303

Дежа вю

преди 2 години

Помните ли как джихадистите в Сирия се бяха вкопали в подземни канали и до последно държаха натовски инструктори като жив щит. След като се намеси Руската армия в Сирия и неутрализира ислямските брята, в западните страни започнаха да се връщат освободени "журналисти" и "фотографи". Сега се случва същото, договарят освобождението на натовските идеолози на оранжевата революция.

302

Анонимен

преди 2 години

Тия обрязаните,изобщо не ме интересуват! Откакто коронката отмина,сега тези са пълнеж като "тема"!

301

Търси се

преди 2 години

Пентагонът отказва да даде информация за съдбата на генерал Роджър Клут, за когото се предполага, че е сред последните защитници на Мариупол.

300

Анонимен

преди 2 години

А така, пращайте оръжия и се убивайте помежду си славяни срещу славяни, много хубаво, просто прекрасно и радост за украинския и руския народ да умират в тази война! Давайте, може и още да воювате, даже и Зеленски да включите на първа линия в боя, може и Зеленски с Путин да пуснете на мазни борби за шоу на чужденците-зрители!

299

Анонимен

преди 2 години

Зеленски с предишно име Грийнберг. Клоун и нищожество, треторазряден холивудски актьор, командирован в Украйна за заснемане на кърваво риалити шоу с бюджет 10-15 милиарда долара, с работно заглавие: Унищожаването на Православните Славяни.

298

Сводка

преди 2 години

Джонсън, Макрон и Байдън се мъчат да спасят натовските инструктури заклещени в Мариупол. Най-комичното в тази ситуация е че Азовците ги държат за заложници, Зеленски няма контрол над тях, а реално отрядите на Кадиров и руската армия провеждат операция за освобождение на натовски заложници. Азовците вчера са се опитали да избягат с кораб по море но руска фрегата са ги заловили. Предстои изключително комична развръзка. Нищо чудно да се опитат да избягат с българските моряци...

297

Анонимен

преди 2 години

ѝ! Джонсън не се ли бои, че лошия Путин може да му думне кухата китара? Щом не се страхува, значи няма проблем. И пак да питам-там само един Зельо ли се подвизава? Няма ли правителство все пак. Министри, народни представители, други...Сал един Зеленски? Много странно.

296

Пари

преди 2 години

Ние като не сме във война, като че ли не платихме 5 млрд по спешност на спасите ни.

295

Конкуренция

преди 2 години

Като знам какво беше с ваксините Пфайзер и Астра Зенека, представям си какво е оръжията.

294

Анонимен

преди 2 години

До 433Жив щит е пропагандата на остарелите методи на война на пияндетата от кремъл В същото време руските садисти убиват вързани жени,деца и старци.

293

Анонимен

преди 2 години

След като русите приключат с азовците, такова клане ще спретнат мирните украинци на укрофашистите, че направо ми се реве!

292

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя Зеленски е пълен глу пак. Доколкото знам дори не е бил политик, а актьор-комик. Ако не беше си играл с огъня да забърка такива л...а със САЩ и НАТО, нямаше да се чудим сега дали върху нас няма да ни се стовари някоя от руските бомби. Като се заиграва с глу паците от САЩ, накрая всички страдат.

291

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, приемай условията на Путин, че всеки загинал от тук на татък, украинец, ще ти тежи на съвестта ! Не знам как спиш.. или шмъркаш нон-стоп...

290

Анонимен

преди 2 години

Зеленски скоро ще се събуди бодър и ще каже как продължава да громи последните останали батальони на руската армия. После като настъпи абстиненцията, ще поиска помощ от целия свят срещу "агресора"

289

Анонимен

преди 2 години

Самочувствие до небесата. Покритие нулево. Изпусна момента за преговори. Руснаците няма да го барнат. Той им е нужен, защото ако го ликвидират, украинците може да сложат някой нормален човек. Нужен им е такъв да ги предизвиква. Няма нужда войниците да бъдат нахъсвани. Достатъчно е да чуят наркомана пси хопат Зелински.

288

Анонимен

преди 2 години

С терористичната си тактика срещу мирното население и използването му като жив щит, Зеленски е военнопрестъпник.

287

Анонимен

преди 2 години

"Колко жалък е шута на кралския трон, колко глупав е народа позволил това", Робърт Бърнс шотландски поет

286

Анонимен

преди 2 години

Белият афроамериканец Зеленски - всички са му длъжни за нещо....

285

Анонимен

преди 2 години

Зеленски също е военен престъпник, нищо че е клоун. Той все пак е ,,главнокомандващ" на една нацистка армия от изверги и убийци. Полага му се присъда, като на военнопрестъпниците от ВСВ в Нюрнберг

284

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ни занимавате със " Зеленски каза..." ? Този човек е с биполярно разстройство - сутринта : " Бием Руснаците ", на обяд : " Слагайте санкции на Руснаците", а вечерта : " Ще преговаряме за мир с Руснаците ". Колкото повече внимание обръщате на този болен мозък, толкова повече ще влудява всички около себе си.