света!Не му давайте думата да скверни светлия ни празник!

53

§()§

преди 2 години

А В СВЕТОВНАТА САТИРА - ТВОИТЕ ДЕЯНИЯ И СЛОВА!

52

емигрант

преди 2 години

Днес е празник,но бушмените на Тиквата го превръщат в пропаганда,затова ще им припомня едно интервю от 9 август 1998 г.на В.Велева във в-к"Труд"с Б.М.Борисов на въпрос:-"защо напуснахте МВР ?",Тиквата отговаря:-"защото МВР се деполитизира,а аз искам да остана лоялен член на БКП/БСП"-край на цитата !Това интервю беше проведено малко след *** на Тато на когото Тиквата беше пъдар, след това същата Тиква стана пъдар на Царя и "лоялен"член на НДСВ,днес този кадлив комунист-Тиква отрича комунист

51

Анонимен

преди 2 години

Канадците имат ли си азбука, или само бели мечки!?

50

Анонимен

преди 2 години

Маййни, взимайте си недоразумението и го научете, да говори български език.

49

Анонимен

преди 2 години

Такива дето лъжат като кирчо знаете ли какво ги е правил Хан Крум ?

48

Все още учените

преди 2 години

Кирило- Методиевисти спорят за глаголицата и кирилицата. Истината е, че солунските братя създават глаголицата, като славянска азбука, за да може славянските народи да слушат Божието слово на достъпен език. Това е била целта им, а тъй като е сложна като шрифт, Климент Охридски я опростява, и се превръща в кирилица, пак да я ползват славяните.

47

Анонимен

преди 2 години

Кирчоу ти си за затвора, там да четеш Азбука Славянобългарска и Рибения буквар.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз си спомням първите ДжиЕсЕми когато пишехме СМСи на латиница. Идеално се разбирахме и без творението на солунските братя. И защо са солунски въобще не може ли да са български?

45

Анонимен

преди 2 години

Предател!