47

Гост

преди 2 години

Аз пък наричам санкцийте срещу русия манна небесна за Европа. В България може да не вярвате, но страни като Германия ще минат на възобновяеми източници на енергия и в дългосрочен план те ще са страните с евтина чиста енергия. Китай също не са ***. Погледнете в коя държава има най-много нови електрически автобуси и автомобили. Това е Китай. Русия ще си бие въглеводородите в главата. Може сега да не вярвате, ама това е бъдещето.

46

относно валутния кур

преди 2 години

В Народна република България доларът струваше официално 90 стотинки, ама на черно беше 3 лева. те толкова е сега и курса на рублата. Курс има когато нещо се търгува официално по борсите, покажете, кои борси търгуват руска рубла??? питам , за да отида да си купя малко. Има само курс определен от Руската централна банка. Това е простата истина. А по отношение на санкциите- ще кажа само бедните още по ще обеднеят, богатите още повече ще забогатеят. ТОВА е простата истина.Сами тълкувайте.

45

Анти Бойко

преди 2 години

Колкото и да не харесвам Бойко Борисов, сега вече вярвам на думите му, то много Т уп ани русофили в тази старана бе. То Путин за тях е по-добър от Дядо Коледа, оп пардон от дядо Мраз. Русия е най-великата страна на Вселената, Тя никога не е започвала война против другите, те са най-богати, те са най-добри, те ще оцелеят, а изгнилия Запад ще умре.Какви сте смутове-къде са децата на Лавров, Песков, Путин-ще ви кажа не са в Сибир, а в умиращия Запад, къде са яхтите на олигарсите, в пристанището на

44

Анонимен

преди 2 години

Когато България беше с Русия, беше евтино и хубаво. Сега когато България е срещу Русия, е скъпо и лошо..

43

Анонимен

преди 2 години

Абе Пинко, ходи си оправяй скапаната държава. За грижиш се той за Европа, там онкоболните се самоубиват от болка, няма лекарства вече в Русия.

42

Анонимен

преди 2 години

Абе, джуджо Зелен не съм го виждал днес, търся го по сайтовете, тревожа се. Ха-ха

41

АнонимеН

преди 2 години

КА ПУТЕНА Е ХОДЕЩ ТРУП И ТОВА ВЕЧЕ СТАВА ЯСНО НА ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА!!! ЗА РАЗЛИКА ОТ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН, ТОЗИ ФАЛШИВ *** ЕН НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕ, ЗАЩОТО И КОМУНДЕЛИСТАН ВЕЧЕ НЕ Е УБЕЖИЩЕ ЗА НЕГО!

40

Сандо

преди 2 години

смях, пълен смях - плащат в рубли като попове ама вдигаха олелия до небето, газта не могат да спрът, за петрола не могат да серазберат, а и шведите и норвжците в НАТО няма да влезнат .... цирка е пълен

39

Курса на рублата

преди 2 години

Реалния курс на руската рубла е толкова колкото се тъгува. Сега НИКОЙ не я компенсира значи е билка СИЛНО подценявана и то умишлено за да се грабят ресурси!

38

Анонимен

преди 2 години

Думите на кремълския фашага отдавна нямат никаква стойност. Русофилите обаче вярват, те обичат еФтинджоса.

37

100% ВЯРНО!

преди 2 години

Санкциите така ни удрят - вижда се от всички. А в Русия става обратното - падат цените на горивата и нямат проблеми с храните....

36

Анонимен

преди 2 години

Не знам санкции, но първо *** трябва да бъде ИЗХВЪРЛЕН от ЕС. Тогава ще ви видя търговийката със стари брички... мизерно, гнусно племе. Дори руснаците са по-свестни от вас, псе та продажни и неблагодарни.

35

Анонимен

преди 2 години

До На Путин - споко, сега без суровини и енергия високотехнологичната ще е със затворени заводи и режим на тока.

34

На Путин

преди 2 години

икономиката представлява 11% от тази на ЕС.Ват-ници-те копат само въглища, нефт и га. Не изнасят никаква технологична стока. И не могат да изнесет дори една ютия или пералня, затова крадат от домовете на Киевчани.Простия кольхозник не може да дава акъл по индустрия на високотехнологична Европа.

33

Анонимен

преди 2 години

До Срам Тиквенце, и в България, че и в Европа има такива места. А какво да кажем за САЩ, където имат по плажовете и центровете на градовете цели лагери на бездомници. Ако поровиш из ютуб, ще се изумиш. В Сан Франциско имат приложение за маркиране на човешките л....на по улиците, толкова са много. Намерил с какво да се присмива.

32

Qbadabadu

преди 2 години

След време ЕС и Русия отново ще търгуват, но Путин няма да е начело на Русия. И както е писано в един от коментарите 1$=400 рубли на черния пазар по толкова вървят а той колкото е незаконен толкова е и показателен.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя продължава ли да мисли, че руснаците срещу половинка водка ще застанат на амбразурата да пазят имотите на антуража му? Засега тези дето си оставиха костите на чужда земя бяха на заплата и по малограмотни, или притиснати от обстоятелствата. Колкото и да се форсира пропагандата информацията и слуховете вече стигнаха и ЧукоткаСега е ред на тези с по големите заплати и пагони да застанат на амбразурата, но не виждам ентусиазъм. Е, времето на морковите свърши. Иде тоягата

30

Анонимен

преди 2 години

Реалния курс на руската рубла е 1$=400 рубли.

29

Анонимен

преди 2 години

Президентът Путин: Чрез своята санкционна политика, ЕС се връща във времената на средновековната европейска инквизиция.

28

Хахаха

преди 2 години

Джудже, още ще рИвеш.