232

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирате ли защо имаше едни 600 машини на изборите?!? За да може такива умствени недуразомения като този екземпляр да ни управляват. Този слабо умен младеж даже и да пожелае да си подаде оставката няма да знае как. Правителство от безполезни некадърници неспособни дори да си подадат оставките.

231

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291 "даже работохолизма си е вид такова," Дотам ли я докарахте? Да обявявате хората, които бачкат за "наркомани", защото ... бачкат. Явно за мързеливите, некадърните и неграмотните няма спирачки в оправданията защо са такива, щом и работата стана "причина" да нападате останалите.

230

Анонимен

преди 2 години

цялото поколение е наркоманизирано , под една или друга форма -храна,технологии, даже работохолизма си е вид такова, няма мярка в днешно време, свободата която искахте реално се *** в липса и падане на стандарта, просто трудните времена раждат силни,личности, сега поживяхте лесно на кредит и разпродажба на квот имате, сега пак нов цикъл трудности и не се знае дали ще се изправим без Русия..

229

Пази, Боже!

преди 2 години

Гордеете ли се г-н Президент, гордеете ли се радетели за промяната от този кабинет, от просто Кики, от просто Наско???????? От & Ко останалите министри на новия ред?

228

До Г-н Атанасов

преди 2 години

Г-н министър. Един въпрос и ако можете да отговорите ако искате ис псевдоним. Въпросът е: КОЙ Е ВАШИЯТ ДИЛЪР? За едни приятели питам.

227

Black Metal

преди 2 години

По принцип, съм ЗА, да има млади хора в управлението - закостенелите стари канчета, са ми леко противни!- но, поведението на този министър, е клоунада. Не подкрепям това! Смятам, че има доста по-интелигентни начини да привлечеш вниманието върху сектор "Култура". А и най-важната цел е - образованието и ерудиция на подрастващите, да четат книги дори в електронен вариант, а не да се хилят като олиGOFрени и да мучат като бавноRAZвиващи се!!!

226

Анонимен

преди 2 години

Този *** е дрогиран,има нужда от сериозно лечение

225

Анонимен

преди 2 години

Вероятно и тоя е от промяната ,оставка

224

Анонимен

преди 2 години

Привлече вниманието. Сега да подаде оставка и да назначат по - сериозен министър,който да върши работа на трезва глава.

223

Анонимен

преди 2 години

Ще, ще, барабар с останалите клоуни от трупата!

222

Анонимен

преди 2 години

Бандитите на канадеца захапаха баницата и сега ще грабят докато не рухне цяла България. Не можем да направим нищо ще стоим и ще гледаме.

221

Анонимен

преди 2 години

"целта беше аз да направя тест, да привлека внимание, защото имам да казвам много важни неща" _____________ Мойто момче, вместо да правиш тест да привличаш внимание, по-добре да правиш тест за наркотици. Всяка седмица. И да показваш резултата в тия видеа, дето ни заплаши, че всяка седмица ще снимаш и пускаш.

220

Анонимен

преди 2 години

О, да успя да привлече вниманието ни с неадекватното си поведение. Че и лъже, като подценява нашата интелигентност.

219

Членчо

преди 2 години

Като човек, виждащ в бъдещето и човек сносно ограмотен, мога да ви декларирам, че правилото за пълен член ще отпатдне от българския език, поради своята сложност. Това ще се случи най-рано след 40 години. До тогава, ако сте български граждани, сте длъжни да го научите и спазвате. Не е много сложно по принцип. Ако не знаете правилото, то знайте, че Конституцията ви задължава да изучавате българския език т.е. не е късно да се научите, дори да сте "упуснали" урока, заради някой друга цигарка и кафе.

218

Анонимен

преди 2 години

Тоя е пич от кирпич ,оставка натовци

217

Тоя е чисто хахо

преди 2 години

Добре че нямам отношение към културата, но да знаете че актьора Филип не е прав. Не е прав да иска пари. Изкуството не е зависимо от пари. Един вид - абе ето ти 500 хиляди лева, направи ми изкуство. Нема логика. Изкуството е безценно и не може да се търсят пари за него. Това е ГАВРА с културата Филип цървуланко.

216

Данка Каназирева

преди 2 години

Леля Данка Каназирева не иска да се пипа организираната престъпност, защото организираната престъпност я направи КГБ, през 90-те години, след като падна СССР. Един вид, ако се свали организираната престъпност, няма да има лапаница за нея. Кофти

215

Няма риск от война

преди 2 години

Като гледам тия комунисти от Възраждане, ГЕРБ и ДПС, започва да ми се приисква да се запиша в някоя фондация на Сорос.

214

Тъпи Възраждане

преди 2 години

Възраждане дойде на власт, за да "ни пази" от зеления сертификат, но стана адвокат на Путин и пази гърба на ГЕРБ. Вредни са. Директна забрана. ЯКА ЗАБРАНА

213

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 2 години

Насе, всичко съм склонен да преглътна, освен едно... САМО не закачай организираната престъпност. Само това недей! За Бога!