14

Б@си

преди 2 години

И да не забравяме! Западните ни съюзници Ви нямат доверие. Значим знак за това е, че Америка която раздава по програма на съюзниците си излязлото си от употреба оръжие не ни даде един болт за 30 години. Сега ще ни бламират и от Ф-16. НАТО разбира добре че червените лимонки управляват България. И няма желание да види техниката си поднесена на Руските Ви господари. Резил! Кой ще ви даде на вас високо технологичен обмен бе, смехотворци червени!

13

Б@си

преди 2 години

Дрън-дрън-бла-бла.....! Когато видя един що годе свестен дрон да се произведе в България, бил той разузнавателен дори, ще кажа, че има смисъл. А това е начин с много лъскави думи нищо да не кажеш. Апропо, БАН как точно допринесе за отббраната ни? Държавата абдикира от военно-промишления комплекс за да може да се гушат мътни субекти кешещи в партийни каси. От тогава само ревете като вдовици за пуй, че няма пари. Ами продайте министерските мерджани и ще проимате бе.

12

Анонимен

преди 2 години

*** много учена Фуражката, бе. Нали, бе овца овенна, високите технологии се правят с ПАРИ, ама много пари и грамотни хора. Кой умен инженер ще остане да работи тук, при положение, че ще трябва да храни такива като тебе и кохорти комунофекалии. И сега лапачите , по съвместителство близачи на съветски задни части, освен дето крадат, ами и дават акъл. Докато не ви изхвърлят с ритници, то България няма бъдеще

11

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Радев го подхлъзнаха с КирЕ канадецо, но ми падна в очите. Явно вече нямаме и един свестен генерал който да се опита да спретне и един военен преврат ***.*** му стара

10

Анонимен

преди 2 години

Продават ли се в Кореком?

9

Радев, Радев, какви

преди 2 години

Диани, какви врати ... образувания за разпределение на пари. Хора има по фирмите, но работят за чужденци, а управляващите въобще и не се сещат, че тези хора могат да бъдат потърсени и да правят технологии за нас си, сравними и понякога дори по-добри.

8

Анонимен

преди 2 години

Нужни са високотехнологични решения в сигурността....Ами обърни се към БАН, те са най-великите и световно "известни" учени на планетата Земя! :)))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 2 години

Радев: Нужни са високотехнологични решения в сигурността от Путин

6

Анонимен

преди 2 години

скоро ще усетиш , високотехнологичните решения на обеднелия народ върху гърба си!!!

5

Истината

преди 2 години

Радев: "Крим е руски". Христо Ботев: Россия унищожи труда на българските колонисти в татарски Крим и обезличи труда им който беше направил там рай на земята!

4

Анонимен

преди 2 години

Г-н Президент защо сме в ЕС и НАТО ?Защо се унищожиха предприятия с милярди долари печалба ?Къде отиват парите от заводите ни с оръжия 3 сме по износ в Европа ?Защо даваме златото на щитовете Великобритания апропо Канада?Защо се тепат животни и защо внасяме месо на 5 10 г от Дания и Испания ?Защо турските пластмаси домати и краставици се вкарват тука ?Това всичко на продажничество спрямо народа звучи?Кажете ,че не е вярно?

3

Анонимен

преди 2 години

Ей ояде се здраво този въздухар, но продължава да бълва глупости....

2

Анонимен

преди 2 години

Айдеее, тоя пак почна с "нужно е" и "трябва"! Ние знаем какво трябва, кажи ти какво свърши!

1

Зозо

преди 2 години

Рундьооооо, Рундьо.... Какви иновации бре, я виж цените в магазина. От вчера пенсии не изплащат. Ама нека им на тези дето те избраха.