65

Кармен Златарева

преди 2 години

Не давам и стотинка за студенти в Западен университет

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен не знам какво си учил но си станал оллигофрен а ние не сме такива за 2 години го изплатил ние да не сме приятелите ти оллигоофрениа иначе от тези ще стане като други подобни объркани асоциални пациенти

63

Анонимен

преди 2 години

Странно... И аз учих в топ университет в UK. Взех кредит от там. Лихва 0. Започваш да го изпращаш, след като си работил х време по специалността си след завършването и взимаш у доход. В момента не знам как е, но за нула време го изплатих, защото в UK, както и по цял свят, квалифицираните кадри взимат на месец толкова, колкото български берач на малини за 2 години.

62

отврат

преди 2 години

не знам как може тук да има толкова лоши и тесногърди хора.... ужас. Браво на децата и дано успеят!

61

до Христо Христов

преди 2 години

Много се обясняваш бе човек, а никой дори не те и пита. Сигурно ти харесва да си гледаш името по форумите, дори и да си напълно безмислен от към съдържание.

60

Спиро от Харвард

преди 2 години

да беше Харвард щеше да дам пари ама такова Оксфорд селска работа

59

ВЪПРОС

преди 2 години

Май Лъжат нещо .Там приемат със Стипендия или Студентски Заем .Прилича ми на телефонни измамници роми .

58

Христо Христов

преди 2 години

"Уелкъм ин ЕС!" е да.покаже колко добре са подпомогнати европейците, чиито родители плащат реално тези пари чрез данъците си, които искат да учат. И как ЕС се грижи за образованието на холата си.

57

Христо Христов

преди 2 години

До 85Някъде да пиша за дестинацията?! Тази програма е точно както я описвам и е приложима точно за този случай. Опитвай се да четеш!

56

КЦ

преди 2 години

Като прочетох колко обичали България и как щели да се върнат тук след изразходването на колосални суми пари да се изучат в кралството, реших че са лоша инвестиция. Сори.

55

Анонимен

преди 2 години

До 84. За образование в ЕС. Обединеното кралство не е в ЕС.

54

Христо Христов

преди 2 години

ЕС има програми с които кредитира деца от ЕС да учат висше. Лихвата е 7%. Уелкъм ин ЕС.

53

Гост

преди 2 години

Когато става на въпрос за бакалавър/мастър, не виждам проблем да отидат да следват в ЕТХ Цюрих или някъде в ЕС където образованието излиза значително по-евтино. В САЩ и Великобритания са се самозабравили с таксите в образователната система. 50 хиляди паунда за първата година в специалност физика е пълно безумие. А след това за доктурантура ако толкова искат Оксфорд, с хубави оценки от магистратурата сигурно ще си намерят стипендия.

52

Кирчо

преди 2 години

Ще им даде. Трябва само да подпишат, че ще се върнат в България.

51

Анонимен

преди 2 години

Брави че са пробивни, но не е това начина да търсят пари. Да си търсят почасова работа там, заеми да вземат ако искат... На всички е ясно, че заминат ли там, няма да се върнат, тъй че не виждам хората в БГ какво ги топли, че някой си бил приет еди къде си.

50

Анонимен

преди 2 години

Браво на децата, само че ще ги финансира някой и после няма да допринесат с нищо за нашата икономика

49

Анонимен

преди 2 години

Според ЕС ако не са украинци то не трябва да се финансира образоването им

48

Анонимен

преди 2 години

"А колко гладни деца има в Балгария? Вместо на тях да помогнем ние пак ще даваме пъри на американците да си правят войните" - Защи да помагаме на дъното, като ни трябват хора на върха?

47

Анонимен

преди 2 години

Типично по родно му! Да оплюем хоратя, двто искали помощ. После обаче ревеме, че силните на деня не ни помагали ...

46

Обективен

преди 2 години

Българите трябва да им помогнат, ако има гаранции, че ще се завърнат и ще допринесат за науката в България. Иначе ще финансираме чуждо и частно мероприятие.