32

Анонимен

преди 2 години

ПРОТЕСТА НА МИЛИОНЕРИТЕ!

31

Анонимен

преди 2 години

ДАЙТЕ ДА ИМ СЪБЕРЕМ ПАРИ БЕ ХОРА ДА СИ КУПЯТ НОВИЯ МОДЕЛ БУГАТИ НА ТРАНСПОРТНИТЕ МИЛИОНЕРИ

30

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите които са против протеста и си викам какви долни предатели продажни има за жълти стотинки се продават!Пуу..не сте българи *** сте!

29

объркаха деня

преди 2 години

Днес обаче беше чудесен ден за протест, мокри кокошки просо сънуват!

28

Анонимен

преди 2 години

Къде бяхте когато Б.Б беше на власт? Тогава нямаше протести, сега се сетихте да решавате стари проблеми.

27

Дали вали ?

преди 2 години

Добре си изкарват, кат гледам къв порой си изля - не е зле да им тръшнат и по една глоба, май нарушиха онова което бяха казали - че няма да блокират градския транспорт

26

Анонимен

преди 2 години

Просто е ако си леко момиче на Бойко немаш право на протест или дума

25

въпрос

преди 2 години

ме мъчи от няколко дни----защо не протестираха при управлението на Тиквата? Явно тогана пътищата бяха по - хубави; нямаше блокада на градовете;никой не чакаше по границите;. Злите езици говорят, чме доста пари са му плащали на Тиквата за да стане така, че леките коли да издържат ремонтите на пътищата, а тези, които ги чупят--а те пътищата се развалят лесно, защото тиквените фирми ги правеха---да не плащат почти нищо.

24

МУРЗИЛКА

преди 2 години

Синдикати+мафиоти,вдигнаха на крак бачкаторите,за да не им се наруши стандарта на живот.Правителството губи като взима мерки за намаляване.Търговците вече вдигнаха няколко пъти стоките-и те не искат малко да се свият.В такива кризи богатите стават по-богати,а бедните по-бедни.Най-голямото наказание за бедността е некадърността.Д-вата трябва да се грижи да има ясни правила и върховенство на закона.Всичко друго ще си дойде на мястото.Истинска конкуренция е нужна,а не раздаване на пари на тунеядци.

23

въпросчета

преди 2 години

абе , къде са ония врякащите , къде са им палатките, къде са тримата овчари и мая общата ? за дежурните протестиращи няма да питам . нали се бореха за правата на народа , кво стана , или нема спонсори ?

22

Анонимен

преди 2 години

Превозвачите още живеят в Социализъма - държавата да ги субсидира, да им направи пътища, да им убие конкуренцията от БДЖ .. а те само да разкарват старите си бории из теритотията. Те така искаха и от ЕС да им дадът да работят с конкурентното предимство евтиня труд и горива ... ама не стана. Да закриват, като не могат. Ще отворят пространство за по креативни и адаптивни бизнесмени.

21

Gogo

преди 2 години

Цялото герберастко войнство: превозвачи, заради които погубиха бдж, некадърни пътищари, заради които хората се избиват по пътищата, градски транспорт, който смуче десетки милиони от столичани и другите гнъсни бандити като нелегалните таксита искат да си върнат бащицата пак на върха на хранителната пирамида, че да им хвърля трохи и на тях! 12 години всички ние волю-неволю му пълнихме бездънните чекмеджета на тиквата и му търпяхме мутренските изцепки! Долу герберастията долу тиквата!

20

Анонимен

преди 2 години

Тапири,спрете да блокирате градовете и да пречите на хората . Така никой няма да ви подкрепи,и вместо да се насочи гнева към правителството,се насочва към вас. Блокиайте дома на кирчо и еконта,защо пречите на нормалните хора?

19

Сата НАТО

преди 2 години

Какви специални мерки за бранша бе, какво толкова специално искате? Да дават милиони на чорбаджиите? Ето, намаляват цената на метана и LРG за бедните и това е. Нищо повече не намалявайте, и това е много. Иначе държавата ще фалира.

18

Нео

преди 2 години

Очаквам недоразумението да изпълзи от президенството и с вдигнат юмрук да вземе страна в протестите.

17

Тигърът

преди 2 години

Таксиджии, тираджии, шофьори все каймак на обществото.

16

Анонимен

преди 2 години

На Бойко леките момичета на протест

15

Анонимен

преди 2 години

Браво! Стига са ни яздили, като магарета. 30г ни убиваха, бавно но славно.

14

Анонимен

преди 2 години

Петков ли ви е виновен че сте некадърни, все някой ви е виновен, от 1 година управлява резултати от старите кризи

13

Анонимен

преди 2 години

Мачкайте хората на Мустафова от Козяк. Аре стига с този геноцид, срещу българите.