21

jmi4ko

преди 15 години

аз го казах преди казвам го и сега и двамата са ГОЛЕМИ МОШЕННИЦИ .с лупи

20

zz

преди 15 години

Тодор Батков е български адвокат и бизнесмен, известен предимно като собственик на ПФК Левски (София).Роден на 17 октомври 1958 г. Доктор по право.През периода 1984 - 1991 работи като организационен секретар на Общинския съвет на Район Оборище, София и съветник в Министерския съвет.След 1991 година е сътрудник и мениджър в Адвокатска кантора Батков, Стоев, Ботев и Ко.; член на Международната адвокатска лига в Париж.Член на Надзорния съвет на Мобилтел. Председател на Съвета на директорите на Стандарт Нюз ООД - издател на вестник Стандарт.Собственик на ФК Левски. Адвокат на изгонения от България Майкъл Чорни, бившия собственик на футболния клуб.Той обяви още, че ръководеният от Александър Томов футболен отбор ЦСКА е платил през септември миналата година само 97 000 лв. ДДС и 5 000 лв., откакто започна скандалът, "може би за "Бог да прости", каза Батков.otkyde znae tva nali sa iztriti files ........... ,uchi, to se gleda da se naebe......milizionerskata psihika e za zial jivot

19

преди 15 години

Их,този мустакат *** пък много доволен,не вижда че още един сезон трябва да играят да изравни по точки ЦСКА ..и какво като играят в шампионска лига,ще се връщат с по 5-6 гола като миналата година :))

18

преди 15 години

другар помашки, мръсен *** да пукнеш дано!!!

17

KAPITAN JOSARIAN

преди 15 години

Samo taka momcheta pluite se i se obizhdajte edin drugi ...Sporete za prostotii ot roda na tova na koi kuhoglavi ritnitopkovtsi sa im po -golemi pishkite....A tlustite tsarvuli deto ni upravliavat dovolno potrivat ratse i vi gledat seira...Do negramotnika,kojto pishe LeFski..s F Momche, pishe se LeVski..nauchi se pone na tazi duma ..da ne sramish imeto na Apostola..I v zakluichenie da vi osvedomia,che ne se interesuvam ot futbol i niamam pristrastia kum NIKOJ otbor...

16

Спиро

преди 15 години

"...решил, че е победил "вечния враг".Това, че той раздуха тази история, на всички е ясно ( ясно е и кой го подкрепяха).Само че тази мустаката кратуна не може да затопли, че удара не е основно срущу ЦСКА"А какво, да седи и да си мълчи ? Защо, защото ЦСКА е свят футболен клуб и не трябва да спазва законите на държавата ? Много ми е интересна позицията - "То е ясно, че се краде, ама защо някой трябва да доносничи". ХАйде стига вече сме мислили по този глупав начин. Ако някоя частна фирма в България не плаща данъци към НОИ, това директно означава, че краде от мен, от вас и от всички граждани в тази дръжава. Не приемам твърдението, че някой бил доносник защото "раздухвал" подобни неща. НЕ сме в детската градина, че да се обаждаме на "моля другарката". Това е частен бизнес, а всеки бизнес трябва да плаща данъци. Това е в интерес на всички. В това отношение Батков е 100% прав. Ако ЦСКА не са платили 2 милиона лева, и по някакъв полулегален начин са им давани отсрочки, то това поставя останалите участници в този бизнес в неравностойно положение. В този смисъл ЦСКА не са шампиони на България. Ясно е, че ако не бяха тези 2 милиона (примерно) нещата в първенството щяха да се развият по друг начин. Всичко се компрометира и съвсем в реда на нещата е ЦСКА да не участва в Шампионска лига. Лошото в, че институциите в тази държава показаха за пореден път, че не работят. Ако УЕФА не бяха отнели правото на ЦСКА да играе в ШЛ, изобщо нямаше да се разбере за сделките под масата между Томов и НОИ, за Кремиковци и т.н. Все някой отвън трябва да ни удари с палката по главата, че да се случи нещо. Загубена държава.

15

преди 15 години

Бeз известните личности феновете няма да са нищо, защото няма да има на кой да искат да приличат и подражават.Чувам само едно мрън мрън и нищо друго.Типично Български манталитет да плюем по успелите личности.Ето заради такива хора като Vuicho Vanio ,които само знаят да плюят и да мрънкат по успелите личности .България никаде няма да стигне и ,че е на това положение на което сме сега.

