156

Анонимен

преди 2 години

До лелепипе-е-е;Оттук нататък свиквай.Ще се наложи ежедневно да ''ха-ха-каш'',с половин уста,скърцайки със зъби.Дай си адреса да ти пратим''листерин''за устенцата.''Напрег'' е все пак,пък и всеки ден.Сега,редно е да проявим разбиране, нали така.Кого ще кодошим,ако се повредиш нещо.Виж там,не се напрягай .Умната.То с теб и без теб,те натовците дървото ще си го отнесат.Байдъна да му мисли...ако още може.

155

Анонимен

преди 2 години

Не бе,не е паднал,''ЕВАКУИРАЛ''се е...според Зеленски и сие.

154

$$$??? провалил се

преди 2 години

Отлично проведена система за унищожението на Азовци,и ВСУ.Тези вече ще отговарят за зверствата които натвориха.На всеки по заслугите ще получи правосъдието справедливоста След време ще гледаме сеира и тези 10-12 хил.които са обръча на Руската Доганска, Луганска армия Зеленски отново ще се прави на велик и ще разказва неговите глупости.Украинците ще разберат че са пушечно месо,и този шут не го интересува живота на хората ,а само да си прави милионите.Слава ще остане за Русия А ПОЗОРА ЗА ЕС,USA

153

Анонимен

преди 2 години

Честито на Мариупол! Сега ще дръпнат напред като всичко завладяно от гладниците. Ще цъфнат и вържат. Върнаха се 100-150 години назад.

152

паралелепипед

преди 2 години

До тя - Ха-ха-ха... Това изкърти всички мивки. *** и толерантност, руснаци и милост, руснаци и хуманност. Цяла ода може да се напише, че даже и поема с подобни сравнения.

151

паралелепипед

преди 2 години

Червеният байрак на снимката звучи много секси и ретро. Байрак със задължителните сърпове и чукове. Гротеска и завеса.

150

Уууубиййци !!!

преди 2 години

ВЪН от Украйна !!!

149

Анонимен

преди 2 години

Алоуууу до всички евроатлантици Русия си взема което е нейно да ли ви харесва или не това е положението. Западните либерасти нямат и един репортер там да отразява всичко което имат го взимат от украинската пропаганда докато руснаците снимат всичко и го предават дори и на живо и от това което се предава си личи,че Украйна вече е загубила.Време е да се предаде и режима в Киев да се смени.

148

profetey

преди 2 години

До 166 и подобни: реших това да е последния отговор на подобни коментари в тази статия. Извинявам се за грубия израз, но повтаряте като папагали едни и същи изрази и пропагантни фрази. Коментара го базирам на наблюдения върху карта и споменатите от мен места ги виждам като стратегически. Най-жалкото в случая е ако цифрите, които споменават украинците за броя войници е точен, то много млади мобилизирани украинци ще загинат или ще бъдат пленени.

147

тя

преди 2 години

Азовстал ,руснаците го превзеха трудно , защото там бяха затворили цивилни и това не позволяваше на руските войски да действат , защото те не са като "укр герои" !

146

тя

преди 2 години

Украинските герои в плен ! Да се премахне името на улицата при руското посолство ,защото е излагация !

145

Анонимен

преди 2 години

До profetey||| И един мармот загъва шоколада... Ти да не се явяваш на матура по литература, че ръсиш толкова волни съчинения. Какъв котел се затваря, каква артилерия, какво бяло вино... Алоуууу, събуди се - рашките губят по всички фронтове, а основната оръжейна помощ за Украйна тепътва пристига. Ти да не си помисли, че превземането на един завод с 1000 ранени защитника за 3 месеца е голямо постижение. На чебурашките тепърва им се пече яйцето на ***.

144

тя

преди 2 години

Браво руски братя , желая ви само успехи над укрите , които от добро не разбират !

143

Петоколонник

преди 2 години

Най-кефят червеножопите ентусиасти, вярващи в "светлото бъдеще" и постоянните лъжи без покритие за някакви свръх мощни топ секретни руски оръжия, които никой никога не е виждал, дори и техните създатели. Другаре, приземете се бързо, че балонът "блиц-военна-операция" се спука като сапунен мехур.

142

Morski

преди 2 години

Русия =Третия Райх! Лавров =Рибентроп!Мариупол =Сталинград! ЧА"Вагнер" = SS! Песков =Гьобелс! ФСБ =ГЕСТАПО!НО... 2024 - РУСИЯ УМРЕ!И тогава всите български предатели робофили!

141

До 161

преди 2 години

Абе щом Шойгу обещава по руската телевизия разчистване на Донбас до 2 седмици, значи работата е ясна.

140

profetey

преди 2 години

До До 158: Картата която гледам е с новини от прозападни медии. Въпреки че се бавят с няколко дена да обновяват промените с руските завземания, то си личи кое след кое е. Затова твърдя че котела вече е затворен. Пътищата на Сиверск и Берестове са в обхвата на артилерията. Което значи че провизии вече няма как да се пращат в Луганс. Отдено тези 2 пътя са единсвените останали за масово изтегляне. Оттък нататък следва Маринопол 2. Но без крепост подобна на Азовстал.

139

До 158

преди 2 години

Ако вярвахме на ТАСС и другите великодържавни Путински масмедии, щяхме да сме идейно убедени, че Украйна отдавна е превзета, а битките в момента се водят из Полша, Чехия и отчасти - недалеч от Ламанша. Как точен е бил Шекспир: "Колко красива изглежда на пръв поглед лъжата",

138

ДС Информатор

преди 2 години

При този свиреп недоимък в Матушката, липса на храни и нормална медицинска помощ, пълна изолация и останалите негатини фактори са считани от русофилите за победа над укро-нацизма и възход на Русия. Този "възход" прилича на бобслей пързалка където шейната се спуска и спира на дъното, ако не се разбие по пътя. BTW видяхме способностите на армията им и на допотопните им технологии.

137

profetey

преди 2 години

До Анонимен 154: Ако отвориш карта и видиш военните действия къде се водят ще разбереш че котела вече е затворен. Просто още не са го съощили официално. Също не са казали колко войници са в обкръжените територии. То още от 10 дена след завземането на Попасна беше ясно че е въпрос на време да се обкръщат украинската армия в Луганскаобласт, но топ медиите не говорят за това.