162

Амонимен

преди 2 години

До ЗарковДа купят олио от Англия там е 2,90 лв за литър в момента... А англия слънчоглед не отглеждат за разлика от България ,която на година произвежда слънчоглед достатъчен за 8 години за България ако не изнасяме.А олиото ни е 100% по-скъпо от в Англия.Това ако не е картел на Червените оилигарси на Радев и Киро какво е ?

161

Тутурутка

преди 2 години

Черно море ,много е добре на баламите парите им взе!

160

БЪДИ ПАТРИОТ

преди 2 години

Отивай на мутр...морието да плащаш цаца по 15лв, бира 10лв, паркинг 20лв, бърбарон 50лв и празен стол 100лв.

159

аз

преди 2 години

Бг бизнесмените не вдяват, че особено по време на криза, трябва да се прави бизнес насочен към оборота, а не към преследване на големия марж. Да, няма как да работят на загуба. Това е нормално. Но работете на минимален марж и преследвайте обороти и от там да си изкарвате прехраната. Хората и сега имат пари, но на никой не му се дават пари за нищо. Не сме толкова глупави. Накрая ще стане, хората да си стискат парите, а бизнеса да си затваря заведенията и цеховете, защото няма купувачи.

158

хм

преди 2 години

Хора, по принцип съм родолюбец, но обърнете внимание, как стоките, които се внасят от чужбина, също са скочили, но с 5-6-10% (говоря за кафета, шоколади, перилни препарати, алкохол, ципури, зехтини). Има някои, които дори изобщо не са скочили. Само родното производство и то по-специално това, което няма външна конкуренция - олио, хляб и хлебни изделия, серена, колбаси - товарят кой с колкото му скимне. Имам чувството, че тестват докъде могат да качат, без това да е свързано със ценообразуване.

157

Анонимен

преди 2 години

Всеки 5-6 години забравям за какво става дума и отивам на нашето чероморие. Грешка. Не ходете на нашето черноморие! Ако имате малко пари по-добре не ходете никъде, но не ходете на нашето черноморие!

156

Мара

преди 2 години

В събота се върнах от Франция и не забелязах разлика в цените на храни и други стоки от преди две години. Единственствено горивата бяха по-високи, но далече по-малко от нашето повишение. Иначе съм от морето, но никога не посещавам заведения особено в сезона, не съветвам и вас. Плащате висока цена за лоша храна и лошо обслужване.

155

Анонимен

преди 2 години

Има нашенска поговорка - "ИмАл - дал". На кой както му се дава.

154

Цаца...

преди 2 години

...ама, скъпа...

153

=

преди 2 години

Преди 6 месеца бях в Лисабон.В центъра и стария град е пълно с капанчета,където нациналия специалитет сардина на скара с гарнитура и наливна бира е точно 6 евра. Навсякъде! Порцията е голяма, а рибата прясна.Да си хрупат цацата нашите далавераджии, аз ще ям риба в Гърция.

152

Анонимен

преди 2 години

Киро до месец ще докара инфлация 100% на база юни, 2021 г.

151

Анонимен

преди 2 години

С 15-20% повече фалити ще има във Варна. Дано да не искат помощ от държавата.

150

Анонимен

преди 2 години

10 цаци неизчистени. По 70 ст. едната. Толкова струва кило.

149

Ъ

преди 2 години

300-400 гр хамсия (гаврос) е около 6,5 Евро, как ли да отида на кафявоморието?

148

Анонимен

преди 2 години

Направихме резервация в Гърция на същото място като миналото лято. Цената на нощувката не е променена.

147

Анонимен

преди 2 години

Няма особено значение какви са цените на фекаломорието. За повечето българи е важно какви ще са в Турция и Гърция.

146

IQ 3.14

преди 2 години

чек чек, първо ковид - вдигаме цените. после украинци - вдигаме цените. през това време държавата субсидира. сега - станали сме накриво - вдигаме цените. после що хората ходат по гръчко и турско...

145

Анонимен

преди 2 години

в Турция е по евтино и сме на там

144

Зарков

преди 2 години

До БалъциМоже би тая година да сменят олиото във фрютирника дето е от преди пандемията...

143

К1Д

преди 2 години

То ясно че ще плащаме чужди сметки на морето и липса на хигиена и ешерихия на всякъде и мислех да си купувам имот в комплекс на морето ама то такса подръжка на година (12Е кв.м.12х 62 кв. а,са 48 реални ) е колкото 5 звездна почивка в Мармарис Алл ин.