113

...

преди 2 години

Този ми става вече по-противен и от Борисов...

112

Алекс

преди 2 години

Президентът трябва внимателно да прочете конституцията и да съобразява действията и изказванията си спрямо правомощията ,които са му отредени.Изпълнителната власт се осъществява от министър-председателя и съответните министри.

111

Олд

преди 2 години

Магарето на Путин ръси руски опорки.

110

Анонимен

преди 2 години

Е то ако в Савини така или иначе цените са космически, така че премиерът надали може да разбере изобщо за какво говори президентът. Тъжното е, че над 70% от хората са вече не само енергийно бедни, а БЕДНИ. Вижте статистиката. Над 70% не достигат минимума за комфортен живот. Но тъй като прагът на бедността е някаква измислена цифра, от сорта на 413лв, очевидно няма как да ни преброят за бедни. Ама хайде пробвайте да оцелеете с 413лв на месец.

109

IQ 3.14

преди 2 години

от техен интерес е да избегнат каквато и да било инфлационна революция, защото ще са последното проруско поколение и може да им купят билети за кобзон същите, които ги избраха за управляващи

108

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е, че тоя слуга на Нациста в Кремъл представлява България по какъвто и да било начин.

107

Скрий се бе

преди 2 години

Мегафон на путин

106

Анонимен

преди 2 години

Каква манипулация защо да ги запазим а не да ги свалим а

105

Анонимен

преди 2 години

президента на най-бедната и слаба държава, по думите му на радев, плаши с цените на газа, абе, да не би да са ниски цените и сега като е руски, петрола и той руски за сега, ама с цени на американски, така че какво плаши...

104

Антикомунист

преди 2 години

Това боратино още ли му давате думата?

103

Анонимен

преди 2 години

Не знам за какви цени на газа бълнува тоя, но от началото на 2020 русия е повишила цените на газа средно с 900%. Напънете се и се сетете, че още есента бяха дискусиите за непосилните цени. Още преди нахлуването в Украйна, русия беше обявила война на Европа с безразборно качване на цените. Всеки може давиди развоя на цените на газа от газпром в интернет.

102

Иван

преди 2 години

И като плашиш с цената на газа какво?То тва е схемата с плашилото на Путин. Ще стане скъпо, ще стане скъпо! Ами да, скъпо ще е. Но свободата е по-скъпа. Да не му излезе през носа на джуджето? Започнал бил война в името на мира. Що за болен мозък?

101

Dinosaurus

преди 2 години

Чорапа що не полага венец пред паметника на съветската армия, нали това е "празник на СССР и победата над хитлеристка Германия"? Да не би да се е сетил, че същата тази освободителна армия влезе като "победител" и у нас и в целия соцлагер и си завоюва източна Европа за 40-50 години? "Правилен" беше СИВ, сега НАТо са гадняри, Путин иска отново желязна завеса, ура, другарю президент!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Кремълския слуга Радев иска да продължава да подкрепя Путинския нацистки режим, но е дошло време разделно!

99

Путковисти

преди 2 години

От тебе тръгва всичко и вдигнатото юмруче Разеденител на нацията

98

Венцислав

преди 2 години

Проклет предател!

97

Ямболски цървул

преди 2 години

Този се обръща 1453 пъти....Първо натресе Просто Киро,сега ще натресе Стефан Янев! После още вярвайте,че е руска марионетка! 'Фце блеещи!

96

Цъ

преди 2 години

На крив Путин - Украйна му пречи. А и целият свят!

95

Ми

преди 2 години

Радев мечтае за еднолична враст по подобие на Путин. Чрез служебни правителства.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен96Това не е истина,а брутална лъжа.- Едва ли си толкова бъгнат мозъчно,най-вероятно ти се плаща,за да я пишеш,но в БГ хората са умни,за разлика от харвардските пришълци.ПУТИН НЕ ЕВИНОВЕН ЗА ИНФЛАЦИЯТА,А ЕС ,КОЙТО НАЛАГА ВРЕДНА ЕНЕРГИЙНА ПОЛИТИКА. ВИЖ ИМ ДИРЕКТИВИТЕ ЗА ТОКА,ВОДАТА,СЕГА ЗА ГАЗА И СЛЕДВА НЕФТА.