49

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Не се казва РМС, а РСМ, Камелиооооо !

48

Анонимен

преди 2 години

Че Киро, освен грешки, друго прави ли?

47

анонимен

преди 2 години

Бил съм на работа в Македония 3.5 години првехме им оранжерии,там то назия са признати шиптъри (албанци),власи, и още много народности само българите не са признати.Говорили сме стях и на тях им е обидно,познавах един който 43година е бил воено наборник в Пловдив и той казваше (пи=ка им майчина *** македонци сме една нация политичарите се *** с нази).Като тираджиия като премина границата им казвах (здраво брато какосте арнили сте)сменяха отношението щом им сборуваш око им говориш български

46

Анонимен

преди 2 години

Плевен, прав си. Петков допуска много грешки. Даже само грешки допуска, ама ти беше абсолютно безжизнен като президент. Мълчеше и се ослушваше. Кога стана такъв активен?

45

:-)

преди 2 години

Моля някой да каже на авторката, че се пише РСМ. Тя няма статия на тази тема, в която да не е писала за РСМ!

44

Анонимен

преди 2 години

По принцип българският интерес е Македония да влезе в ЕС възможно най-скоро и то преди Сърбия, но не на всяка цена. Същият е и интереса на Македония, защото ако влезе без да е изпълнила договореното с България, ще бъде използвана от Сърбия и Русия при всеки удобен момент, за да всява раздор в ЕС. Дано македонците го разбират. Иначе всеки един от тях може да вземе ЕС-паспорт без проблем, стига да докаже българския си произход, което е елементарно. Все едно аз да докажа българския си произход.

43

Б. М.

преди 2 години

Пропуснах Шкембе Войвода, че ако(когато) станем едно, ВМРО губи смисъл и айдеееее, свършиха торбичките Била!

42

Б. М.

преди 2 години

Сега имаме историческият шанс да станем една държава, а разни Чебурашки, като Плевньо, Корнела, Копейкин,......., по всякакъв начин пречат! Единствената причина според мен е, че всички изброени са на хранилка при Митрофанова. ВЕДНАГА ПРЕГОВОРИ ЗА ЧЛЕНСТВО НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! Всичко друго обслужва интересите на Русия и Сърбия!

41

Qanon

преди 2 години

Камелия, много тъъъпо парче си начи! Пише се РСМ, а не РМС!!

40

Анонимен

преди 2 години

Както винаги нашите са направили един договор пожелание и няма конкретни каузи в него. Така всяка страна си го тълкува както си иска. Гърците казаха- искаме това това това. Така се прави договор. Ясно е, че Заев няма да иска анекс, защото не им е изгодно. Така размит договора може да се тълкува произволно, а не конкретно. Сами си вкарахме автогол

39

ЬЬЬ

преди 2 години

Свикването на кснс е безпредметно,защото,по отношение на рсм,има решение на бълг.парламент и никой няма право да го ревизира,подменя,изменя или анулира. Престъпленията на тази държавица към българите,българската история,култура и всичко българско са безгранични и докато не си научи урока и заживее нормално не трябва да има никакво отпадане на "ветото".(Справка-Гърция.)

38

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ ПРАВИ САМО ЕДНА ГРЕШКА, ОТСТЪПВА ПРЕД РУСОФИЛИ И СОЦИАЛИСТИ.

37

aa1830

преди 2 години

Не мога да разбера какъв е смисъла от договор, в който няма клаузи. Трябвало е просто да бъде добавено изречението - при неизпълнение на поетите ангажименти от РСМ няма започване на преговори. При изпълнение на договореностите - България ги пуска да преговарят. Кое са изпълнили - общо чествания, спиране на провокациите, реабилитация на жертвите, пълноправие на българите, смяна на учебницуте???? Изпълнено е нула ит всичко това. Вето!

36

мак

преди 2 години

Тоя е на принципа - колкото повече говоря, толкова по-умен изглеждам. Жалко човече.

35

Анонимен

преди 2 години

Банов

34

Анонимен

преди 2 години

В прав текст какво ни казва синоптиков - падане на ветото незабавно, а българите - за зелен хайвер или трай коньо, за зелена трева! Нещастен предател!Скрийте го най-после това безгръбначно недоразумение!

33

Анонимен

преди 2 години

Разбрах че си за приемането без условия

32

До РМС

преди 2 години

ГРЕШКАТА РМС Е НА ЖУРНАЛИСТА ОТ " ДНЕС", НЕ НА ДАВАЩИЯ ИНТЕРВЮ!

31

Обективно

преди 2 години

Браво! Единственият лидер, който Обединява с ум и разум! Диалогичен и добре аргументиран!

30

Анонимен

преди 2 години

Роси Банов - на батко играчката!