71

Боко Мандела - Банкя

преди 2 години

Ей как ми извъртя думите! Евала! Сефте срещам интелигентен гербав ***. Браво!

70

До Браво Киренце!

преди 2 години

Иронията ти е тънка, но много добре се получи, Браво! Пиша, понеже ще получиш много минуси, а ти просто се шегуваш, защото няма как човек да подмине 1 "Ще се съберем и ще излъчим А отбора на България"-явно Нинова е най-добрия икономист, Наско най-културния и т.н. 2 "Газът ще поевтинее"-той скача 3 "Правим диверсификация"-купуваме газ от Газпром през други държави и фирми. 4 "Няма да вдигаме ветото за начало на преговори, ще ги ПРЕМЕСТИМ...след началото" 5 Осветли секретна операция и още...

69

Браво Киренце!

преди 2 години

Аз вярвам САМО на този човек!

68

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

Истината е: планът за вдигане на ветото тече и Петков НЯМА намерение ДА СЕ ОТКАЖЕ, напротив-търси начин да го прокара и да "разпредели отговорността" на повече хора. Хора, гответе се за гнусен театър и ПРОТЕСТИ! Ако партиите извън ПП, ДПС и ДБ наистина не са в кюпа, знам, че не е актуализиран бюджета, а надробиха голяма каша с милярди, НО ако не отидем на избори СЕГА, вече знаейки позициите на всички, да си изберем наново, значи за ИСТОРИЧЕСКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО и те СА В КЮПА и само говорят!

67

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

Сега като се замисли човек на база на всичко през последната половин година-всичко явно е било добре планирано. Опитаха да натикат Радев и служебните правителства с идеята, че няма как да се скрият зад Парламент (като сега). Обаче те удържаха. От тогава се работи. Радев си го каза, че Е ДОВОЛЕН от Петков КАТО МИНИСТЪР, но не стои зад партията му. Отвсякъде заваляха внушения (още продължават), че е, та да го отнесе Радев за вдигане на ветото. Всичко е подготвено отдавна! И МНОГО са в кюпа!

66

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

Всеки си има мнение дали Петков е бил добър служебен министър или не, но фактите са: 1 Петков може би разбира от бизнес, но от друго-не, или поне не от дипломация, сигурност и отбрана. 2 Съветници по отбрана и външна политика-Тагарев и Чернева. Потърсете кои са и изгледайте техни интервюта. Сами ще си направите мнооого изводи (вкл. защо Янев беше махнат). 3 Министър Събев дава доста идеи и Петков изпълнява, а той беше голям спонсор на ПП. 4 Радев се запъна и започнаха атаки от ВСИЧКИ страни

65

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

Още преди месеци предвидливо промениха правилника на НС и вече решения се взимат с гласовете на повече от половината ПРИСЪСТВАЩИ (т.е. по-малко от 121). ОФИЦИАЛНО ДПС са за вдигане на ветото (евродокладчикът е "българин" от ДПС и "докладва", че РСМ са изпълнили ВСИЧКИ критерии, забравяйки КОПЕНХАГЕНСКИТЕ и НАШИТЕ ИСКАНИЯ). ПП и ДБ увъртат, но са "за" вдигане на ветото. Дори без театър от ГЕРБ, ИТН, БСП и Възраждане, сумата от депутатите на ПП(67)+ДПС(34)+ДБ(16)=117. 4 човека да отсъстват и ПАДА!

64

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

Капан 3 е най-забавен. Не ви ли прави впечатление, че Петков още януари се засили да "реши въпроса до 6 месеца" (цитат). Президентът го парира с КСНС. Борисов сега уж държи за ветото, но помним как плачеше след КСНС, че Радев вързал ръцете на Петков (ако не помните, потърсете видеото), както и миналата година призивите му за вдигане. ИТН и БСП обясняват, че са твърдо против ветото, но БСП бяха против и за оръжието на Украйна и намериха "приемливо решение" с разтегливо понятие. Същото ще е тук!

63

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

преди 2 години

ПРАТЕН Е ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, КАТО ЕДИННА ДЪРЖАВА...... НА ОФШОРНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ РУСИЯ, САЩ, КИТАЙ, ИЗРАЕЛ ИМ ТРЯБВА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ....

62

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

АКО Президентът се съгласи на КАПАНА за КСНС, където вече "официално има различия и вярваме, че има напредък на РСМ", след това следва малко пропаганда "колко голям напредък и много ползотворни разговори е имало и заслужават да ПРЕМЕСТИМ ветото за СЛЕД НАЧАЛОТО на преговорите" (ако следите интервютата на Петков-казва си го 1:1). Иска да се срещне лично с Радев, за да го лъже и него, че има ГЕНИАЛНА идея как да стане, ама се налага да "ги качиме на релсите за ЕС" (точен цитат). Това е КАПАН 2

61

ВИЖДАМЕ

преди 2 години

Г-н Петков, сам казахте днес "За да се вдигне ветото, първо трябва да има доклад от външния министър" и след това добавихте "За това искам да се направи доклад от външно министерство и да се представи на КСНС..." Идеята е на КСНС ПП, ДПС и ДБ да НЕ се подпишат на обща декларация за препотвърждаване на позицията и така официално да се каже "Ами има различни мнения" (не случайно днес каза "да сме всички в една лодка") и че "не искал само той да носи отговорността". От там си го каза - парламент.

60

Анонимен

преди 2 години

Чухте ли го кирето: " Всички кът са убединим, само така можем да вървим...."

59

profetey

преди 2 години

Един въпрос от любопиство - този министър-председател има ли повече време в България отколкото в чужбина откакто пое поста. Обикаля целия свят и се занимава сякаш само с външната политика, а вътрешната е цъфнала и вързала.

58

-_-

преди 2 години

Най-важно е дамлъкнеш и да не говориш глупости. Има взето решение, когато изпълнят всички условия от договора 2017г ,както и приетото решение на НС, тогава ще получат зелена светлина.

57

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Кеша, какво стана с двата танкера? Китайците се отказали от двата танкера на половината път до Китай и вместо да ги връщат до САЩ са те пързулнали на ските да ги вземе България. Да, ама няма къде да ги разговарят като пристигнат и ще трябва да разтоварят в Турция, а България да ги купи отново от там..Знаеш ли, Кириле, все хубави прякори имаш, но много ще ти гила КИРО ТАНКЕРА.КИРО. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, АМА ПРЕСТАНИ ДА КЪЖЕШ!

56

-_-

преди 2 години

държавата към спиралата на хиперинфлация

55

Анонимен

преди 2 години

Ще иска да се съберат много хора за да ги запознае с нищото, което се е случило за 6 месеца !!!Натискат го, а очевидно е достатъчно глупав да обещава.Реално съседите ни освен да се жалват навън от нас нищо не са направили, НИЩО. Пишещата машина на която е написан езика им още е здрава, къде са тръгнали при папата...

54

американски служител

преди 2 години

американски служители ca

53

не с българския наро

преди 2 години

в един отбор с макето,а не с българския народ!

52

поведението му е защ

преди 2 години

поведението му е защита не на нашите интереси, а на американските и македонските.