118

Анонимен

преди 2 години

Интересно е по медиите и форумите. Аз например си знам за себе си че не съм тук за пари. Но други които отиват и слагат минус на очевидната истина са ми странни. Това е нечестно.

117

bluesky 1

преди 2 години

Военопресъпниците от АЗОВ да ги съдят и да ги пращат при свети Бандера!

116

bluesky 1

преди 2 години

АВАКУИРАНИ-НЕ, ПРЕДАЛИСЕ-ДА

115

Бай Дрън

преди 2 години

123, ОТАН, видяхме ги тия тежки оръжия вчера. Цяла гора с тях бе заличена от руската артилерия. Ония не могат да сварят да скрият гаубиците в гората, само че кел файда, като гората бе опустошена. Поне се снимаха с тежките оръжия де... То не е само да се снимаш, а трябва и да можеш да ги ползваш.

114

Мда

преди 2 години

По последни данни са "евакуирани" 1750 човека, скоро "евакуацията" ще приключи..Сега вече се очертава много работа на "евакуационните центри" , ще трябва да разпределят "евакуираните" по новите им местообиталища.Някои ще се върнат вкъщи, други ще се преместят по на север за малко по-дълъг срок /20-30 години/, а най-заслужилите от "евакуираните" директно ще ги награждават с лична среща с техен идол по избор - Хитлер или Бандера...

113

Анонимен

преди 2 години

Азов от азовсталь не се евакуира а капитулира пред Донецколуганската съпротива. Донецк и Луганск са героите. Сега Донецката държава да ги съди според нейните закони за престъпниците.

112

к

преди 2 години

пак твоите глупости трябва да чета!Бъдещето на Азовските нацисти било несигурно,дрън,дрън!Руснаците им гарантират пълен пансион,24 часова охрана,безплатно оранжево облекло,3 пъти на ден здравословно хранене/повече зеленчуци и по-малко мазнини/и лечебна физкултура.и тези преференции са поне за миниму,м 5 години

111

Анонимен

преди 2 години

Това си е чиста проба предаване в плен, не знам защо го наричат "евакуация" явно имат хората за глупави и ги манипулират яко. Номера няма да мине. Спрете стоп на лъжата за войната и прочие инсинуации.

110

ОТАН

преди 2 години

Споко, скоро ***, ще се молят да разменят пленениет за свои войници. Чудно ми е, къде отидоха коментарите от нашитее прорушки събратя, като "за 3 дни Киев", "почти всичко е презвето, ското ще се предадът", "украйна остана без армия" и други подобни небивалици. Явно и те усетиха, на къде отиват нещата. Доставките на тежки оръжия, тепърва започват. А с тях и края на Расия...

109

Анонимен

преди 2 години

Западните медии нарочно ги наричат "евакуирани" за да героизират нацистите, да манипулират своето население, да си припишат заслуга каквато нямат че са ги "освободили" и да лъжат най безочливо, а нашите "медии" просто преписват най папагалски.

108

Az

преди 2 години

"Евакуирани" са в трета държава. Нали така искаха, като не може Украйна, да не е Русия. Ето им ДНР. Там ги чакат от 8 години, имат да им казват нещо :)))

107

Анонимен

преди 2 години

Амнести интернешънъл червения кръст лекари без граници СКПЧ СЗО ООН СС на ООН Юнеско СБ МВФ МОК допинг контрола и много други организации винаги имат стил и метод на двоен стандарт и целенасочена политика за тормоз над руските представители например в спорта и мн.др

106

Странно,нали са

преди 2 години

евакуирани,защо ще ги връщат чрез размяна?Да не са ги "евакуирали" към погрешната посока?

105

Анонимен

преди 2 години

Прели са се не са евакуирани сега за органи както опита на сащ в косово и албания и на израел

104

И правилно

преди 2 години

Пленниците ще бъдат евакуирани в Сибир.... трябва да се правят пътища, язовири, централи... работна ръка е нужна, а азовци са яки... много яки!!!

103

Анонимен

преди 2 години

Амнести интернешънъл защо не защити вързаните пленени руски войничета дето украинците нарочно ги стреляха по краката и колената за да ги боли. Горкичките се гърчеха на земята от болка и вързани. Много интересен подход на амнести интернешънъл.

102

Е да де

преди 2 години

Азовци от Азовстал КАПИТУЛИРАХА ... сега очакваме всеки момент и Наркомана генерално да КАПИТУЛИРА...

101

КАПИТУЛАЦИЯ е това!

преди 2 години

''ЕВАКУИРАНИ"? Това се нарича КАПИТУЛАЦИЯ, предават се и попадат в ръцете на руснаците като военопленници. Ако 1500 руски войници бяха напуснали фронтовата линия с бели знамена, какви ли щяха да бъдат ЗАГЛАВИТА по нашите медии?

100

Ало,мисирки

преди 2 години

Я обяснете как се евакуира някой в тила на врага?То бива слагачество,ама чак пък толкова!

99

Анонимен

преди 2 години

цензурата и лъжите на загнилия капитализъм, /тоя път след 30 е вярно/ е по голяма отколкото в Социалистическа България, абе имате малко достойнство от днес засрамете се