27

АнонимеН

преди 2 години

ВИЗИТАТА НА ПРОТИВНИЯ

26

До44

преди 2 години

Ами карай наред де,защо забрави ония там где им викат говедари ли бяха,кравари ли бяха и събратята им,островните наглосакси,та те какво фуууя му произвеждат,че се се ширят по света като дерибеии и инстанция без която земята спира да се върти?

25

Анонимен

преди 2 години

Печаташ на воля и живееш като цар,на тая идиотия май взе да и се вижда краят,не може нищо да не произвеждаш,да нямаш нищо под краката си и да живееш охолно затова че си си извоювал правото да бъдеш световен печатар!

24

И на тоя

преди 2 години

Казана му украинци ще го пазят, както на шефа му !

23

славянин

преди 2 години

Ще посоча един *** факт: за последните две години най-много жертви на ковида даде хипер-хай-технологичната, хипер-хай-свръхсила на планетата оттатък океана! Изводите всеки да си ги прави сам! Аз си ги направих: хипер-хай-технологичната хипер-хай-свръхсила на планетата се оказа балон с въздух под налягане!

22

Анонимен

преди 2 години

Ама не може така как така ще търгувате с ваши валути,ами това е тотално неуважение за долара ще ви санкционираме!Сащиянски размисли и желания на глас!

21

Алекс

преди 2 години

Индийците да си го посрещат и да му се радват.В цивилизованият свят не го искаме този грозен фашист.

20

Сандо

преди 2 години

айде руският петрол го продадоха, плащанията ще са рупи-рубли. Долара изхвърча и там от употреба

19

До 26

преди 2 години

Само не мога да разбера защо троляците си мислите, че индия, китай са ви некви приятели Щото купуват евтиния ви газ ли? Те са толкова зависими от запада, че не могат да си позволят да го загубят, затова си гледат интереса и докато могат ще ви цоцат а след това в батака. Това ще е след около 2 години.

18

До 20

преди 2 години

Сред като преключим с руската зависимост, ви теглим ембаргото, пък ние си подписвайте там договорчета колкото си щете.

17

До 16

преди 2 години

Индия, Русия, Бразилия, а пък сложи и Китай, са толкова "малки" държави, че се благодари, че пазят поведение някакво. Иначе, ако населението им влезе в България май ще запълни цялата територия човек до човек като един огромен митинг, виждаш се от Космоса.

16

Анонимен

преди 2 години

Путлера да ви светна много е зависим от свежата валута от ЕС, тези другите нито пара имат нито имат нужда от толкова много газ и агентските му блъфове не минаха, дори той сега се радва понеже цените скочиха и ще смучи още повече пари от нас и останалите евро толерасти.

15

Анонимен

преди 2 години

Хората търсят пазари в новата обстановка. На руснаците е ясно, че на ЕС като клиент за газ не може да се разчита повече. Какво е ясно на Кирчо и Кокорчо, освен думи на вятъра и фалшиви подкрепи??? Германците ще се спасяват с американски и евентуално търсят пробив в Катар. Нашите си нямат идея. Мислят, че САЩ и ЕС ще ги обезпечат. Ха ха ха. Наивници. Образованието на Харвард явно е мноооогоооо слабо. Авторитетът на този университет спада рязко след експериментите с български политици.

14

Анонимен

преди 2 години

Индия, Русия, Бразилия и всякаква *** от третият свят да си сътрудничат колкото искат и ако искат дори расово да се омешат и нов комунизъм да си изградят.

13

До 13

преди 2 години

За да има нов световен ред, то някой трябва да победи НАТО военно и икономически . Като гледам в какво състояние са твоите работодатели и как Китай ги цака, тва с новия световен ред ще да е само опорна точица.

12

Замислен

преди 2 години

Индия и Китай. Ми то, ей го половината свят. Слагаме Африка и южна Америка. То кой налагал санкции на Русия да попитам? Нов световен ред ще има. Очевидно е.

11

До 9

преди 2 години

Няма причина САЩ да бъдат съдени в хага, троляк. Бъдещите отношения с Русия обаче ще включат предаване на военнопрестъпници в хага и те ги ще ги предадат.

10

#

преди 2 години

Сергей Лавров е гениален дипломат и политик................за разлика от некадърните западни дипломати................западняците само може да се учат от него!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Явно са много зле щом се предлагат с 20 % намаление.

8

До Реалист 6

преди 2 години

Русия не признава трибунала в Хага...............САЩ също не признава трибунала в Хага.............там може само някой сърбин да осъдят!!!!