14

преди 15 години

до номер 12 все пак сме Българи и си имаме азбука, пишем на кирилица обикновенно, ама това хората от герена не го знаят, те сигурно не знаяр и какво значи герен

13

kyky

преди 15 години

ми едно стана ясно :)уевски губят на футбол, но печелят служебно :)и то след като са се уредили шефовете на футбола да са от уефски :)и ако после уефскарите ми се правят на велик отбор.....велико съдийство и велик футболен съюз - това е силата на уефски...има ли някой да го отрече?

12

Asmodey

преди 15 години

abe ***...izvinqvai, abe maloumno prase, nau4i se da pi6e6 purvo, a predi tova se nau4i i da 4ete6 i da misli6, za6toto si stra6no zabluden...kakto mejdu drugoto i po4ti vsi4ki ot 4erveniq proklet otbor...levski bil sazdaden ot CK...ti lud li si be? Koi ti go kaza tova? Tomov? Az praseta nikoi ne nari4am, osven prasetata...kogato nqkoi piklio kato teb obijda vsi4ki levskari na goveda, ne moga da ostana bezu4asten. A puk sum i siguren, 4e obijda6 i dosta tvoi rodnini po tozi na4in, koito sa ot Levski! Zatova PRAS4O, derzai i hodi da psuva6 i da liupi6 semki i da se mlati6 sas selqnite na nqkoi ma4 na Glavinica (Prase6ki brod)!

11

преди 15 години

така е като не можаха с футбол, отижат както те си знаят в еропа с доносничество и клевети, те в лефски друго не могат

10

преди 15 години

Не съм фен на Българския футбол ама хора като Томов и Батков трябва направо директно в затвора. Миналата седмица за малко се загледах в предаването по Нова-тв. с Крум Савов и трябва да ви кажа ,че такива неща и факти се казаха за Бг-Футбола и такива документи бяха представени ,че ми настръхнаха косите. Батков със Левски били замесени в укриване на над 20 милиона данъци!! ЦСКА и те над 2 милиона имали да плащат!! БФС пък въобще не плащали данъци и дори допреди 3 години фактури не били издавали!! А данъчните обикалят всяка сергийка за касови апарати но в БФС и Бг-отборите не припарвали!! Е за кво говорим? И въпреки стотиците сигнали от Президенти на клубове Държавата отказвала да се самосезира!!! А делата заведени срещу БФС са невъзможни за осъждане защото в БФС част от членовете са съдии от Градския Софийски съд!! Естествено ,че няма да се самоусъдят , същото било и в Левски Висшия съдия Георги Марков в управата на Левски!!! Е кой съдия ще пипне сините като един от най-големите им шефове е един от шефовете в Левски? Просто съм изумен от кашата в Футбола ни. Квато ни е д-жавата такъв ни е и футбола.

9

преди 15 години

ще ви видим ***, какво ще направите в евро турнирите, като не можахте с футбол да пробиете, с машнации в еропа отивате ама като стъпите на терена дано с по-малко от 5 да не се разминете *** обор на народа управляван от евреин който няма право да влиза в България и между другото *** вижте малко история, не ЦСКА, а лефски е създаден с указ на ЦК

8

noname

преди 15 години

Ако съседът ти не си плаща данъците, ще го наклепаш ли веднага пред властите? Работа на данъчните е да следят, кой плаща и кой не, всичко останало е доносничество.

7

преди 15 години

ей, тоя цигано-еврейски уж адвокат, не стига че той збърка всичко ами и приказва

6

преди 15 години

...решил, че е победил "вечния враг".Това, че той раздуха тази история, на всички е ясно ( ясно е и кой го подкрепяха).Само че тази мустаката кратуна не може да затопли, че удара не е основно срущу ЦСКА, а срещу България.В ЦСКА който е виновен-да си плаща.Същият да запомни-във форумите участват значително по интелигентни хора от него и да спре да говори глупости.

5

Raven

преди 15 години

айде Борат пак отвори лайнометката!сега Уефски като касира загубите в ШЛ пак ще се обиди и ще млъкне за една две години,ама докъто това стане ще лае и ще го търпим- нема начин просто.

4

преди 15 години

Е да бе, някой изтрил нещо си от базата на НАП, найш как става това, да не говорим, че тая база се архивира периодично и изтриването заличава следите... Борат пак се оля, най-накрая ще го хванат и него за мустаците май и тогава ще пищи здраво...

3

цирк

преди 15 години

Тези циркаджийски номера дето ги въртят всичките в българския футбол направо са безобразни вече.Всеки краде,лъже,маже и после другите са му виновни.Всичките да заминават в пандиза...там им е мястото!!!

2

Best for the best

преди 15 години

Борат голям номер им направи